jea 02.11.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Potrzebuje czegos na uspokojenie lub znajomosci w kuratorium meliska... muzyka relaxacyjna masaz pleckow ... najlepiej szczotka drucianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Potrzebuje czegos na uspokojenie lub znajomosci w kuratorium meliska... muzyka relaxacyjna masaz pleckow ... najlepiej szczotka drucianom phiiiii... nie znasz sie pazurkami. pazurkami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Potrzebuje czegos na uspokojenie lub znajomosci w kuratorium meliska... muzyka relaxacyjna masaz pleckow ... najlepiej szczotka drucianom phiiiii... nie znasz sie pazurkami. pazurkami ..... nieważne czym ważne żeby drapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" moze na początku ... ale później jest juz jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" Każda tak mówi a później jak wyżej Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 jea ty grabki miałes podobno daj no te grabki, do drapania sie nadadzą, zresztą rrmi ma teraz takie agrarne potrzeby - skrzyżowanie harcerza z fornalem drapiącego ja po plecach grabiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 jea ty grabki miałes podobno daj no te grabki, do drapania sie nadadzą, zresztą rrmi ma teraz takie agrarne potrzeby - skrzyżowanie harcerza z fornalem drapiącego ja po plecach grabiami Grabki to miał Pawson ja Mu ino wiaderko podprowadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" moze na początku ... ale później jest juz jak zwykle a kiedy zaczyna sie ...<< pozniej>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 czas konczyc te popierduchy Raporty wieczorne do mnie , ale to juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" moze na początku ... ale później jest juz jak zwykle a kiedy zaczyna sie ...<< pozniej>> poznasz to po brudnych gaciach rzuonych w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ale moja wersja bardziej "romantyczna" moze na początku ... ale później jest juz jak zwykle a kiedy zaczyna sie ...<< pozniej>> poznasz to po brudnych gaciach rzuonych w korytarzu chyba moich to ja jestem balaganiara On to pedant aha - trzeba sie wybrac do miasta... zapasow niet.... nie chce rzucac podejrzen ale ktos na wszystko zezarł z zapasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 to były jakieś zapasy a czego ??? rzucasz po domu brudne gacie chcesz o tym porozmawiac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 A tak Jej dobrze z oczu patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 rzucasz po domu brudne gacie chcesz o tym porozmawiac ?? jeszcze nie ale wiesz... moze nadejsc to straszliwe ..."pozniej" i co? a zapasy byly w kisielu ja i Aggi sie silowalysmy ale Ty spales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 pragnę oświadczyć co następuje: - nie mam kokardy - nie znalazłam, ani nie zgubiłam żadnych gaci z liskami - nie jestem zamieszana w ucieczke tzw. zapasów - posiadam fifkę - nie znam jea i Pawsona i nie moge im zapewnić alibi - Zielonooka grabi mielonkę grabiami (żeby nie było, że czynów karalnych dokonuje ręcyma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a zapasy byly w kisielu ja i Aggi sie silowalysmy ale Ty spales o zesz w morde więcej nie śpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 - Zielonooka grabi mielonkę grabiami (żeby nie było, że czynów karalnych dokonuje ręcyma ) Te.... jeszcze ci malo?! bo dzis jest olej na składzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 - Zielonooka grabi mielonkę grabiami (żeby nie było, że czynów karalnych dokonuje ręcyma ) Te.... jeszcze ci malo?! bo dzis jest olej na składzie... startujcie ja mam piwo i popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a zapasy byly w kisielu ja i Aggi sie silowalysmy ale Ty spales o zesz w morde więcej nie śpie no no!!!! bez takich bylo . owszem ale w... buzki ... my (tzn ja i Agg nie mamy mord ) pralysmy sie po twarzyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts