mmmad 03.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Wrredna nie musisz nam prawić komplementów Jesteśmy świadomi swojej doskonałości i harmonii jaka udało nam się osiągnąć - biologicznie, emocjonalnie i intelektualnie stanowimy obieg zamknięty Jestesmy przecietnie wspaniali. Mysli ze intelekt na oddziale to stala? Jesli tak, to moze by sciagnac stroza i dziabnac kogos... Dowartosciowalbym sie. I jak mnie ubywa brzucha, to komu przybywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 I jak mnie ubywa brzucha, to komu przybywa? długiemu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 I jak mnie ubywa brzucha, to komu przybywa? długiemu oczywiście ja tam nie znam tak tych przyplywow i odplywow dlugiego ale skoro tak mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja tam nie znam tak tych przyplywow i odplywow dlugiego ale skoro tak mowisz jadaliśmy bigos z tego samego garnka, wiem co mówię a Ty się tak tej znajomości z długim nie wypieraj... jak... ekhm... żaba błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 I jak mnie ubywa brzucha, to komu przybywa? długiemu oczywiście On ma na plecach...chiba Mu garb rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja tam nie znam tak tych przyplywow i odplywow dlugiego ale skoro tak mowisz jadaliśmy bigos z tego samego garnka, wiem co mówię a Ty się tak tej znajomości z długim nie wypieraj... jak... ekhm... żaba błota ja sie nie wypieram ale ja go ino raz "na zywo" widziala kum kum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 niniejszym dementuje kłamliwe pogłoski jakobym byl posiadaczem jakiejkowiek kozy ... mam owsiki od Aggi i dżdżownice na dżem ... /ale jeszcze są za malutkie do produkcji... / miałem jeszcze kanarka ale się zaszył w swoim mrowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 tak, kanarek już dawno się powinien zaszyć, bo to właśnie on z Konopnicką są w stanie permanentnego upojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 tak, kanarek już dawno się powinien zaszyć, bo to właśnie on z Konopnicką są w stanie permanentnego upojenia a nie hipnozy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 kanarek lewituje, wiec hipnoza niewykluczona Konopnicka leży, więc upojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 kto ma moj łupiez bo kce odebrac Pewnie Aggi porwała ona jak ta sroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 kto ma moj łupiez bo kce odebrac Pewnie Aggi porwała ona jak ta sroka nie porwała, tylko mi ofiarowałeś, w słoiku litrowym, że Ci przypomnę a kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera... i nie "sroka" nie "sroka" ja tu brudnych gaciorów nie rozwłóczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ide po browca wziąść komuś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 kto ma moj łupiez bo kce odebrac Pewnie Aggi porwała ona jak ta sroka to byl Twoj lupiez?!?!?!?! ojjj a ja myslalam ze to pierwszy snieg tej jesieni byl i wysypalam za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja dziękuję, profanuję się Jasiem z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 rrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ona? widział ktoś? polazło gdzieś, jeszcze się zgubi, albo zaklinuje, albo przeżre i pochoruje... juz sama nie wiem co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ide po browca wziąść komuś ?? mie weź...za wiaderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 kto ma moj łupiez bo kce odebrac Pewnie Aggi porwała ona jak ta sroka to byl Twoj lupiez?!?!?!?! ojjj a ja myslalam ze to pierwszy snieg tej jesieni byl i wysypalam za okno prawie jak Wrredna moze sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja dziękuję, profanuję się Jasiem z colą ja tez rimm nie widzialam sie łobrazila czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 a może łona wy-le-czo-na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts