Aggi 03.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 prędziej wy-wle-czona może ona pierze ..... ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 może ona pierze ..... ?????? nooo ... ale kogo i za co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 nooo ... ale kogo i za co ?? my tutaj, w szpitalu dlatego właśnie jestesmy, że nie wiadomo kogo i za co co przyniosłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 browara ale nie dam bo to mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 a może łona wy-le-czo-na łono ma nie wyleczone Co z browarem Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.11.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 coś mi sie tu wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 coś mi sie tu wlecze na papier toaletowy za waskie na scierwo za lisciaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja tam nie znam tak tych przyplywow i odplywow dlugiego ale skoro tak mowisz jadaliśmy bigos z tego samego garnka, wiem co mówię a Ty się tak tej znajomości z długim nie wypieraj... jak... ekhm... żaba błota ja sie nie wypieram ale ja go ino raz "na zywo" widziala kum kum Jam swiadkiem, ze ona go tylko raz widziala. Za to przez pol wieczora O, zdjecia tez sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ale cos tu capi... Pawson!!! Koza na lykend nie wyprana!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 sprawdzałam - to nie koza tak capi ja wiem kto capi i czym, ale nie moge Wam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ja moge powiedziec ze w sobote szpitalik zamn\kniety byl!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ja moge powiedziec ze w sobote szpitalik zamn\kniety byl!!!! ano ... skad inad wiem ze za namową pewnej panny z tegoż zresztą foruma wszystkie pacjenty się rzuciły na zakupy bielizny na aukcyjach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 ja moge powiedziec ze w sobote szpitalik zamn\kniety byl!!!! ano ... skad inad wiem ze za namową pewnej panny z tegoż zresztą foruma wszystkie pacjenty się rzuciły na zakupy bielizny na aukcyjach internetowych dobrze ze nie czajnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 czajnik pewnie juz poszedl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ja moge powiedziec ze w sobote szpitalik zamn\kniety byl!!!! ano ... skad inad wiem ze za namową pewnej panny z tegoż zresztą foruma wszystkie pacjenty się rzuciły na zakupy bielizny na aukcyjach internetowych No przez ta budowe znow nie bede mial sie w co ubrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ja moge powiedziec ze w sobote szpitalik zamn\kniety byl!!!! ano ... skad inad wiem ze za namową pewnej panny z tegoż zresztą foruma wszystkie pacjenty się rzuciły na zakupy bielizny na aukcyjach internetowych dobrze ze nie czajnikow szkoda, że luster nie sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Cześć co słychaćc na oddziale- Wracam po tygodniowej przepustce- zmierzło mi się na wolności. Wszystko takie noramlne Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.11.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Masz sebo rację - pewien rodzaj nienormalności stał się obecnie normą - a więc nienormalni w inny sposób, taki jaki tu jest normą, stają się tym bardziej nienormalni poprzez kontakt z tymi nienormalnymi na zewnątrz. A że skrajności się zbliżają - możesz uznać się poprzez swoją nienormalność stają się normalni. Czyli w zależności od punktu widzenia - albo już się wyleczyliśmy albo też szans na wyleczenie nie mamy żadnych. Jak by tam nie było - polej waść. Bo ja wczoraj to miałem taki dzień świstaka że jak by kto opowiadał - to bym nie uwierzył. Prawdę mówiąc - nadal nie wierzę że tyle rzyczy na raz może pójść źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 proponuję podejście radykalne do wszystkiego kozę golimy na łyso uzyskane owłosienie wszczepiamy wrrednej rrmi moczy nogi w spirytusie Sel i tak nieprzytomny, to niech leży długi wyłazi z ziemianki i integruje się należycie maxtorka uczy wszyskich katechizmu, albo instrukcji obsługi (jak znajdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.11.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Zaraz, zaraz: to my jeszcze mamy spirytus uchował się? Gdzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts