Aggi 03.09.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 kozy jedzą wszystko. mnie kiedys koza zjadła siodełko od roweru i emalię z ramy. Dlatego wersja matki jakoby to koza popełniła, jest prawdopodobna. "zbytek laski" - to by był jakby miał dwie, a tak to jest ubytek laski (dobra wiem, że nie masz polskich znaków, tylko, że jak to zobaczyłam to tym razem ja się poplułam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 matka , dlaczego myslisz , ze ta koza Mu wygryzla? moim zdaniem to zbytek laski To miało być laski, czy łaski? Bo i to i to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 "zbytek laski" - to by był jakby miał dwie, a tak to jest ubytek laski (dobra wiem, że nie masz polskich znaków, tylko, że jak to zobaczyłam to tym razem ja się poplułam ) nie chcialam narazac Cie na takie problemy , jak utrata sliny mam nadzieje , ze wybaczysz w ramach przeprosin dam Ci do wypicia zalewe od weronki moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 w ramach przeprosin dam Ci do wypicia zalewe od weronki moze byc? Ty nie wiesz, ale zalewe długi zawekował i nielegalnie przerzucił przez granicę przy okazji kozę celnikom wystawił, za te laske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 rozumiem , ze jestem skonczona? a kto za granica koze wydoi? cycki jej pekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 rozumiem , ze jestem skonczona? Zobaczymy, co da się zrobić... wiesz... jak się da... to się zrobi... a kto za granica koze wydoi? cycki jej pekna Koza została osadzona we więzieniu o zaostrzonym rygorze tam jest fala powykorzystują ją i przy okazji wydoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 powykorzystują ją i przy okazji wydoją. sexualnie? ale to i tak wszystko wina Aggi sama zaczela draznic dlugiego potem doszla do tego spawa jajek i laski dobrze i tak , ze nas wszystkich w te afere nie zmoczyla teraz pewnie se siedzi i mysli , o tej swojej Kalonce a z dziennikiem to juz tak nisko upadla , ze wyglada jak upadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 powykorzystują ją i przy okazji wydoją. sexualnie? Wiesz, ona atrakcyjna teraz jest ma i laske i... no wiesz... a z dziennikiem to juz tak nisko upadla , ze wyglada jak upadla tak upadła, że jej już w ogóle nie widać, została całkowicie przywalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 tak upadła, że jej już w ogóle nie widać, została całkowicie przywalona. podniose Ja , bo az wstyd ciekawe czy umie sie odwdzieczyc a tak bajdelej to gdzie nasze guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 a tak bajdelej to gdzie nasze guru Zapewne upadł jeszcze niżej, tam już nie dojdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 a tak bajdelej to gdzie nasze guru Zapewne upadł jeszcze niżej, tam już nie dojdziemy. a moze weronke z grilla zajada zyczmy Mu smacznego a moze zlapal wkoncu 1950 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 03.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 zbytek laski ups.. łaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 proszę mnie podnieść i otrzepać żebym się estetycznie prezentowała. Reasumując: - długi z kozą zbiegli za granicę - po długim ślad zaginął - koza jest kotem w obozie o zaostrzonym rygorze i doświadcza na własnych cyckach zjawiska fali i grypsery - ze słoja z weronka wycieka zalewa (proponuję z weronki zrobić ekskluzywny krem przeciwzmarszczkowy) - my zostaliśmy ze stadem wyklutych kózek o zachwianej osobowości i podejrzanym podłożu genetycznym wychowywanych czasowo przez znerwicowana kwokę - 1950 po kąpieli domaga się laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 no , ja dlugiego wczoraj widzialam byl w towarzystwie laska nie laska rada nie rada musze wyjechac do sklepu kupie troche paszy , zebysmy z glodu o glupotach nie mysleli Aggi w kwestii asymetrii bywa i tak , ale nie odznaczajmy granic smaku nie wszystko jest gatunkiem , wiele jest w tym podracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 rrmi doszczetnie mi zlasowałaś moje IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 to jest zagadnienie zwiazane z podniesieniem problemu inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 nie chcę rozpatrywać inspiracji przez pryzmat problemu. W bibliotece byłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 nie chcę rozpatrywać inspiracji przez pryzmat problemu. W bibliotece byłaś ? nie bylam mam tworcze dni zwiazane z podniesieniem lokalizacji zwiazanej z rozrodczoscia indywidualna powiazana a niedoborem witamin takie tam codzienne inspiracje szarego czlowieka poza tym kolaczace z niepokoju serce daje znaki, ze w glowie sie nie uklada moze to przez pobyt z koza? kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rrmi, wyczuwam tu pejoratywne konotacje.Kołaczące serce świadczy wymownie o Twojej zdolności do odczuwania empatii, chociaż to, co z kozą uczyniłaś z całą pewnością można zaliczyć do zachowań sado-masochistycznych z elementami doraphilii,mimo, że ze względu na rozkład weronki można by raczej spodziewać się entomofilii.Uważam, że to skutek zgubnego wpływu terapii i manipulacji Twoim genotypem, przeprowadzonej przez rozchwianego emocjonalnie naszego guru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 poza tym kolaczace z niepokoju serce daje znaki, ze w glowie sie nie uklada moze to przez pobyt z koza? kto wie Rrmi, ty się zakochałaś Ostrzegam, to choroba śmiertelna przenoszona drogą płciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts