rrmi 06.11.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wciaz slysze tupot Taki dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wciaz slysze tupot Taki dziki To ameby. Małe toto ale sobie te nibynużki wypuszcza... I tupie. Brrrr. Ochyda ... trza się dezynfekować. od środka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 06.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wciaz slysze tupot Taki dziki To by wyjaśniało Twoją nieobecność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tak mysle niewinnie , ze powinnam dozanac teraz duchowego oczyszczenia , a nie jakiejs cholernej dezynfekcji .Dlaczego pod moja nieobecnosc siedzieliscie parami po katach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.11.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tak mysle niewinnie , ze powinnam dozanac teraz duchowego oczyszczenia , a nie jakiejs cholernej dezynfekcji . Dlaczego pod moja nieobecnosc siedzieliscie parami po katach??? Z gruppen sex czekalim na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wiedzialam , ale dziekuje za pamiec Tak w ogole podobaja mi sie Twoje mysli o nienormalnosci . Nazwijemy je Zlote Mysli Bogusa Jakis pociag stoi na przejezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no bo czekamy na Edgara. Ma tu miec przesiadke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 no bo czekamy na Edgara. Ma tu miec przesiadke. ja slyszalam ze na Godota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ja edgarowi kroplowy nie podlacze ni uja jak sie gdzies tam we warszawie nad nim lituja(znaczy , ze ubieraja w te garnitury), to nie znaczy , ze my tez tutaj musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 najwyzej sie mu nie podlaczy - ani kroplowy ani tego uja co tam - latryne wysprzata i wio do domu.. a my wtedy mozemy sobie wieczor z ksiazka zrobic - jak maxtorka cos do czytania przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a jak maxtorka nie przyniesie, to możemy sie wybrac do księgarni lub nawet do biblioteki, nie mówiąc juz o własnoręcznym napisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ja w poscie nie pijeprzyklad bede Wam dawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 pij po ludzku, w szklance - nie musisz w poscie, jakichs dziwnych nawyków z Ameryki nawiozłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pije jak umiem najlepiej , a co w tym zlego? sie czepiasz mnie biednej tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ... nie mówiąc juz o własnoręcznym napisaniu no, zwlaszcza ze Konopnicka mamy trzeba ja z tej latryny zwolnic. niech lepiej pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pije jak umiem najlepiej , a co w tym zlego? sie czepiasz mnie biednej tylko zaraz tam biednej trzy gumofilce , wenflony malo uzywane stringi troche uzywane, lupiez , koza to malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pije jak umiem najlepiej , a co w tym zlego? sie czepiasz mnie biednej tylko bo pewnie rozlewasz po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 stringi troche uzywane mam calkiem nowe dostalam w piatek ladne , biale ps.odrazu mowie , ze nie pozycze nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 czesc rrmi fajne stringi ,,, nie wiedziałem że lubisz brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 mam calkiem nowe dostalam w piatek ladne , biale ps.odrazu mowie , ze nie pozycze nikomu to ich nie ściągaj bo je Pawson porwie dla kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts