rrmi 06.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to ich nie ściągaj bo je Pawson porwie dla kozy wiem , On wciaz pije od niej mleko i chce sie przypodobac , zeby nie placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ps.odrazu mowie , ze nie pozycze nikomu sama nie zje i drugiemu nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 sama nie zje i drugiemu nie da a gdzie to ja powiedzialam , ze nie zjem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 sama nie zje i drugiemu nie da a gdzie to ja powiedzialam , ze nie zjem? pewnikiem objadu nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 sama nie zje i drugiemu nie da a gdzie to ja powiedzialam , ze nie zjem? pewnikiem objadu nie dostała dostała, tylko jej uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 06.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A ile ten obiad nóżek miał? Jak 30 to była stonoga. Jak poniżej 200 to krocionóg. Jak więcej - to kilka krocionogów. Acha - jak miał czerwoną czapeczkę to był krasnal. Albo kilka krasnalów. One są niejadalne. To dobrze że uciekły. A w ogóle to wiecie że jak kartofle poleżą na słońcu to dostają neurotoksyn? Już nic na tym świecie nie wyda mi się bezpieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.11.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 http://www.systemofadown.com/ spadlem ze stołka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 07.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zmieniliście menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.11.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Pije jak umiem najlepiej , a co w tym zlego? sie czepiasz mnie biednej tylko Powtorze za jednym takim: "pic to trzeba umic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.11.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 fosforyzer do teczy mi oklapywal przed 16-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zmieniliście menu? Te tys to się pryndko kapła Spirit wypilista znów bezemnie. A ten grupen sex to gdzie i kiedy ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zmieniliście menu? Te tys to się pryndko kapła Spirit wypilista znów bezemnie. A ten grupen sex to gdzie i kiedy ??? Sebo8877 Bedzie w piontek po połedniu jak Pawson koze umyje i przyciungnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zmieniliście menu? Te tys to się pryndko kapła Spirit wypilista znów bezemnie. A ten grupen sex to gdzie i kiedy ??? Sebo8877 Bedzie w piontek po połedniu jak Pawson koze umyje i przyciungnie kozy sie nie da domyć ... prościej bedzie jeszcze z miesiąc zaczekać i ją obdrapać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 http://www.systemofadown.com/ spadlem ze stołka... łłłooooooooooo ekstrunia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 07.11.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 [/img]Te tys to się pryndko kapła A bo taka niemota ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No i co wyśta ponawyrabiali jedna z dr(ł)ugim ? Ledwie tydzień człowieka nie ma a wszystko do góry kołami przewrócone . Ściany proste i nie zafajdane , latryna rozwarta , papiór w niej świeży i nawet pachnie . Koza szczęśliwa , nie beczy , wózki sprawne , nawet smród po weronce jakby ślachetniejszy Doszliście czy co ? A ja to pies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.11.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mówie Ci maxiu- strszne rzeczy - chyba powoli wyleczamy się - mielonki dawno nie było sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mówie Ci maxiu- strszne rzeczy - chyba powoli wyleczamy się - mielonki dawno nie było sebo8877 Tam od razu wyleczamy Są takie chwile w życiu każdego pacjenta ....zresztą co ja Ci będę mówić , sam wiesz jak to jest Trza chyba derekcję zmienić , kto to widział żeby tyle przepustek na raz wydawać O mielonkę to chyba Zochnę trzeba zapytać Coś w kieszonce ostatnio się Jej ruszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No i co wyśta ponawyrabiali jedna z dr(ł)ugim ? Ledwie tydzień człowieka nie ma a wszystko do góry kołami przewrócone . Ściany proste i nie zafajdane , latryna rozwarta , papiór w niej świeży i nawet pachnie . Koza szczęśliwa , nie beczy , wózki sprawne , nawet smród po weronce jakby ślachetniejszy Doszliście czy co ? A ja to pies ? A gdzies ty byla? Zostaniesz ukarana przepustka wsteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 MAXI - przywiozłaś prezenty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts