Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ile ten obiad nóżek miał? Jak 30 to była stonoga. Jak poniżej 200 to krocionóg. Jak więcej - to kilka krocionogów.

Acha - jak miał czerwoną czapeczkę to był krasnal. Albo kilka krasnalów. One są niejadalne. To dobrze że uciekły.

A w ogóle to wiecie że jak kartofle poleżą na słońcu to dostają neurotoksyn? Już nic na tym świecie nie wyda mi się bezpieczne...

Zmieniliście menu? :roll:

Te tys to się pryndko kapła :)

Spirit wypilista znów bezemnie.

A ten grupen sex to gdzie i kiedy ???

Sebo8877

Bedzie w piontek po połedniu jak Pawson koze umyje i przyciungnie

kozy sie nie da domyć ... prościej bedzie jeszcze z miesiąc zaczekać i ją obdrapać ...

No i co wyśta ponawyrabiali jedna z dr(ł)ugim ? 8) :lol:

Ledwie tydzień człowieka nie ma a wszystko do góry kołami przewrócone . Ściany proste i nie zafajdane , latryna rozwarta , papiór w niej świeży i nawet pachnie . Koza szczęśliwa , nie beczy , wózki sprawne , nawet smród po weronce jakby ślachetniejszy 8) Doszliście czy co ? A ja to pies ? 8) :lol:

Mówie Ci maxiu- strszne rzeczy - chyba powoli wyleczamy się - mielonki dawno nie było

sebo8877

Tam od razu wyleczamy 8)

Są takie chwile w życiu każdego pacjenta ....zresztą co ja Ci będę mówić , sam wiesz jak to jest 8)

Trza chyba derekcję zmienić , kto to widział żeby tyle przepustek na raz wydawać 8) :wink:

O mielonkę to chyba Zochnę trzeba zapytać :lol:

Coś w kieszonce ostatnio się Jej ruszało 8) :lol:

No i co wyśta ponawyrabiali jedna z dr(ł)ugim ? 8) :lol:

Ledwie tydzień człowieka nie ma a wszystko do góry kołami przewrócone . Ściany proste i nie zafajdane , latryna rozwarta , papiór w niej świeży i nawet pachnie . Koza szczęśliwa , nie beczy , wózki sprawne , nawet smród po weronce jakby ślachetniejszy 8) Doszliście czy co ? A ja to pies ? 8) :lol:

A gdzies ty byla? Zostaniesz ukarana przepustka wsteczna.