Aggi 05.09.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rrmi, wyczuwam tu pejoratywne konotacje. Kołaczące serce świadczy wymownie o Twojej zdolności do odczuwania empatii, chociaż to, co z kozą uczyniłaś z całą pewnością można zaliczyć do zachowań sado-masochistycznych z elementami doraphilii, mimo, że ze względu na rozkład weronki można by raczej spodziewać się entomofilii. Uważam, że to skutek zgubnego wpływu terapii i manipulacji Twoim genotypem, przeprowadzonej przez rozchwianego emocjonalnie naszego guru. dobra - trochę rozumiem, ale nie wszystko. Wrócę jak się podciągnę z terminologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 poza tym kolaczace z niepokoju serce daje znaki, ze w glowie sie nie uklada moze to przez pobyt z koza? kto wie Rrmi, ty się zakochałaś Ostrzegam, to choroba śmiertelna przenoszona drogą płciową. to juz konec ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 poza tym kolaczace z niepokoju serce daje znaki, ze w glowie sie nie uklada moze to przez pobyt z koza? kto wie Rrmi, ty się zakochałaś Ostrzegam, to choroba śmiertelna przenoszona drogą płciową. to juz konec ze mna? Nie, to dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja stanowczo prtestuje widzialam Wasze zdjecia fajnie bylo , wszyscy usmiechnieci a Wy dwie jak te krolowe siedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja stanowczo prtestuje Ależ proszę bardzo! widzialam Wasze zdjecia fajnie bylo , wszyscy usmiechnieci a Wy dwie jak te krolowe siedzicie A tam stojało napisane, kto zacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A tam stojało napisane, kto zacz? niby nie stojało, ale rrmi paranormalnie se zgadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A tam stojało napisane, kto zacz? niby nie stojało, ale rrmi paranormalnie se zgadła. A to bestyja, normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 no normalnie paranormalna Na dodatek długiego gdzieś zdematerializowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 To nie ona. Długi cierpi na podhalucynacyjne wrażenie świata "innego", w którym wspakulturowiec czuje się jak w azylu. Świat ten musi być odwrotnością zmysłowego bytu, a tym samym nabiera atrybutów świata "prawdziwego". Chora psychika utwierdza się w wierze, że poszukiwane "gdzieś" jest "tam" i że "tam" jest lepiej niż "tu". Skompensuje ona "tam" swoje klęski "tu". Tam lewituje długi, rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.09.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 nie..... Jak to? To może Tobie ta koza nadwyżkę IQ zjadła, jako zagryche, do tego co długi miał, a ona mu też zjadła. Teraz musisz, coby swoje odzyskać, odbić koze z mamra, i metodą bezkrwawą wydobyć z niej, co Ci zagrabiła bezceremonialnie. To jest do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 [quote name="matka i metodą bezkrwawą [/quote] ze niby laserem? niby nie stojało, ale rrmi paranormalnie se zgadła. to co ja niemoralna? i czego tyle jarali? i jakie tam para? ja na pojedynczo stawiam banki(ni) a moze to zjawisko niedopatrzenia mienia stacjinarnego , zwiazanego z niebytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ...banki(ni) bikini chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 to przez ogonki czy dlugi jest juz zlapany?to istotne dla sprawy , swiniom trzeba dac , a potem obchod zrobicna koniec polezymy na nowych lezankachw nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 długi jest tylko w formie wokalnej, w formie cielesnej nie ma go wcale skąd zarypałaś nowe leżanki? czyżby z brzozy strugane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 skąd zarypałaś nowe leżanki? czyżby z brzozy strugane nie , kupil je remx na przetargu , sa osikowe (chyba) , to co polezymy? matka ma automat bieda bedzie , slyszalam , ze na dlugiego poluje , ale moze to tylko pogloski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 matka ma automat bieda bedzie , slyszalam , ze na dlugiego poluje , ale moze to tylko pogloski to nie pogłoski, matka pod spódnicą to ma: bazukę, automat, taki snajperski karabinek z lunetką, kuszę sportową, 69 granatów ręcznych na żyłce przywiązanych, piłę łańcuchową i komplet noży kuchennych. Nie pytaj mnie co ma w futerale od wiolonczeli, bo nie chciała mi pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 matus moja matus , to Ona na wojne sie wybiera wiesz co Aggi , moze my Ja zlapmy dla Jej dobra i w kaftanik , moze pomoze a jak nie to z laski po lbie i na izolatke toz wojne rozpeta dlaczego remxa nie ma , potrzebny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja tam bym jej nie łapała, bo noże ma wkoło na sztorc poprzyczepiane. ona z nami, a nie przeciwko nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 r Ty jak zwykle wbijasz współpracownikom nóż w plecy, remx- też coś, zamiast trzymać z nami, to tylko, remx i remx najpierw zasadzałaś się z nim na mnie a teraz na matkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts