rrmi 13.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Tak , bedzie w sloju Zasolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Tak , bedzie w sloju Zasolony Chyba zasyfiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 kielnia Ci się złamała ???????????????????nie Padalo z rana to se wolne wzielim W stylycy bylam Kulture mam tera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Które kulture ????????? Bo ja tyż mam ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Poza tym ja do kilni nie jestem dopuszczana .Za parobka pracuje. Czasem moge lopata Jak zmarzne , to dla rozgrzewki Chodzcie temu wierzejskiemu nos wyprostujemy, co? Moze wtedy Zochna go polubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Które kulture ????????? Bo ja tyż mam ............... to wtedy jak do mnie zadzwonisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Które kulture ????????? Bo ja tyż mam ............... to wtedy jak do mnie zadzwonisz ?? Dzyń dzyń ........ rozkołysał mi się dzwonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzyń dzyń ........ rozkołysał mi się dzwonek to koza idzie mówiłeś, że słabujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzisiaj przywioza nam Wierzejskiego. w słoju ja go nie będę jadła Ja też nie , on jakoś tak świninką zalatuje Zestresowaną w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dzisiaj przywioza nam Wierzejskiego. w słoju ja go nie będę jadła Ja też nie , on jakoś tak świninką zalatuje Zestresowaną w dodatku A zestresowana niesmaczna :pH rośnie,mięsko twrde łykowate się robi........................................ Ps.Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to z przyjemnością obejrzałbym tego avatarka w całości , już nie wspomne o tym,że najchętniej na żywo .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawde mowiac to nie jest ze mna dobrze . Wlasnie smazylam placki ziemniaczane , z cebula , z boczkiem i jadlam je ze smietana i z cukrem I nie wiem czy byly dosmazone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawde mowiac to nie jest ze mna dobrze . Wlasnie smazylam placki ziemniaczane , z cebula , z boczkiem i jadlam je ze smietana i z cukrem I nie wiem czy byly dosmazone pęcherz Ci sie zrobił ??? Taki z przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawde mowiac to nie jest ze mna dobrze . Wlasnie smazylam placki ziemniaczane , z cebula , z boczkiem i jadlam je ze smietana i z cukrem I nie wiem czy byly dosmazone pęcherz Ci sie zrobił ??? Taki z przodu ? pancerz????????? jaki pancerz??????????????????????????!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Prawde mowiac to nie jest ze mna dobrze . Wlasnie smazylam placki ziemniaczane , z cebula , z boczkiem i jadlam je ze smietana i z cukrem I nie wiem czy byly dosmazone Jak zagorączkujesz znaczy że surowiznę jadłaś Tylko woda z pęcherzy Aggi Cię uleczy Tylko Ona coś o przebijaniu mówiła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czesc mam zarazki wiatrówki .. chce ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czesc mam zarazki wiatrówki .. chce ktoś ?? co się ma od tego ?? Wiatry?? To może rrmi daj - bąbel by jej zszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jak zagorączkujesz znaczy że surowiznę jadłaś Cyganka gadala ze surowizne jesc znaczy zima lagodna i do stycznia wysokie mury stana a i duzo pecherzy do przekluwania od trzonka i dobre wiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cyganka gadala ze surowizne jesc podaj swojego filcaka , poleje Ci za te wrozby dzwonia w jakims kosciele , ale nie wiem w ktorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 o rrmi chcesz wiatrówkę ... byndziesz miała krostki wszędzie ... fajnie bedzie może ci selimm grabiami podrapie wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 co tu za burdel ?rano sie budze i mnie tu cos na tylek napiera lecem do kibla a tam klapa artystycznie obesrana ,oszczana i obrzygana lecem do innego -a tam mozna by ksiazke o tym co jest w srodku napisac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts