remx 05.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Postanowiłem wyjść ze świata iluzji i przejść do pełnego oświecenia.Udałem się do klasztoru Shaolin (znam go z Wejścia Smoka). Przywitał mnie brat Albert. Widać dawno nie mieli gości. Brat Albert był życzliwie usposobiony do mnie. Wypiliśmy flaszkę w zamtuzie - mocna głowa.Na lunch podano zająca z melonem w du-pie. Podochocony brat Albert klasnął z ręce. Jak na zawołanie pokazały się hurysy tańcząc taniec brzucha. Tego dnia późno poszliśmy spać. To był wyczerpujący dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 r Ty jak zwykle wbijasz współpracownikom nóż w plecy, remx- też coś, zamiast trzymać z nami, to tylko, remx i remx najpierw zasadzałaś się z nim na mnie a teraz na matkę Nie zasługujesz na mój gniew, ty, ty chrześcijaninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 fcale sie nie dziwie, f zamtuzie to Ty rozpustnik jesteś, i chcesz tutaj krzewić sfoje poglondy na śfiat, tutej som kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 fcale sie nie dziwie, f zamtuzie to Ty rozpustnik jesteś, i chcesz tutaj krzewić sfoje poglondy na śfiat, tutej som kobity No właśnie, dlaczego atakujesz Rrmi. A może ona jest w ciąży. Chcesz mieć na sumieniu życie nienarodzone. Dlaczego seplenisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Buddyzm można studiować z literatury, w klasztorze, w grupach religijnych.Ja chcę was nakłonić abyście go studiowali ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 f zamtuzie ? zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Zamilcz niegodziwcze. Książę Siddharta (w Kiejdanach) takich jak ty na pal nabijał Przyjmij moje nauki bo powiększają one mądrość zbiorową. Jestem tym, który może nadać twojemu żałosnemu życiu jakiś sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 [ Rrmi. A może ona jest w ciąży. wypluj to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Wiedziałem.Mogę ci kupić kilo śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 pudlo Ptasie Mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A może by tak talerz flaczków Weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 r Ty jak zwykle wbijasz współpracownikom nóż w plecy, remx- też coś, zamiast trzymać z nami, to tylko, remx i remx najpierw zasadzałaś się z nim na mnie a teraz na matkę moze masz racje , ja chyba falszywa jestem i podla sama siebie za to nienawidze obiecuje , ze poddam to doglebnym przemysleniom ale uwazaj , bo jesli w ciozym to myszy nasle poprawne napisanie , nie przechodzi mi prze gardlo zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.09.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ze specjalną dedykacją dla Veroniki Byłaś mi światłem i muząByłaś nadzieją i oparciemByłaś moim marzeniem Dlaczego twe oczy nie patrzą?I czemu suknię masz czarną?Dlaczego brudną od ziemi? Co robisz w tym dole głębokim?Dlaczego buty najtańszeDlaczego szczęka szeroko otwarta Jesteś biała i zimnaDlaczego tak leżysz w tej dziurze?Chodź ogrzej swe ciało ode mnieJa przecież Ci krzywdy nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.09.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tylko nie dobierzcie się do niej wy padlinożercy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Remx, straszniem sie wzruszyła, po prostu... brak mi słów... nad brzegiem rzeki usiadłam i płakałam I w ogóle... echhhh... Granaty mnie sie rozsypali, bo mnie żyłka pękła, bazuke gdzieś wcieło, miotacz gwizdnął mi 1950, noże połamali mi się na weronce, straśnie twarda już była, skostniała jakaś... nawet piłą próbowałam, ale łańcuch pękł... kuszą walnęłam długiego ale on z nią uszedł... zmęczona jestem... A we futerale, żebyście nie myśleli, wiolonczelę mam, poczekajcie... wyciągnę ją... nastroję.. i Wam zagram... ładnie tak... okropnie się wzruszyłam... okropnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ja to ze wzruszenia slowa nie wydusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 zamilkli jakoś wszyscy, zapłakane oczy matki poczerwieniałe oczka rrmi no no jakie to wrażliwe myślałby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 wróciła, uciekłam im chocia mnie goniądemony budowlane i materialistyczne ale na kwilkę ,muszę znikać bo znów dopadnę i bede jak weronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ohhhhhh... dobrze, że jesteś anowi*, bo tu pusto i głucho, nie ma w kogo nosa wytrzeć daj no kawałek mankieta... pffffrrrrrrrrrr!!!!! dzięki... ojej ubabrało się trochę... nic to... wyschnie to się wykruszy... jak wrócisz, to Ci zeskrobię... No leć, leć... znowu mnie samą zostawią... w tej otchłani i bezmiarze smutku rozdzierającego... nic... gram dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts