Zochna 18.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 wydaje mi sie, ze zbyt pochopnie oskarzamy selimma nie mamy dowodow a moze sebo tam nie siedzi tylko co innego robi i w ogole to nie wiadomo po co i z kim tam wlazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 wydaje mi sie, ze zbyt pochopnie oskarzamy selimma nie mamy dowodow a moze sebo tam nie siedzi tylko co innego robi i w ogole to nie wiadomo po co i z kim tam wlazl no racja... sebo wlazl i siedzi ale w jakim celu i czy mu tam zle ... tego faktycznie nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Manamana tibtibidibi Manamana tibtibidi .... Niezła ta ruda wóda na myszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 bzusek mnie boli zna ktos kawal o Kowalskim i babie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Kowalskiego i jego baby nie znam . Kiedyś Ewka podawała sposób na ból brzuszka .Szklankę gorącej wody pijesz powolutku małą łyżeczką .Skuteczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 bzusek mnie boli ? brzuszek sie mowi juz sie tak nie pieść no ale zawsze - jak chcesz oczuwiscie- moge cie przytulic i pomasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.11.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 mam gorącą prosbe do mojego lennika ktory skutecznie odebral mi przyjemnosc lajtowo spędzenia sobotniego wieczoru -co by mi juz tej zemsty z Lublina nie zasyłał a tak swoja droga to co wy tam dajecie do tego piwa ? kto zna jakis stary goralski sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.11.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 swieta idą co ? znowu puszczą- kevin sam w domu film dobry ino swięta są za czesto trza bedzie isc i kupic se na zapas kilo zrazowej ktore kroimy na 10-dekowe kwadraciki i do zamrazalnika na swieta wyjmuje sie jeden kawalek kwadracika i kroi w kosteczke i dajemy na ruszt po czym po 5 sekundach odwracamy na bok , nieustannie utrzymując lewą reką patelnie .... na sam koniec zamykamy drzwi,okna i siadamy do konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 sel a Ty taki starszy ( no bez urazy ) pacjent i zaraz konsumujesz zamiast najpierw sprawdzic reakcje na tesciowej albo wrrednej chociazby i to w samotnosci a nikomu ufac nie mozna, wszedzie szara siec Maxi to sprawdzone trunki pije to i Jej wesolo gdzie te swieta ida ? bo u mnie nic nie widac ... znalam jednego Kowalskiego - ale on nie mial baby taki maly czarny z wasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 seluś zmartwie cie ... tam ino piwo było ... niezłe zesztą ... może ty do alkoholu nienawykły mam też w okolicy Herbapol to ci następnym razem jakiś ziółek na prostate wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Dziewczyny sa , acha acha, gorace Dziewczyny sa , acha acha, gorace dobra Pawian -ta perła jest Twoja , a reszta moja ..acha ,acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 19.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 A na moją malinówę się boczył no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 hej a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 co sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 hej a co dzi aj dzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pawson, a może skombinuj trochę pryty truskawkowej? Podobno lepsza od Perły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zochna, co Ci zapodali, ze przestalas marzyc? Zielonooka, goraco tu sie zrobilo... Aggi, imputowali Ci juz ten Twoj gen wolnosci? Selimm, mi moj siennik lubelski nic nie przysyla Pawson, czy to dobrze, ze w jednym poscie pisze do 5 osob naraz (tydzien prawie bez internetu zylem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 nie ma pryty truskafkowej znaczy była ale wyszła ostatnio łaziła w okolicy jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Te Zielonooka- ten Avatr to dla mnie - bo teraz dopiero zauważyłem. Piękny Sell - co Tys taki rośpiywany dzisio -czyżbyś wczora mioł sex??? Maxtorka -wypiłas to aksamitne - a schowane maiłem na czarnom godzinem - ale Ciebie lubie to Ci wolno Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pawson, czy to dobrze, ze w jednym poscie pisze do 5 osob naraz (tydzien prawie bez internetu zylem...) bardzo dobrze bo to znaczy że jeszcze w naszym śpitaliku posiedzisz .... oj posiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts