Aggi 20.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aggi, imputowali Ci juz ten Twoj gen wolnosci? ale w sensie, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 co sie dzieje? kto, z kim, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 napewno dla kasy ale nie wiem kto i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.11.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 napewno dla kasy ale nie wiem kto i z kim jak dla kasy to ja wiem kto i z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aggi, imputowali Ci juz ten Twoj gen wolnosci? ale w sensie, że co? No, wygladalo na to, ze po terapi mialas jakies efekty uboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O ja glupia inseminacja, znowu uzylem za trudnego slowa...Chodzilo mi o amputacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O ja glupia inseminacja, znowu uzylem za trudnego slowa... Chodzilo mi o amputacje... A czy z tej amputavji bęezie jakiś sok ?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O ja glupia inseminacja, znowu uzylem za trudnego slowa... Chodzilo mi o amputacje... A czy z tej amputavji bęezie jakiś sok ?? Sebo8877 Sok zgAggi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Maxtorka -wypiłas to aksamitne - a schowane maiłem na czarnom godzinem - ale Ciebie lubie to Ci wolno Sebo8877 Nie bój nic , troszku tak na zaś zostawiłam , troszku rozlałam ( ale pozbierałam , najwyżej bendzie jeszcze badziej aksamitne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aggi, imputowali Ci juz ten Twoj gen wolnosci? ale w sensie, że co? No, wygladalo na to, ze po terapi mialas jakies efekty uboczne. efekty uboczne załatwiam u blablalugi - wykurzam mu mysz amputować sobie nie dam, więc na sok nie liczcie i nie imputuj mi tu więcej mmmad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 amputować sobie nie dam, więc na sok nie liczcie i nie imputuj mi tu więcej mmmad Nie nerwujsja Aggi , w gości jutro jedziesz , w formie musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.11.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 amputować sobie nie dam, więc na sok nie liczcie i nie imputuj mi tu więcej mmmad Nie nerwujsja Aggi , w gości jutro jedziesz , w formie musisz być w formie to ja się chyba na stelaż nałożę i obgipsuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 amputować sobie nie dam, więc na sok nie liczcie i nie imputuj mi tu więcej mmmad Nie nerwujsja Aggi , w gości jutro jedziesz , w formie musisz być w formie to ja się chyba na stelaż nałożę i obgipsuję To Oni już tak daleko są że stelaże i gipsy sie robią ? Jedź i patrz A jak się już tak napatrzysz to opowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Niech tylko nie zapomni o kasku i innych ubraniach roboczych Bo lopaty mamy extra mmad nie bylam wymieniona na liscie , czuje sie jakos podle z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Niech tylko nie zapomni o kasku i innych ubraniach roboczych Bo lopaty mamy extra mmad nie bylam wymieniona na liscie , czuje sie jakos podle z tego powodu Ja też , i kulka , i sebo , i jea , i beaty , i misiek -m , i matka , i długi , i jego koza , i....... Są nas tysiące ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Niech tylko nie zapomni o kasku i innych ubraniach roboczych Bo lopaty mamy extra mmad nie bylam wymieniona na liscie , czuje sie jakos podle z tego powodu Ja też , i kulka , i sebo , i jea , i beaty , i misiek -m , i matka , i długi , i jego koza , i....... Są nas tysiące ...... No co Wy dziewczyny, przeciez gdybym rozmawial ze wszystkimi naraz, to by mnie wsadzili do wariatkowa... Długiego widzialem w realu.. (schowal mi czapeczke ) A moze to byla "Biedronka"? rrmi - bym Ci cos napisal, ale sie Luka boje, a jedno oko mam juz podbite ("bo znowu nie miala orgazmu") maxtorka - Tobie tez bym cos napisal, ale sie potem okaze ze znow cos imputuje i co wtedy? kuleczka - czekam na mroz matka - lo matko! faceci ulepieni z innej gliny - tra ta ta ta (bez obrazy ) Ci_ktorrych_nie_wymienilem_oraz_inni - moze po nastepnym tygodniu bez inetu bede mial Wam cos do powiedzenia, na razie tylko pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 tak sobie mysle , ze nie jestem normalna i nie chce bycwidzialam w sklepie reczniki na wage trzeba kupic na oddzial , bo takie nie wytarte to takim mokrym psem smierdzimy mmmadcalkiem uroczy jestesjak dobrze podajesz pustaki to przyjedz z Aggi do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.11.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Do fryzjera się jutro wybieram to i trochę tej sierści mniej będe miała do wycierania . A w ogóle dla mnie jakaś ściereczka może być , mała i tak jestem poza tym mmmad , jak coś ładnego napiszesz to i imputacja się to może nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 20.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Cześć doszłam do końcasprawdziłam 43 matury próbne z geografiizałamałam siętylko 4 osoby wiedziały, że góry Stołowe leżą w województwie dolnośląskim, którego stolicą jest Wrocławczy to mnie jakoś weryfikuje?mam malinówkę...pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mmmadcalkiem uroczy jestes A Ty nie umiesz klamac jak dobrze podajesz pustaki to przyjedz z Aggi do nas Bym przyjechal, ale sie boje, zeby mnie genem wolnosci po drodze nie zarazila... A pustaki podaje tak dobrze, ze swinie kwicza nawet do 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts