Aggi 06.09.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 matka, źle z Tobą chyba. Rozbroiłaś się dobrowolnie i łkasz ? czy to się udziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.09.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 mam Cię matka! studnie chcesz wiercić, żeby w niej móc granaty przechowywać, a kto wie może i moździeże, może i miny przeciwpiechotne!!! Jestem zdruzgotana, że to przed nami ukrywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A więc i TY, Aggi??? Jestem na dnie rozpaczy... studni znaczy... I znikąd pomocy... znikąd deski ratunku... Zaraz... tu coś się rusza!!! Aaaa!!! Nie!!! Tylko nie to!!! AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................................................plum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 przepraszam , czy matka zyje?bo jak ktos cos Jej zrobil , to ze mna...bo to ja na zdjeciu http://www.onet.pl/_m/c9ad7e5c76a4677a77bcd8898d9fa839.jpg a to znalazlam kolo latryny , anowi* czesc kto mi wyjasni co to, te wyjanienie , ze to udko mnie nie interesujehttp://images.net3media.com/funnyfreepics/chicken_head.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 matka żyje! ma sapkę i potówki, ale wyjdzie z tego bo ją okładamy pokrzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 http://images.net3media.com/funnyfreepics/chicken_head.jpg to chyba jest matka zastępcza naszych kózek brutalnie zamordowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 O dzięki Wam kobitki za wydobycie mnie z tej otchłani! To długi był! Za nogę mnie chycił i ciągnął okrutnie, alem uczepiła się tego co rrmi mi rzuciła, takie półmiętkie było, chyba noga weronki to była, więc ja jemu, temu długiemu ją cisnęłam i się normalnie dał nabrać!!! Poleciał z tą nogą i chichotał strasznie, aż mnie ciarki przeszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 długi to zje i będzie chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Bo mu bokiem wyjdzie. I jak on będzie wyglądał z nogą w boku? Chusteczkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Bo mu bokiem wyjdzie. I jak on będzie wyglądał z nogą w boku? Chusteczkowo. żeby mu chociaż z przodu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ale gdzie z przodu?Na górze, czy na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ale gdzie z przodu? Na górze, czy na dole? trąba mu raczej niepotrzebna, to chyba na dole, żeby się rrmi już z niego nie naśmiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 No nie wiem... Wtedy to dopiero będzie miała polewkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 http://images.net3media.com/funnyfreepics/chicken_head.jpg Ja uważam, że to jest głowa weronki wyjęta dopiero co z zalewy jeszcze nie obkapana, w panierce. Myślę, że to długiemu wypadło, na zakręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 jest dym, była policja, podobno ktoś u selimma wysadził komin, powiedziałam, że nic nie wiemy. Ja brzydliwa nie jestem, ale tą weronką załatwiłaś mi procesy trawienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 jest dym, była policja, podobno ktoś u selimma wysadził komin, powiedziałam, że nic nie wiemy. Nie wygłupiaj się! I jak to mówiłaś im, tak prosto w oczy, to tak wyglądałaś??? Zobacz, zobacz no do lustra! Przecież my całe w sadzy!!! I jeszcze ta zasmażka na perudze! Wcisnęłaś im kit, że to przyodziewek do tańców rytualnych, czy co? Myślisz, że Ci uwierzyli? Ja do kicia nie pójdę, tam jest koza i tylko na to czeka, żeby nas dorwać i zrobić nam fale. Za te cycki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 w oczy im patrzyłam. bez mrugnięcia.sadze mi się sypały, ale uwierzyli, że to szpitalnego krematorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Taaa, bo my przecież w szpitalnym krematorium granatami palimy.Dobrze się spisałaś, grunt to zachować zimną krew.Masz, napij się teraz, na rozluźnienie, nakapię Ci z głowy weronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.09.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 maatka nie znęcaj się !! Ja mam po weronce wzdęcia i zaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 maatka nie znęcaj się !! Ja mam po weronce wzdęcia i zaparcia Ale to po kościach, po soczku nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts