sebo8877 24.11.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona ale ty gietka jesteś - jak mi Bogus opowiadał no no... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 nie ma gdzie usiąść, wszyscy się na kozetce kłębią i wyginają... Czy to już jest seks zbiorowy? Czy ja mogę zabrać Wasze rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 nie ma gdzie usiąść, wszyscy się na kozetce kłębią i wyginają... Czy to już jest seks zbiorowy? Czy ja mogę zabrać Wasze rzeczy? Wez moje reformy i problemy. Reszte zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Wez moje reformy Te ażurowe bez gumy ? o dzięki!!!! Warzyw przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona ale ty gietka jesteś - jak mi Bogus opowiadał no no... Sebo8877 o!!! a powiedzial ze umiem sie wygiac do tylu i polizac sama siebie w piete ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 nie ma gdzie usiąść, wszyscy się na kozetce kłębią i wyginają... Czy to już jest seks zbiorowy? Czy ja mogę zabrać Wasze rzeczy? mozesz... tylko sie nie pomyl jak ostatnim razem i moja proteze stopy zostaw! bo znow bede musiala skakac na 1 nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Wez moje reformy Te ażurowe bez gumy ? o dzięki!!!! Warzyw przyniosę To nie jest por. Powtarzam: to nie jest por... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 czyżby seler zatem ??? Ale nie naciowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Naciowy tochyba on nie jest Te melony zostaw w spokoju.. bo to nie melony Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 melonów to ja tu nie widziałam a te zbutwiałe buraczki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona ale ty gietka jesteś - jak mi Bogus opowiadał no no... Sebo8877 o!!! a powiedzial ze umiem sie wygiac do tylu i polizac sama siebie w piete ? Oczywiście że powiedziałem - przecież to przy protezie stopy podstawowa umiejetność jest przecież ... Tylko uważaj coby sie nam protezy nie pomyliły - moja już rozchodzona, taka wygodna się zrobiła ... Aggi - ty niczego nie zabieraj, ty lepiej do kuracji się dołącz, melonów ci u nas dostatek ale i te przyjmniemy ... czy ta kozetka się da rozłożyć? albo nadmuchać? coś mała się zaczęła wydawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 no nie wieeeem z tymi melonami trochę problem jest kandelabry mogę potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A o co tutej chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A o co tutej chodzi? uhhh znow egzystencjonalne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A o co tutej chodzi? a chodzi o to, że musisz oddać marchewkę, bo ja mam siatkowe gacie mmada i zbieram do nich warzywa na zupę, którą ugotuje rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 A o co tutej chodzi? a chodzi o to, że musisz oddać marchewkę, bo ja mam siatkowe gacie mmada i zbieram do nich warzywa na zupę, którą ugotuje rrmi To buraki nie starczą? rrmi niech gotuje gacie mmada ino kto to bedzie jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 24.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 O jea - dzięki ci za Twe słowa. Pozwoliły one spojrzeć mi głębiej na swe życie. Którym chuć zawładneła płytka i wszeteczna. Dzięki zaś Tobie powiedziałem - dość. Głowę popiołem czas posypać. Na google earth najbliższej pustelni poszukać. Przepisów na szarańcze w korzonkach z netu nadrukować. Albowiem wielkie i ważkie są Twe słowa o jea. Niby proste pytanie - ale zatrzęsło podwalinami świata. "O co tutaj chodzi". To pytanie złotymi zgłoskami zapisze się w mym sercu. I by zbliżyć się do obdpowiedzi na nie życia nie starczy. Ps. gdzie tanio da się kupić bicz i włosiennicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ps. gdzie tanio da się kupić bicz i włosiennicę? tego nie wiem ale wiem gdzie sa w promocji kajdaneczki, skorzane pejczyki i lateksowe ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ps. gdzie tanio da się kupić bicz i włosiennicę? To budowa Ci juz nie wystarcza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.11.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ps. gdzie tanio da się kupić bicz i włosiennicę? tego nie wiem ale wiem gdzie sa w promocji kajdaneczki, skorzane pejczyki i lateksowe ubranka Kajdaneczki, zeby wykonawca nie uciekl... Pejczyki, zeby dobrze wykonywal swoja prace... A te lateksowe ubranka to po co? Zeby mu nie zaplacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts