Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

[

Alke... lesniczy wolal z Maxi...a on jest koneser 8)

Z tego co pamiętam to leśniczy z Zochną ten tego ale coś mogłam pokręcić 8) :lol:

Nieee.... to bylo tak:

daaawno dawno temu.... [ gdzies tam na 150 stronie moze? ****]

Zochna wyczaila Lesniczego i tak lazili lazili i trzymali sie za rece po lesie i po gumnie ...

Pokichujac sobie i drapiac sie po wysypce - bo Zochna miala uczulenie na kwitnace jablonie a lesniczy na truskawki..... :roll: - i dobrze im bylo....

A to wdepneli sobie w kozi placek, a to wyploszyli dlugiego z krzakow jezyn.... ale ogolnie nic sie nie dzialo....

Ale w miedzyczasie ja (czyli zielona) podpusczona przez niecna Aggi zaczelam im zazdroscic tego sczescia....i wyruszylam na trzydniowego wielkiego giganta.... doszlam do pola ziemniakow gdzie poznalam niejakiego malorolnego o imieniu Zeneon... ktory dla odmiany mial katar...sienny.... :-? i byl mocno pociagajacy...

poniewaz zjadlam prowiant juz pierwszego dnia, a surowe kartofle zenona niezbyt mi smakowaly,....nie pozostalo nic innego jak wrocic do szpitaliku...

Zeneon odwiedzal mnie od czasu do czasu c- ale mi sie zcazal bj ten Lesniczy Zochny podobac (Zochna wybacz :oops: ) i wymyslilam sobie ze zrobimy wymiane.... na narzeczonych :-?

Oczywiscie jak zwykle nic mi sie nie udalo i efekt byl taki ze Lesniczy co prawda Zochna zostawil ale mna sie niezainteresowal i wpadl na Ciebie Maxi - i tak chwilowo zostal....

Zniesmaczony cala sytuacja Zenon od kartofli, probowal cos z koza kombinowac ale dostal bęcki od dlugiego .... i po niedlugim czasie wrocil na swe pole (gdzie ponoc przebywa do dzis lubujac sie w rozgniataniu stonki ziemniaczanej)

Lesniczy przez chwile zyl sczesciem w tramionach Maxi ale pojawil sie w szpitalu sebo i Lesniczy uznal ze sie oddali w milczeniu....

oddAlil sie i od tej pory go nie widziano...

Zochna nawet nie zauwazyla braku wielbiciela :o , chodza sluchy ze ma kogos innego na podoredziu....

Aggi porobila wszystkim ukryte zdjecia i przez chwile szantazowala czerpiac kozysci materialne

ale potem znalazla sloik dzemu ktory napoczela jesc i stracila czujnosc - wiec zdjecia sie jej zabralo

i to koniec historii... :roll:

**** kiedy o kuleczce i sebie jeszcze nikt nie slyszal (zlosliwy przypis zlosliwej zielonej :wink: :lol: )

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Zielona chyba trawe palisz :o

Przeciez Zochna juz od dawna z JoSkiem kreci na boku.

I tak se qrna w oczy zagladaja , ze szok , jak za malolata.

Kiedy czlowiek jeszcze glupawy byl :roll:

ja tylko liscie w sloiku pale :wink: ... takie zolto-brazowe...zostaly mie jeszcze z zeszlej jesieni.... :roll:

absztyfikanta Zochny nie widzialam ale za jej lozkiem widzialam duuuzy sloik - moze to tam go trzyma?

a ja myslalam ze ona tyle lisci tam ma :o :lol: !!!!!

i nawet chcialam wrzucic zapalke... ups! zeby tylko siostra przelozona nie doczytala.... bo mnie tu min. za piromanie zamkli...tfu! zamkneli :-? :)

cholenderrrr a moze to lesniczy rzucil Zochna dla Konopnickiej... a nie dla Maxi? :( :-?

musze to sprawdzic w swoim notatniku :wink:

ps. ckni mi sie za Zenonem :wink: ropnego zapalenia (stawow) jak Lesniczy Zochny nie mial ale tez byl swoj chlop.... tyylko ze te paluchy od tych stonek mial takie upackane :-?

ps.2 a pamietacie jak Selimm dziewczyne na oddzial przyprowadzil? :lol:

I zenic sie chlopina nawet z nia chcial.... ale go zabilismy smiechem i powiedzial ze przez nas bedzie mial traume :(

cholenderrrr a moze to lesniczy rzucil Zochna dla Konopnickiej... a nie dla Maxi? :( :-?

zielonooka prosze Cie nie epatuj tym ze on mnie rzucil,

bo ja traume poglebie moze a juz prawie wyleczonam :roll: no i na ten ankohol tez mam mozliwosci ograniczone ...

o juz mi sie zaczyna :cry:

zielonooka prosze Cie nie epatuj tym ze on mnie rzucil,

bo ja traume poglebie moze a juz prawie wyleczonam :roll: no i na ten ankohol tez mam mozliwosci ograniczone ...

o juz mi sie zaczyna :cry:

nie plakaj!!!!

choc pokaze ci fotke tej selkowej niuni..... Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia :wink: :lol:

Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia :wink: :lol:

a to nie taka cizia przy biurku?

do wrednej podobna

Zosia kiedys jak Ci sie pogarszalo to zdjecia wklejalas , zawsze kolo 23 .00

I pozniej Wojtek to roztrzasal

nie wiem czy moge tak poprostu to rozwinac ..

tego sie chyba nie rozwija :roll:

AnSi moze siedzi przed podroza

:D

Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia :wink: :lol:

a to nie taka cizia przy biurku?

nie... to taka niunia na wersalce :)

w sumie jak selkowi sie podobala - troszke swinki bylismy ze go odwiedlismy od tego zamiaru

weselicho by bylo

ehhh czlowiek by pojadl popil

moze wianek zlapal.... :roll: :lol: albo choc swiadka za tylek :wink: :lol: