zielonooka 24.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 [ Alke... lesniczy wolal z Maxi...a on jest koneser Z tego co pamiętam to leśniczy z Zochną ten tego ale coś mogłam pokręcić Nieee.... to bylo tak: daaawno dawno temu.... [ gdzies tam na 150 stronie moze? ****] Zochna wyczaila Lesniczego i tak lazili lazili i trzymali sie za rece po lesie i po gumnie ... Pokichujac sobie i drapiac sie po wysypce - bo Zochna miala uczulenie na kwitnace jablonie a lesniczy na truskawki..... - i dobrze im bylo.... A to wdepneli sobie w kozi placek, a to wyploszyli dlugiego z krzakow jezyn.... ale ogolnie nic sie nie dzialo.... Ale w miedzyczasie ja (czyli zielona) podpusczona przez niecna Aggi zaczelam im zazdroscic tego sczescia....i wyruszylam na trzydniowego wielkiego giganta.... doszlam do pola ziemniakow gdzie poznalam niejakiego malorolnego o imieniu Zeneon... ktory dla odmiany mial katar...sienny.... i byl mocno pociagajacy... poniewaz zjadlam prowiant juz pierwszego dnia, a surowe kartofle zenona niezbyt mi smakowaly,....nie pozostalo nic innego jak wrocic do szpitaliku... Zeneon odwiedzal mnie od czasu do czasu c- ale mi sie zcazal bj ten Lesniczy Zochny podobac (Zochna wybacz ) i wymyslilam sobie ze zrobimy wymiane.... na narzeczonych Oczywiscie jak zwykle nic mi sie nie udalo i efekt byl taki ze Lesniczy co prawda Zochna zostawil ale mna sie niezainteresowal i wpadl na Ciebie Maxi - i tak chwilowo zostal.... Zniesmaczony cala sytuacja Zenon od kartofli, probowal cos z koza kombinowac ale dostal bęcki od dlugiego .... i po niedlugim czasie wrocil na swe pole (gdzie ponoc przebywa do dzis lubujac sie w rozgniataniu stonki ziemniaczanej) Lesniczy przez chwile zyl sczesciem w tramionach Maxi ale pojawil sie w szpitalu sebo i Lesniczy uznal ze sie oddali w milczeniu.... oddAlil sie i od tej pory go nie widziano... Zochna nawet nie zauwazyla braku wielbiciela , chodza sluchy ze ma kogos innego na podoredziu.... Aggi porobila wszystkim ukryte zdjecia i przez chwile szantazowala czerpiac kozysci materialne ale potem znalazla sloik dzemu ktory napoczela jesc i stracila czujnosc - wiec zdjecia sie jej zabralo i to koniec historii... **** kiedy o kuleczce i sebie jeszcze nikt nie slyszal (zlosliwy przypis zlosliwej zielonej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ty Zielona chyba trawe palisz Przeciez Zochna juz od dawna z JoSkiem kreci na boku. I tak se qrna w oczy zagladaja , ze szok , jak za malolata. Kiedy czlowiek jeszcze glupawy byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ty Zielona chyba trawe palisz Przeciez Zochna juz od dawna z JoSkiem kreci na boku. I tak se qrna w oczy zagladaja , ze szok , jak za malolata. Kiedy czlowiek jeszcze glupawy byl ja tylko liscie w sloiku pale ... takie zolto-brazowe...zostaly mie jeszcze z zeszlej jesieni.... absztyfikanta Zochny nie widzialam ale za jej lozkiem widzialam duuuzy sloik - moze to tam go trzyma? a ja myslalam ze ona tyle lisci tam ma !!!!! i nawet chcialam wrzucic zapalke... ups! zeby tylko siostra przelozona nie doczytala.... bo mnie tu min. za piromanie zamkli...tfu! zamkneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zielona tak to piknie napisałaś a ja kurna tego wpadnięcia na leśniczego nijak sobie przypomnieć nie mogie A pewnie pięęęęęknie było Wódko pozwól żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 to on mnie rzucil a rzeczywiscie cos tak sie osamotniona ostatnio czulam szkoda - taki poreczny byl z tym ropnym zapaleniem - dziennie prawie barylke szlo odciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 dziennie prawie barylke szlo odciagnac rozumiem , ze to byla czysta , zywa ropa? Ludzie to sie w czepkach rodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ... takie zolto-brazowe... widzialam ... za jej lozkiem ... no macie teraz . mowilam ze ta konopnicka zamiast na szufelkie to pod lozko zamiata jakas zla kobieta czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ... takie zolto-brazowe... widzialam ... za jej lozkiem ... no macie teraz . mowilam ze ta konopnicka zamiast na szufelkie to pod lozko zamiata jakas zla kobieta czy cos. Podłóżkowym skrytozamiataczom mówimy stanowcze nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 dziennie prawie barylke szlo odciagnac rozumiem , ze to byla czysta , zywa ropa? Ludzie to sie w czepkach rodza zywa to ona nie byla raczej ,bo on tez taki nieruchawy ale czysta jest to moze Maxi z Zielona skreca korniszona a ja Siostrze poleje co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 bo on tez taki nieruchawy czy mozesz to jakos rozwinac , zaintrygowalo mnie to okreslenie Polej i opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 cholenderrrr a moze to lesniczy rzucil Zochna dla Konopnickiej... a nie dla Maxi? musze to sprawdzic w swoim notatniku ps. ckni mi sie za Zenonem ropnego zapalenia (stawow) jak Lesniczy Zochny nie mial ale tez byl swoj chlop.... tyylko ze te paluchy od tych stonek mial takie upackane ps.2 a pamietacie jak Selimm dziewczyne na oddzial przyprowadzil? I zenic sie chlopina nawet z nia chcial.... ale go zabilismy smiechem i powiedzial ze przez nas bedzie mial traume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dżizas!!! Laski, co Wy za "towar" macie??? Kopa daje niezłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 cholenderrrr a moze to lesniczy rzucil Zochna dla Konopnickiej... a nie dla Maxi? musze to sprawdzic w swoim notatniku zielonooka prosze Cie nie epatuj tym ze on mnie rzucil, bo ja traume poglebie moze a juz prawie wyleczonam no i na ten ankohol tez mam mozliwosci ograniczone ... o juz mi sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Dżizas!!! Laski, co Wy za "towar" macie??? Kopa daje niezłego... towar to mial Selek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 cholenderrrr a moze to lesniczy rzucil Zochna dla Konopnickiej... a nie dla Maxi? musze to sprawdzic w swoim notatniku zielonooka prosze Cie nie epatuj tym ze on mnie rzucil, bo ja traume poglebie moze a juz prawie wyleczonam no i na ten ankohol tez mam mozliwosci ograniczone ... o juz mi sie zaczyna nie plakaj!!!! choc pokaze ci fotke tej selkowej niuni..... Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 bo on tez taki nieruchawy czy mozesz to jakos rozwinac , zaintrygowalo mnie to okreslenie Polej i opowiadaj to najpierw polewam nie wiem czy moge tak poprostu to rozwinac .. AnSi..gdziezes Ty ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia a to nie taka cizia przy biurku? do wrednej podobna Zosia kiedys jak Ci sie pogarszalo to zdjecia wklejalas , zawsze kolo 23 .00 I pozniej Wojtek to roztrzasal nie wiem czy moge tak poprostu to rozwinac .. tego sie chyba nie rozwija AnSi moze siedzi przed podroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Aggi jej fote tez cyknela - choc...zawsze rechotalaysmy z tego zdjecia a to nie taka cizia przy biurku? nie... to taka niunia na wersalce w sumie jak selkowi sie podobala - troszke swinki bylismy ze go odwiedlismy od tego zamiaru weselicho by bylo ehhh czlowiek by pojadl popil moze wianek zlapal.... albo choc swiadka za tylek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 selkowi sie podobala wlasnie . a' propos selek. on roztrzasa kobiety w innych wewatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 nie na wersalce, tylko na transporterze, w turkusowym szaliczku. Sel to nas do dziś powinien po pupkach całować, że ocalon.... od tej jednej komórki mózgowej co była tam aktywna i to też raczej z rozszerzeniem na dół niż na górę jaki wianek, jaki wianek ?? z agrestu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts