rrmi 07.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ale gdzie z przodu? Na górze, czy na dole? trąba mu raczej niepotrzebna, to chyba na dole, żeby się rrmi już z niego nie naśmiewała ja sie nie nasmiewalam , tylko fakty chcialam ustalic taki fajny chlop byl z tego dlugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pewnie, że fajny, tylko nam uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Zrobili kocioł, cała noc w sali przesłuchań, za szybą wenecką stał... nie powiem kto... ale wystawał. Krzyżowy ogień pytań, lampą w oczy i te rzeczy... Chodziło o weronkę, ktoś się pod nią podszywa... Czy wy wiecie, kogo myśmy pokroili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bilil Cię?! Masz obrażenia?! weronka niejedno ma imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bilil Cię?! Gorzej... znęcali się psychiatrycznie... , mózg mnie wyprali i wywirowali widzenia mam teraz, potrójne, albo i gorzej... Masz obrażenia?! Jestem bardzo obrażona! weronka niejedno ma imię. To już wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 weronka niejedno ma imię. To już wiesz??? Ta, prównałam sobie zdjęcia zębów w kartotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Walnęli mi TAKI (se kliknijcie) dowód rzeczowy do poczytania. Przetarłam bryle i czytam, nie? I normalnie aż się zapowietrzyłam, jak przeczytałam! Wy wiecie ile my roboty będziemy miały??? Z jedną weronką ile zachodu było, a tu zobaczcie ile ich!!! Aggi, sprawdzałaś kartoteki wszystkich podejrzanych? Czy to klony, czy osobniki całkiem odrębne? A może to androidy jakie? I jak na złość guru zdematerializował się na amen i same z tym wszystkim zostałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 androidy takie, matka, androidy. stoi to takie obleczone w skaj i udaje człowieka, wszystko jest w porządku gdy śrubki nie są poluzowane, ale jak już się poluzują, to pozostaje jedynie komplet kluczy i śrubokrętów wiesz matka to chyba była prawdziwa Weronka, bo nie powiem, soczek z Weronki był smakowity wprawdzie początkowo te białe robaki były niefajne, ale teraz już się przepoczwarczyły i nic się nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Słuchajcie, to jest poważna sprawa. Jak by się toto tutaj w całości przywlokło, to ja od razu lecę po takie wielkie młoty do walenia, bo tu lekarstwa nie pomogą, perswazje nie pomogą, jodyna nie pomoże, zastrzyki nie pomogą, elektrowstrząsy nie pomogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 remx przybadz , napisz nowy wiersz zablysnij intelektem , daj przyklad swoim wiernym zobacz nawet 1950 zaczal Cie nienawidziec , a to juz chyba najlepszy z mozliwych znakow i pytali sie o Ciebie , zadawali wiele pytan ja udawalam , ze jestes obcy ( , ale nie wiem czy wierza , jesli wierza , to uwierz.., ze wiara czyni cuda , wiec poczujecie sie szczesliwi jak w filmie prawdy Ja bede za tydzien blizej Was zblize sie dam donacje na siedzacych w pace zlodziei , zeby lepiej mieli , zaprostestuje przeciw karze smierci , dam propozycje dla skazanych za morderstwo , zeby oddawali swoje podwojne organy potrzebujacym , w ramach splaty dlugu dla spoleczenstwa poddam testowi policjanta , ktory zatrzyma mnie na czerwonym a potem tylko Tworki,tylko Tworki albo na drzewo po banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 remx przybadz , napisz nowy wiersz zablysnij intelektem , daj przyklad swoim wiernym Ty naprawdę tęsknisz... Ale żeby aż taka krucjata? On tego nie wart jest. Zostaw, będzie mniej bolało. Przestań włosy z głowy wydzierać i weź no Ty lepiej powiedz nam, co zrobić z tą mnożącą się na potęgę weronką, tu tyle roboty, a Ty jakiegoś samarytanina na gościnnych występach odgrywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jakaś depresja tu się panoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Jakaś depresja tu się panoszy ja nie w depresji , mam tylko takie dziwne mysli , ze nie zdaze w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słuchajcie, weronka się rusza! gada nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czego nie zdązysz?weronka do nieba poszła, wiecie? Poczciwina z niej musiała być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 weronka do nieba poszła, wiecie? Poczciwina z niej musiała być. To znaczy, że zstąpiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Słuchajcie, weronka się rusza! gada nawet! matka nie bój, to omam. A zresztą niech się rusza, utylizacja nawet mi się podobała, mogę powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A zresztą niech się rusza, utylizacja nawet mi się podobała, mogę powtórzyć Ale ile razy można??? Opału nam braknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 nie braknie. Mogłaby weronka z nieba i tutaj zajrzeć powiedzieć coś mądrego i na poziomie. eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 nie braknie. Mogłaby weronka z nieba i tutaj zajrzeć powiedzieć coś mądrego i na poziomie. eh... A ambonę byśmy jej zrobili z tych desek, co z latryny zostały. Oskrobiemy troszku, coby nie się pośliznęła i będzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts