zielonooka 28.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zielona- przykro mi próbowałem - ale kosza dostałem.. Sebo8877 no wiesz co? nie dosc ze ci dalam moj ulubiony wiklinowy koszyk na grzyby to ty jeszcze mi sie tu krzywisz http://www.bio-forum.pl/messages/2/3181.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sebuś , ale mnie zruszyłeś Jak jakaś Beatrycze się czuję , albo inna Laura I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sebuś , ale mnie zruszyłeś Jak jakaś Beatrycze się czuję , albo inna Laura I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest Jesteś jak Izolda lub Julia - niby na wyciągnięcie ręki a jednak taka niedostępna Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Zielona- przykro mi próbowałem - ale kosza dostałem.. Sebo8877 no wiesz co? nie dosc ze ci dalam moj ulubiony wiklinowy koszyk na grzyby to ty jeszcze mi sie tu krzywisz http://www.bio-forum.pl/messages/2/3181.jpg Wiem taki fajny wiklinowy, czarny - potraktowałem to jak czarną polewkę Jacka Soplicy ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sebuś , ale mnie zruszyłeś Jak jakaś Beatrycze się czuję , albo inna Laura I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest a gdyby był młotkowym? W fabryce młotkiem szalał To co byś powiedziała Czy coś byś przeciw miała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kandydowalabys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Sebuś , ale mnie zruszyłeś Jak jakaś Beatrycze się czuję , albo inna Laura I pięknie jest Nieskromnie bardzo jest a gdyby był młotkowym? W fabryce młotkiem szalał To co byś powiedziała Czy coś byś przeciw miała ???? ........ałabym , ....ała ........ałabym ,....ała Jea .. jea .. jea.. jea , jea Jea...jea...jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ........ałabym , ....ała ........ałabym ,....ała Jea .. jea .. jea.. jea , jea Jea...jea...jea ...ałabyś jea ?!?! myślałam, że chodzi Ci o sebo.... to będzie dramat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ........ałabym , ....ała ........ałabym ,....ała Jea .. jea .. jea.. jea , jea Jea...jea...jea ...ałabyś jea ?!?! myślałam, że chodzi Ci o sebo.... to będzie dramat .... Nie , nie , ja stała w uczuciach jezdem A co la ...la...la...miałam zaśpiewać ? To takie plebejskie A jea tak z hamerykańska Znaczy język obcy znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 aaaa skoro w sensie, że tak to ja nie oponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 bedzie romans z cukrzeniem albo pieprzeniem...emocje jakies beda... moze jakies zaklady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Maxtorka, wyslalas mi juz armatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 bedzie romans z cukrzeniem albo pieprzeniem... emocje jakies beda... moze jakies zaklady? Jakie będzie , jakie będzie , toż to już kwitnie od dawna Tylko jak na czeskim filmie , nie wiadomo kto z kim , ale to szczegóły PS. Wysłałam armatkę stop Jest na poprzedniej stronie stop Z obsługą stop Nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 koszyk mi zniknał!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 PS. Wysłałam armatkę stop Jest na poprzedniej stronie stop Z obsługą stop Nada się ? Ale wyslalas poczta czy skurierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 koszyk mi zniknał!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 koszyk mi zniknał!!!!!! Pomoge Ci szukac. Ale jak znajde - to czy chociaz znalezne 10% dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 koszyk mi zniknał!!!!!! Pomoge Ci szukac. Ale jak znajde - to czy chociaz znalezne 10% dostane? tak... dostaniesz 1 wiklinowa witkę.... a wlasciwie dostaniesz wiklinowa witką w tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ........ałabym , ....ała ........ałabym ,....ała Jea .. jea .. jea.. jea , jea Jea...jea...jea ...ałabyś jea ?!?! myślałam, że chodzi Ci o sebo.... to będzie dramat .... Nie , nie , ja stała w uczuciach jezdem A co la ...la...la...miałam zaśpiewać ? To takie plebejskie A jea tak z hamerykańska Znaczy język obcy znam łoooo a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 tak... dostaniesz 1 wiklinowa witkę.... a wlasciwie dostaniesz wiklinowa witką w tyłek [/b] Eee... to niech Ci _bogus_ pomoze. On chyba lubi SM... Ja sie bede z daleka przygladal poszukiwaniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts