mmmad 02.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzis jest gorzej.Brother Louie przyszedl z Cheri Lady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 jak Ma Baker przyjdzie to sie dopiero impreza sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Dzis jest gorzej. Brother Louie przyszedl z Cheri Lady... mówiłam, że ma naprzemiennie !!! może powinienes zrobic okład z białego misia, albo umyć mydełkiem fa ? że o bara bara nie wspomnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 jak Ma Baker przyjdzie to sie dopiero impreza sie zacznie a co takiego Ma ta Baker , ze sie impreza dzieki temu ma rozkrecic? Bo Cherry , Cherry Lady to wiem co ma a co to tak udaja , ze wynormalnieli ? czy , ze Niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 na wzrok mnie sie rzucilo...jakos tu inaczej teraznie poznaje, czy to wy som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 na wzrok mnie sie rzucilo... jakos tu inaczej teraz nie poznaje, czy to wy som? Nie wiem, Bahama Mama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 a Ty mmmad to juz wszystkie rozumy pozjadales ? matka nie jest na Bahamach , matke ma sie w domu albo w sercu albo na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 na wzrok mnie sie rzucilo... jakos tu inaczej teraz nie poznaje, czy to wy som? to my po liftingu nowi, lepsiejsi , ladniejsi ... no nie madrzesi co prawda ale nie wymagajamy za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 .. no nie madrzesi co prawda przeginasz z tą skromnością a poza tym co sie "w imieniu" wypowiadasz ?? a może ktoś się poczuł od tego mądrzejszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 bylam sprawdzic czy latryna na swoim miejscu jestno jest...ale odmlodniona taka jakas... insza...nie wiedzialam... wchodzic... nie wchodzic...poszlam za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 i sie koza jutro znowu wytarza ps.no ja to jakby madrzejsza faktycznie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 a ja jakby jakas mlodsza , czy cos pryszcze mi rosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 cos jest na rzeczy z pryszczami , tez mialam na samym czubku nosa Zosia moze bys sie juz w Rudolfa ubrala , czas jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 wlasnie cóś nie moge go namierzyc .. na zla droge ktos go skierowal czy co .. on to czy nie on http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Rudolph_the_Red-Nosed_Reindeer.jpg/180px-Rudolph_the_Red-Nosed_Reindeer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 chyba , ze nie ten a moze sie tak zmienil? ja mam tutaj jego brata ciotecznego , moze sie nada http://www.shawnsclipart.com/rudolph.gif takie moze swiateczne wklejanie Rudolfow sobie w szpitalu zrobimy, co? niby , ze tacy fajni jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 milo sie z rodzina poznac tak w okolicach swiat .. on tak jakby cos wspolnego ma z tym balwanem co to tu byl niedawno - sie Aggi i Zielonej spodoba dobry jest - moze go na zastepstwo wezme jak sie oryginal nie odnajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ... dobry jest - moze go na zastepstwo wezme jak sie oryginal nie odnajdzie A jak oryginal odnajdzie sie, to brata ciotecznego moge zaadoptowac. Podoba mi sie...Ladny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 .. no nie madrzesi co prawda przeginasz z tą skromnością a poza tym co sie "w imieniu" wypowiadasz ?? a może ktoś się poczuł od tego mądrzejszy???? moze? niech sie zgłosi co prawda kolezanka rrmi sie tu deklaruje ... ze wzrost IQ odczula... ale niech udowodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to ja sie juz przebralam , czekam na gratulacjeAnSi jak juz jestes to podlacz kroplowki pacjentom , ja chyba mam wychodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 to ja sie juz przebralam , czekam na gratulacje AnSi jak juz jestes to podlacz kroplowki pacjentom , ja chyba mam wychodne Gratulacje Z kroplowkami maly klopot - zawsze mnie sie koncowki mylom Wychodne w ktorom strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts