remx 11.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ktoś ukradł Veronikę. Podejrzewam 1950. Rrmi, Odwiedziłem kilka starych miejsc. Zdziwisz się jak się dowiesz jak to się pozmieniało. Ale sentyment do tych knajpek pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ktoś ukradł Veronikę. Podejrzewam 1950. nie to nie on , predzej anowi*, cos sie nie pokazuje pewnie dojada remx nie wzruszaj sie tak , bo sie rozplacze Mam inna radoche , jest nowa plyta Oldfielda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Przecież ty nie jesteś płaczliwa. Veronica miała być na Bar Micwę.Obyczaje upadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 nie , na Hanuke miala byc raz na jakis czas kazdy sie wzrusza , ja i tak ostatnio sie poplakalam jak koze zamkneli czy byles na spotkaniu naszej spolecznosci , czy masz juz jakies wnioski? czy nie zatraciles wiary? poglebiles moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Czy jesteś gotowa rzucić wszystko i pójść za mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Czy jesteś gotowa rzucić wszystko i pójść za mną? tak , tylko powiedz w imie czego? najpierw zrobie tylko pranie , ugotuje na 3 dni , pomaluje pokoj , zrobie kilka sloikow na zime , zakwasze kapuste, poskladam koszule dla meza , posprzatam lazienke , naprawie odkurzacz, no juz chyba wszystko czy wezmiesz z takim bagazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 tak , tylko powiedz w imie czego? Wątpisz córko Szukaj wzmocnienia w modlitwie i postach. Ofiaruj jałmużnę potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ofiaruj jałmużnę potrzebującym. no tak to w kazdej sekcie gadaja a ja juz nie watpie , ja juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Tylko od ciebie zależy, czy dalej będziesz się kierowała egoistyczną pożądliwością, czy też pójdziesz drogą którą wspaniałomyślnie ci wyznaczę.Kusiciel rozbudza w tobie nieczyste myśli. Uwalniając swoje serce od pożądliwości dostąpisz łaski kontemplacji mojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dostepuje wiec A czy moge Aggi i matke zabrac ze soba ??Taka bym pewniejsza byla, bo tak samej , to sie boje , ale bym z tej wspanialomyslnosci skorzystalaA te nieczyste mysli nie sa takie nieczyste , naprawde , no ale jak lezy sterta do prania to wiadomo , ale to sie staram ogolne , to moze mi sie nalezy jakies rozgrzeszenie czy co? i nagroda , to moge se po katem popluc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ale to sie staram ogolne , to moze mi sie nalezy jakies rozgrzeszenie czy co? i nagroda , to moge se po katem popluc? Przecież napisałem ci, że dostąpisz łaski kontemplacji mojej osoby. Niech to wystarczy ci za nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Odbieram nagrode , reszte oddam kozie , meczy sie biedaczka za ta latryna a 1950 tylko jej dokuczazaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a 1950 tylko jej dokucza A co on robi tej kozie? Skąd wiesz, że jej dokucza? Może tak tylko się droczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja to nie wiem , ale ludzie gadaja , ze za cycki ciaga , a ja to pewnie bolii ona potrzebuje czegos innego , tak ja dumam se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Też uważam że ona potrzebuje czegoś innego.Może odrobiny czułości i takiej męskiej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 To moze zajmij sie nia , wiesz o co chodzi widze , ona tak sie dzisiaj ladnie ubrala , i buty ma na obcasach , i bizuterie ??? co Ty na to? i beczy tak zalotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Podoba ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Podoba ci się? koza?? tak ,nawet jako zawistna kobieta , przyznaje , ze ladnie dzis wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.09.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Dlaczego uważasz, że jesteś zawistną kobietą?Nigdy tak nie myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja nie uwazam , ja wiem kazda taka jest ale sie ciesze , ze dobrze sie ukrywam , bo skoro Ty nie rozpoznales to inni tez nie Szukaj wzmocnienia w modlitwie i postach. mnoze te posty jak krolik , boje sie posadzen o nabijanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts