Aggi 12.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 oszczedzaj sily , atak nadchodzi , potrzebni beda silni i wytrwali Atak już nastąpił, na tyły i ścichapęk. Matka, trza sie było odwinąć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 oszczedzaj sily , atak nadchodzi , potrzebni beda silni i wytrwali Atak już nastąpił, na tyły i ścichapęk. Matka, trza sie było odwinąć ! Słabszych i psycholi się nie bije! Poza tym mogłabym się przykleić jeszcze... A potem wiesz... odkleić trudno, a śmierdzi coraz bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dostepuje wiec A czy moge Aggi i matke zabrac ze soba ??Taka bym pewniejsza byla, bo tak samej , to sie boje , ale bym z tej wspanialomyslnosci skorzystala Ja nigdzie nie idę!!! Nie ma mowy! Nie udam się pod wpływ osobniczy tego... domniemanego guru, mój umysł jest jeszcze czysty, nieskalany, przepustowości umysłowej nie mam zamiaru utracić i w ciemności się pogrążyć. Przebudź się kobieto, przejrzyj na oczy! Inaczej będziesz zgubiona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 do żadnej sekty nie wstępujemy. Idziemy w zupełnie odwrotną stronę. Kacmajorom mówimy NIE. rrmi, proszę nie wierzgać, bo Cię z matką skrępujemy powrósłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 mój umysł jest jeszcze czysty, nieskalany, Nadałabyś się mi. Niech wiedza napełni twoją głowę. Niech jasność spłynie na ciebie. Otwórz się na nauki, które głoszę a dostąpisz łaski objawienia. Błogosławię cię córko i twoje potomstwo aż do siódmego pokolenia wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 mój umysł jest jeszcze czysty, nieskalany, Nadałabyś się mi. Puszczaj!!! Puszczaj bo ugryzę!!! Zgiń, przepadnij siło nieczysta! Albo poczekaj! Mam tu, we woreczku takią miksturkę, babka ŚP (świeć Panie nad jej duszą) mnie w testamencie zapisała, zaraz ci tym w oczy sypnę, wymamroczę co trzeba i rozsypiesz się, w proch! Aggi, idziemy! Weź trzymaj te noge rrmi, bo mi zęby wybije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 mam spreya! Ja psikam, Ty matka podpalaj!!! Wycofamy się pod osłoną ognia. auuuu rrmi! Ile ona siły ma! Jeszcze mnie drugą nogą po nerkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 auuuu rrmi! Ile ona siły ma! Jeszcze mnie drugą nogą po nerkach.... Jej siła bierze się z oparcia w wierze. I wy takie możecie być. Wyznajcie wiarę a moc będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 dawno już wiedziałem, kto zacz, remx on chce robić rząd dusz. rrmi dała się mu opętać, biada jej biada!!!!!!! a starałem się ją odwieźć od takiego towarzystwa i stało się tak jak przewidywałem, r już straciła swoją duszę, nie mówię już o tej kupie bielizny do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 auuuu rrmi! Ile ona siły ma! Jeszcze mnie drugą nogą po nerkach.... Jej siła bierze się z oparcia w wierze. Teraz, to ona nie wie co czyni! Jej siła obrała na ten moment zdecydowanie zły kierunek, stanowczo, prawda Aggi? Ale jej wdzięczność dla nas będzie ogromna, kiedy wreszcie zrozumie, że wyrwałyśmy jej umęczone jestestwo z okowów twoich niecnych praktyk, że podążanie za tobą zawiodłoby ją do uliczki ślepej i bez powrotu!!! Zerwiemy jej kajdany, uwolnimy duszę i ciało!!! Aggi! Dawaj sztandar! I na barykady! I ogniem ciągłym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 sztandar mamy haftowany, świeżo haftowany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 sztandar mamy haftowany, świeżo haftowany!!!! Buraczkami jak krwią spływa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ale jej wdzięczność dla nas będzie ogromna, kiedy wreszcie zrozumie, że wyrwałyśmy jej umęczone jestestwo z okowów twoich niecnych praktyk, że podążanie za tobą zawiodłoby ją do uliczki ślepej i bez powrotu!!! Zerwiemy jej kajdany, uwolnimy duszę i ciało!!! Aggi! Dawaj sztandar! I na barykady! I ogniem ciągłym! Wszyscy pozostali uczestnicy tego forum: zachowajcie czujność! Przeciwnik wasz, diabeł, jak lew ryczący krąży szukając padliny do pożarcia. W swej pokusie szatan może posłużyć się zarówno pewnymi sytuacjami życiowymi, w których znajduje się człowiek, jak też innymi ludźmi, których już wcześniej zdążył zdobyć dla siebie. Ale sukces pokusy szatańskiej ostatecznie zależy od wewnętrznego stanu człowieka, czyli od poddania się temu, który głosi prawdę jedyną. Na kolana wszetecznice. Opuśćcie nisko głowy i pokornie oczekujcie na pokutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Z tej egoistycznej, zazdrosnej i chorej "miłości" do siebie samego, narodziła się twoja nienawiść do człowieka.I z tego powodu twoje cierpienie bedzie wieczne i niczym go nie zastąpisz. Twoja wątpliwa siła tkwi w wykręcaniu kozy ogonem, tak, żeby nikt nie wiedział, gdzie przód jej, a gdzie tył!Ale nas nie zmamisz, rrmi też nie, my ją uratujemy, nie pójdzie na szafot, żeby zginąć pod gilotyną twych niecnych praktyk!!! Nie rzucisz nas na kolana, nie ugniesz naszych karków, nie wlejesz swego jadu w nasze czyste serca! Twoje macki są za krótkie! Łapią tylko powietrze, ha, ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 matka czy Ty zostałaś Kościuszką ?czy mamy się z rrmi kopsnąć do Krakowa, przysięgę na rynku złożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 W tym momencie zakładam teczkę na matkę. Rrmi w tej chwili nie może odpowiadać - modli się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 W tym momencie zakładam teczkę na matkę. O tak, tak! Ja poproszę taką z Kaczorem Donaldem i na gumkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 To będzie teczka pracy. Dostaniesz pseudonim Wtyczkowska. Będziesz mi mówiła o wszystkim co się wokoło dzieje. Jako pierwsze zadanie wyznaczam ci rozpracowanie Aggi i tej sprawy z fundamentami. Co tam było zakopane. Jak się sprawdzisz dostaniesz ambitniejsze zlecenia. Kiedyś może nawet dostąpisz zaszczytu osobistej audiencji u mnie. Doceń to. Za pierwsze zadanie proponuję wypłatę 200zł. Do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rrmi w tej chwili nie może odpowiadać - modli się.jestem juz po... to co czuje jest nie do opowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts