_bogus_ 20.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sierściuchy napisałam ! a nie... sweterki z wielbłądziej wełny moherowej Szkoda, bo to znaczy że mój "sfeterek" też się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ups... przy rrmi nie wypowiadalabym slowa "elektro..." I slusznie bo ja normalnie moge w takiej sytacji nakopac a dlaczego ten se po pachami ogolil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sierściuchy napisałam ! a nie... sweterki z wielbłądziej wełny moherowej Szkoda, bo to znaczy że mój "sfeterek" też się nie nadaje bogus - luzik - jakby co to wole "pana sweterka" niz " pana budynia z soczkiem": btw. wlasnie... czemu Pan Sweterek pod pachami ogolony???? a Pan Budyń - na odwrot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ups... przy rrmi nie wypowiadalabym slowa "elektro..." I slusznie bo ja normalnie moge w takiej sytacji nakopac a dlaczego ten se po pachami ogolil? Mam do wkopania kilka metrów kabla. To taka promocja? Na hasło? To co - mówię "elektro ..." a Ty nakopiesz? Czy promocja obejmuje też zakopania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ps.chyba potrzebuje na izolatke Moze pomoga Ci elektrowstrzasy? ups... przy rrmi nie wypowiadalabym slowa "elektro..." Ja z premedytacja. Zeby samo slowo juz zadzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Mam do wkopania kilka metrów kabla. To taka promocja? Na hasło? To co - mówię "elektro ..." a Ty nakopiesz? Czy promocja obejmuje też zakopania? Widze , ze chcesz mnie wykorzystac , jak juz kupie koparke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 odruch psa pawłowa chcesz u siostry przelozonej wytworzyc?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 sierściuchy napisałam ! a nie... sweterki z wielbłądziej wełny moherowej Szkoda, bo to znaczy że mój "sfeterek" też się nie nadaje bogus - luzik - jakby co to wole "pana sweterka" niz " pana budynia z soczkiem": btw. wlasnie... czemu Pan Sweterek pod pachami ogolony???? a Pan Budyń - na odwrot? To odetchnąłem. Bez sweterka to jakoś tak zimno ;-) Czy wy też macie wrażenie że się nie wyrabiacie? Te prezenty i inne rzeczy. Świąteczne. No horror. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ups... przy rrmi nie wypowiadalabym slowa "elektro..." I slusznie bo ja normalnie moge w takiej sytacji nakopac a dlaczego ten se po pachami ogolil? Mam do wkopania kilka metrów kabla. To taka promocja? Na hasło? To co - mówię "elektro ..." a Ty nakopiesz? Czy promocja obejmuje też zakopania? Myślę że promocja dotyczy przykopania w d..ę ew. nakopanie do d..y Zakopanie to wersja hardkorowa jak ktoś nie przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Jak cos to bedzie potrzebna ekipa do przenoszenia zwlok czy ktos sie zglasza? Organy beda za darmo rozdawane jak bym zniknela to znaczy ze mam bana , kiedys Wojtka za takie bzdety zbnowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Organy beda za darmo rozdawane to ja biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Organy beda za darmo rozdawane to ja biere Chwytam za serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zgineła mi wątroba szukam takiej nie-przepitej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.12.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Jak cos to bedzie potrzebna ekipa do przenoszenia zwlok czy ktos sie zglasza? Organy beda za darmo rozdawane Ja sie zglaszam, ale mow mi, ze to byl jelen... jak bym zniknela to znaczy ze mam bana , kiedys Wojtka za takie bzdety zbnowali No co Ty... Gdyby redakacja ten wewontek obserwowala, to juz by mi dawno kubek z naklejka przyslali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 No co Ty... Gdyby redakacja ten wewontek obserwowala, to juz by mi dawno kubek z naklejka przyslali... Jak nam wszystkim - z dedykacją ...tych państwa nie obsługujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Organy beda za darmo rozdawane to ja biere ja też żeby ino jakieś dźwięki z siebie wydawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zgineła mi wątroba szukam takiej nie-przepitej był kiedyś taki fajny motyw z wątrobą w Kompleksie Portnoy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zgineła mi wątroba szukam takiej nie-przepitej Znaczy szukasz nie-swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Acha, jak by ktoś chciał mi dać prezent to może być jeden z poniższych. Albo nawet wszystkie... Nawet już zapakowane. http://www.funpic.hu/files/pics/00031/00031308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.12.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Acha, jak by ktoś chciał mi dać prezent to może być jeden z poniższych. Albo nawet wszystkie... Nawet już zapakowane. http://www.funpic.hu/files/pics/00031/00031308.jpg Boguś a podzielisz sie tym prezentem ??? A jeżeli chodzi o prezent dla Ciebie to taki Ci mogę użyczyc siostra ojca Rydzyka - uczy pacierza http://img.hotjpg.pl/2006-05/33a2baa1618842b9cc885fcf95fe6364.jpg Zielona - sanitariuszem moge być 9uysta usta, masaże, bep ratowanie życia) ale nie sługusem - żebyś pamiętała - no i wspomniane futerkowy front posiadam Kulka - Ty wiesz co -..... Maxi - a Ty też wiesz co ... A jezlei chodzi o organy to ja bym reflektowałbym na ten palec czwarty bodajrze prawej ręki - ino ma być s fajnym paznokciem.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts