remx 12.09.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam cię drogie dziecko.Załóż coś ciepłego bo się przezębisz. Może przynieść ci herbatki Uważaj na matkę. Podobno jest na nią jakaś teczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 no ja tak wlasnie doczytalam , ze z Nimi bylam , bo mnie wziely i az sie rozplakalm(ze smiechu)juz nie wiem gdzie jestem i kto jest moim panem , ale Ty tak milo gadasz?czy kopnelam kogos w nerke? malinowa moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Kopnęłaś. Bardzo się martwiłem, że się spocisz i przeziębienie murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 to po czyjej ja jestem stronie , bo juz nie wiem Ty sie tak o mnie troszczysz do czego mozna doprowadzic czlowieka , pod chwilowa nieobecnosc a czy u nas w szpitalu bedzie dzis kolacja? glodnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.09.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 tak r kopiesz bardzo gwałtownie, i wiem że to zgubny wpływ remx`a, najgorsze jest to, że nic do Ciebie nie dociera, na nic starania matki i Aggi oraz moje, niestety, nie mogę być teraz tak często z Tobą, jak onegdaj, pomimo bardzo dużego szacunku jakim darzę i matkę i Aggi, pomimo ich olbrzymiego zaangażowania w uratowanie Ciebie, z przykrością muszę stwierdzić, że nie dają sobie rady, dopuki nie wrócę na stałe, musimy poszukać pomocy dla nich, bo inaczej, ciemność widzę, ciemność, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 to Ty gdzies wyjechales? no ale piszesz to ja juz nie wiem , moze kolacje zrobmy , zaraz ONE wroca i glodne beda , pierogow nalepie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 12.09.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 piszę się na pierogi, ale polane obfice boczkiem, mniam..... niestety nie mam czasu, jak już pisałem potrzeba zarabiać na schabowe, bo na chleb, trzeba naprawdę ciężko pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 piszę się na pierogi, ale polane obfice boczkiem, mniam..... leniwe mialy byc , z maselkiem i z cukrem , oj chyba polece kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 To będzie teczka pracy. Dostaniesz pseudonim Wtyczkowska. Będziesz mi mówiła o wszystkim co się wokoło dzieje. Jako pierwsze zadanie wyznaczam ci rozpracowanie Aggi i tej sprawy z fundamentami. Co tam było zakopane. Za pierwsze zadanie proponuję wypłatę 200zł. Do roboty. 200 zł. możesz mi zapłacić za potrzymanie naszego sztandaru. Wiedz, że dostąpisz wielkiego zaszczytu. A na wtykanie nosa we fundamenty Aggi moje poczucie przyzwoitości mi nie pozwala. Nie ma mowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 pomimo bardzo dużego szacunku jakim darzę i matkę i Aggi, pomimo ich olbrzymiego zaangażowania w uratowanie Ciebie, z przykrością muszę stwierdzić, że nie dają sobie rady, Spokojna rozczochrana, damy radę, mamy do perfekcji opanowane specyficzne metody walki z siłami nieczystymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 to po czyjej ja jestem stronie , bo juz nie wiem Jesteś zdecydowanie po naszej stronie, tylko fakt ten musi przeniknąć do Twojej podświadomości. Musimy z Aggi zastosować odpowiednie bodźce, ona właśnie kończy przyspieszony kurs oddziaływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 będę oddziaływać przy pomocy ruskich ...też pierogów Zostałam przeszkolona - czołgam się z tymi pierogami po kuchni tak, że nikt mnie nie widzi, bo dla niepoznaki mam barwy ochronne. Przykleję remx buty do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ok, Aggi ja Cię osłaniam, strzelam omastą z boczku ze szprycy do dekoracji tortów z szafki pod zlewem.Remx z butów wyskoczył i czai się za lodówką, uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ok, Aggi ja Cię osłaniam, strzelam omastą z boczku ze szprycy do dekoracji tortów z szafki pod zlewem. Tak, to jest zdecydowanie wątek wprost wymarzony dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Tak, to jest zdecydowanie wątek wprost wymarzony dla ciebie Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 rrmi - wyjmuj smalec z garnuszków - zrobimy pułapkę poślizgową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ok, Aggi ja Cię osłaniam, strzelam omastą z boczku ze szprycy do dekoracji tortów z szafki pod zlewem. Tak, to jest zdecydowanie wątek wprost wymarzony dla ciebie A Ty remx? Sam stworzyłeś ten szpital i podszywając się pod psychiatrę rekrutujesz sobie wyznawców Wykorzystałeś nasze bezgraniczne zaufanie, otumaniłeś... Ale teraz duch wolności obudził się w naszych stłamszonych osobowościach! Chodź na zastrzyk http://foto.onet.pl/upload/16/41/_530552_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Aggi, na Ciebie zawsze można liczyć! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ten projekt uważam za swój wielki sukces. Udało mi się was otumanić i uzależnić od mojej woli. Wycisnę z was wszystko a puste truchła porzucę gdzieś w polu pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ten projekt uważam za swój wielki sukces. Udało mi się was otumanić i uzależnić od mojej woli. Wycisnę z was wszystko a puste truchła porzucę gdzieś w polu pod lasem. A my Cię przerobimy na ślepą komendę przy pomocy prostych zabiegów farmakologicznych i wypuścimy w szczerym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts