Maxtorka 21.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jest taki dzień w którym zwierzęta ludzkim głosem gadają ... I on się właśnie zbliża .... I my w związku z tym próbę mikrofonu robimy .... A w ogóle to koza długiego nas tak uczłowiecza A ja się tak zastanawiam czy aby koza długiego to nie długi w przebraniu trenujący do roli turonia w jasełkach? Wszystko sie może zdarzyć Gdy głowa pełna marzeń ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Idą Święta. Tradycyjnie Polskie Święta Pojednania i Sympatii miedzy ludźmi. (nawet zwierzęta będą rozmawiać po ludzku) Z tej okazji dla wszystkich pensjonariuszy ten drobny upominek: (pozwoli może uczynić te Święta jeszcze bardziej wesołymi) http://images2.fotosik.pl/302/af457431dfd85ed6.jpg Jeśli ktoś z Was zachował do mnie choć cień urazy - szczerze przepraszam. WSZYSTKIEGO DOSIEGO Również Pogodnych i RodzinnychŚwiąt i dobrego Nowego Roku Jak dobrze że Sis się z tymi pierogami zaoferowała , bo żem niepaląca i z tej choinki bym nie skorzystała Eskimos dzieny za życzenia - weź odemnie chłopie także wszystkiego najlepszego, coby Ci zdrowie dopisywało, kasa pasowała i słońce zawsze świeciło Maxi Ty to sie nie przejmuj - jak nie palisz to ja Ci pomogę - studenckiego zapalimy Sebu8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 A ja, dla odmiany, nie bede zyczyl. Nie zycze Wam swiat bez forum. A tak ogolnie, patrzac na markety i ludziska z prezentami w zebach, to nie wiem, czy psychiatryk jest na pewno po tej stronie wykopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 to ja prosze o tą lobotomię. Pójdę potem na rekonwalescencję. Kto inny przygotuje święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 22.12.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 A tak ogolnie, patrzac na markety i ludziska z prezentami w zebach, to nie wiem, czy psychiatryk jest na pewno po tej stronie wykopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 jeden swiety sie pytall o Was i powiedzialam cala prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ufff ! ja prezenta kupilam tylko zarcie nie zrobione ale u nas sie nie szaleje - co sie zrobi to sie zrobi a co sie nie zrobi to sie kupi jutro ide po choinke Zenon mi moze pomoze? z siekierka pojdziemy i poscinamy cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mozesz sciac u mnie na dzialce znaczy mniej wiecej tam co sikalas tylko po drugiej stronie drogi ladne sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 dobra... tam bedziemy ciac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Zdroweczka, milosci, a reszta jak sie zdarzy, to tez bedzie dobrze http://www.kathyross.com/images/rudolph2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wszystkim super-pacjentom śpitala i kochanemu personelowi radości na Święta i pomyślności w Nowym Roku http://www.bobolice.pl/modules/typetool/pnincludes/uploads/gazetki017r20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Kochani Pacjenci - wszystkim Wam Zdrowych i Wesolych Swiat dolączam prezencik : (mam nadzieje, ze nie obrazam niczyich uczuc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.12.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Kochani Pacjenci - wszystkim Wam Zdrowych i Wesolych Swiat dolączam prezencik : (mam nadzieje, ze nie obrazam niczyich uczuc ) łoooo jezzzu... kiedy nagralas na kamere Selka?! ps. wszystkiego dobrego Kochani - zdrowych rodzinych wesolych i tak dalej ... Nie obezryjta sie na swieta bo sie w drzwi szpitalika nie zmiescicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Kochani Pacjenci Zwalniam Was w przyplywie swiatecznej dobroci na przepustki. Trzeba sie tylko meldowac co jakis czas Najlepsze Zyczenia od Waszej Siostry przelozonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wesołych Swiąt ...dziewczynki i chłopczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 siostro, zaprawdę jesteś zbyt łaskawa, pacjenty powinny Święta spędzać razem dla spokoju psychicznego http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1582_kartka-_055x-kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego wszystkim pacjentom Mikołaja znalazłem...za latrynom http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/weihnachtsmann/images/humor19.gif ino kto mu te bombke wieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wszyscy dostali przepustki na wyjście na świeta????.Cicho na korytarzach ani jednej siostry.Doktory dyżurne też gdzieś zniknęły.A ja nawet nie wiem kogo się poradzić.A co mi tam wzywam erke niech mi z łazienki te klempy łosia zabierze bo przez tą ich kosmetyke ciala na Wiliju trafie na 24.00.W szpitalu pod bacznym waszm okiem wymalują se tu i tam a i ja będe miał czas na małe co nieco.Może przynajmniej przez węzeł puście jakieś kolędy bo jak ich tu przywiązą to se pośpiewają z kimś kto tu zostal. I tak wam ,życze naj ,naj i ,żeby mie jedno miejsce po nowym roku" zasłane "zostało dla mnie. NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 ... Wszystkiego Naj ... w trakcie i zaś potem ... ... trza nam ... siać ... siać ... siać ... ... o qurde ... jeszcze "po pasterkowe" nie puściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Wszyscy dostali przepustki na wyjście na świeta????.Cicho na korytarzach ani jednej siostry.Doktory dyżurne też gdzieś zniknęły.A ja nawet nie wiem kogo się poradzić.A co mi tam wzywam erke niech mi z łazienki te klempy łosia zabierze bo przez tą ich kosmetyke ciala na Wiliju trafie na 24.00.W szpitalu pod bacznym waszm okiem wymalują se tu i tam a i ja będe miał czas na małe co nieco.Może przynajmniej przez węzeł puście jakieś kolędy bo jak ich tu przywiązą to se pośpiewają z kimś kto tu zostal. I tak wam ,życze naj ,naj i ,żeby mie jedno miejsce po nowym roku" zasłane "zostało dla mnie. NS jaki masz ładny "odjazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts