Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Jest taki dzień w którym zwierzęta ludzkim głosem gadają ...

I on się właśnie zbliża ....

I my w związku z tym próbę mikrofonu robimy ....

A w ogóle to koza długiego nas tak uczłowiecza 8) 8)

A ja się tak zastanawiam czy aby koza długiego to nie długi w przebraniu trenujący do roli turonia w jasełkach?

Wszystko sie może zdarzyć

Gdy głowa pełna marzeń .....

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idą Święta.

Tradycyjnie Polskie Święta Pojednania i Sympatii miedzy ludźmi. :D

(nawet zwierzęta będą rozmawiać po ludzku) :o

Z tej okazji dla wszystkich pensjonariuszy ten drobny upominek:

(pozwoli może uczynić te Święta jeszcze bardziej wesołymi)

http://images2.fotosik.pl/302/af457431dfd85ed6.jpg

Jeśli ktoś z Was zachował do mnie choć cień urazy - szczerze przepraszam. :oops:

WSZYSTKIEGO DOSIEGO :D

Również Pogodnych i RodzinnychŚwiąt i dobrego Nowego Roku :D :D

Jak dobrze że Sis się z tymi pierogami zaoferowała , bo żem niepaląca i z tej choinki bym nie skorzystała 8) :lol:

Eskimos dzieny za życzenia - weź odemnie chłopie także wszystkiego najlepszego, coby Ci zdrowie dopisywało, kasa pasowała i słońce zawsze świeciło :)

Maxi Ty to sie nie przejmuj - jak nie palisz to ja Ci pomogę - studenckiego zapalimy :)

Sebu8877

Kochani Pacjenci - wszystkim Wam Zdrowych i Wesolych Swiat :D

dolączam prezencik :

(mam nadzieje, ze nie obrazam niczyich uczuc :oops: )

łoooo jezzzu... kiedy nagralas na kamere Selka?! :o :lol:

ps. wszystkiego dobrego Kochani - zdrowych rodzinych wesolych i tak dalej ... :wink:

Nie obezryjta sie na swieta bo sie w drzwi szpitalika nie zmiescicie :wink:

Wszyscy dostali przepustki na wyjście na świeta????.Cicho na korytarzach ani jednej siostry.Doktory dyżurne też gdzieś zniknęły.A ja nawet nie wiem kogo się poradzić.A co mi tam wzywam erke niech mi z łazienki te klempy łosia zabierze bo przez tą ich kosmetyke ciala na Wiliju trafie na 24.00.W szpitalu pod bacznym waszm okiem wymalują se tu i tam a i ja będe miał czas na małe co nieco.Może przynajmniej przez węzeł puście jakieś kolędy bo jak ich tu przywiązą to se pośpiewają z kimś kto tu zostal.

I tak wam ,życze naj ,naj i ,żeby mie jedno miejsce po nowym roku" zasłane "zostało dla mnie.

NS :D :D :D

Wszyscy dostali przepustki na wyjście na świeta????.Cicho na korytarzach ani jednej siostry.Doktory dyżurne też gdzieś zniknęły.A ja nawet nie wiem kogo się poradzić.A co mi tam wzywam erke niech mi z łazienki te klempy łosia zabierze bo przez tą ich kosmetyke ciala na Wiliju trafie na 24.00.W szpitalu pod bacznym waszm okiem wymalują se tu i tam a i ja będe miał czas na małe co nieco.Może przynajmniej przez węzeł puście jakieś kolędy bo jak ich tu przywiązą to se pośpiewają z kimś kto tu zostal.

I tak wam ,życze naj ,naj i ,żeby mie jedno miejsce po nowym roku" zasłane "zostało dla mnie.

NS :D :D :D

jaki masz ładny "odjazd" :lol: :wink: