rrmi 25.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 czas parzyc zaczac i odjezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.12.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 kogo z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 25.12.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Tego i owego z tamtym i owantym - ówdzie ( a może uwdzie ? eeee chyba nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.12.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 kogo z kim? ja to nie wiem ...z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 hej ratujcie! plukania zoladka potrzebuje albo i czegos innego obzarlam sie jak dzika swinia i sie ruszyc zza stolu nie moge buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 eee tam płukanie wyobraz se- ze z łyzwą własnie śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 eee tam płukanie wyobraz se- ze z łyzwą własnie śpisz o dzieki Selimm wlasnie zwrocilam wszystko w latrynce i juz z powrotrem sie w stringi mieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 I ja mam ten problem , alepo Nowym Roku biore sie za siebie i zaczynam odchudzanie . Tak w ogole prosze juz o powrot pacjentow z przepustek.Na razie prosze , zaraz bede krzyczala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.12.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 I ja mam ten problem , alepo Nowym Roku biore sie za siebie i zaczynam odchudzanie . Tak w ogole prosze juz o powrot pacjentow z przepustek. Na razie prosze , zaraz bede krzyczala . Litości , nie krzycz za głośno bo mię się te trzy klepki nie chcą uspokoić Zlegam w wózkowni , na drzwiach kartkę zawiesiłam http://www.retro.nazwa.pl/catalog/images/zawieszki/Zawieszka1.7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 a ja sobie wymyslilam ze od dzis nie jem nic , wogole bedzie oszczedniej w zwiazku z czym apeluje - prosze mnie nie kusic mielonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ty Maxti nie wypoczywaj tak , bo trzeba odfiltrowac gorzalke na wieczor Kaca bedziem leczyli Zielona masz szlaban na zarcie razem ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 światłem można żyć i może maślanką ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 miloscia tez ponoc mozna zyc i bez swiatla wtedy ponoc da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 miloscia tez ponoc mozna zyc i bez swiatla wtedy ponoc da rade do kraju? do prezydenta? do kurii? ... do czego ta miłość najbardziej efektywna??? Bo wiesz, nie chiałabym sie zmarnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Te Petronela cos sie ta dzisiaj od rana rozbrykala ? do Balbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Dajcie kobitki spokój z tym szlabanem na żarcie Zobaczycie że do jutra ten jadłowstręt minie i zatęsknicie do tych pierożków , barszczyków , pasztetów , torcików ...... Aż się sama sobie dziwię że tak spokojnie to piszę Mnie tylko piórka brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.12.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Te Petronela cos sie ta dzisiaj od rana rozbrykala ? do Balbiny Wolę Ptysia ( jeśli się wrącić mogę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Te Petronela cos sie ta dzisiaj od rana rozbrykala ? do Balbiny aaa tak sobie z nudów wierzgam psokrowa pojechała na budwę ze swoim ukochanym (R. czyli) Jej sie tam podoba... wczoraj byłyśmy obie i ona nie zamierzała odjeżdżać. Wielka łaske zrobiła, że do fury wsiadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.12.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Zielona masz szlaban na zarcie razem ze mna ok - umowfa stoi mfozemy sie - jak fcesz- nawzajem pilnofac.... [ sory ziarenka maku z makowca mi miedzy zebami... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 do zakochania jeden krok , do zakochania jeden krok ... tarara ps.Maxti tu chodzi o Balbinke To nieprawda co Aggi o Niej napisala , ze to psokrowa( ) To sa oszczerstwa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts