mmmad 03.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To nie golebie, to ciarki chodza po glowie przelozonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ino czemu tak głośno pusta i echo niesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mrrrr ..... jak mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 jea - podobne sugestie odnośnie siostry przełożonej to ci karne dyżury zapewnią A te ciarki (vel gołębie) to aby nie "tupot białych mew o pusty pokład..."? Zaskakująco podobnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mrrrr ..... jak mi dobrze A czemuż to? Ja podobne stwierdzenie wygłosiłbym gdybym przypadkiem okazał się jedynym facetem który przeżył przymusowe lądowanie, na bezludnej wyspie w samolocie którym leciało kilka drużyn na zawody cheerleaderek I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 mrrrr ..... jak mi dobrze a może miało być rrmi? to by tłumaczyło nieobecność przełożonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 jea - podobne sugestie odnośnie siostry przełożonej to ci karne dyżury zapewnią A te ciarki (vel gołębie) to aby nie "tupot białych mew o pusty pokład..."? Zaskakująco podobnie brzmi właśnie mam dyżur...chiba a Ty się prężysz, jakoś Ci rośnie chyba, że o jakość chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... poczułam się taka zatroszczona przez to.. no.. otoczenie nie wiem czy to się da podzielić , ale możemy spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 jea - mi wszystko rośnie. Te niebieskie witaminy co to sell miał schomikowane za latryną - cuda po prostu działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... poczułam się taka zatroszczona przez to.. no.. otoczenie nie wiem czy to się da podzielić , ale możemy spróbować Otoczewnie to ważne jest - zwłaszcza jak się troszczy Może w rewanżu też powinnaś się zatroszczyć o otoczenie? I poziom szczęśliwości w nowym roku będzie wzrastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... poczułam się taka zatroszczona przez to.. no.. otoczenie nie wiem czy to się da podzielić , ale możemy spróbować Otoczewnie to ważne jest - zwłaszcza jak się troszczy Może w rewanżu też powinnaś się zatroszczyć o otoczenie? I poziom szczęśliwości w nowym roku będzie wzrastał to sie klimat nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... poczułam się taka zatroszczona przez to.. no.. otoczenie nie wiem czy to się da podzielić , ale możemy spróbować Otoczewnie to ważne jest - zwłaszcza jak się troszczy Może w rewanżu też powinnaś się zatroszczyć o otoczenie? I poziom szczęśliwości w nowym roku będzie wzrastał to sie klimat nazywa jasne - otoczenie Aggi powoduje globalne ocieplenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 I niedyskretne pytanie - jesteś teraz sama? Bo wiesz - radość to dobrze jest podzielić - wtedy jakoś zwykle wzrasta ... poczułam się taka zatroszczona przez to.. no.. otoczenie nie wiem czy to się da podzielić , ale możemy spróbować Otoczewnie to ważne jest - zwłaszcza jak się troszczy Może w rewanżu też powinnaś się zatroszczyć o otoczenie? I poziom szczęśliwości w nowym roku będzie wzrastał to sie klimat nazywa jasne - otoczenie Aggi powoduje globalne ocieplenie ... taaa, jak ogon podniesie... dziure ozonowa robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ino ostroznie z tą integracją, bo ponoć bociany już przylecialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.01.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Ino ostroznie z tą integracją, bo ponoć bociany już przylecialy znaczy tysiączek z becikowego wcześniej w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Co tu tak pusto? Wszyscy w izolatkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jakiś taki jestem dzis niepocieszony - nigdzie nie ma tych których lubię ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jakiś taki jestem dzis niepocieszony - nigdzie nie ma tych których lubię ... Sebo8877 A za co nie lubisz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Czesc Pacenty jak tam w nowym - lepszym 2007 W tym sezonie postanowilam nie "dojść" a ..."dobiec" ps.... pracowac mi sie nie chce duuuzo rzeczy do zrobienia a ja sie ociagam kopniaka mobilizujacego poprosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Czesc Pacenty jak tam w nowym - lepszym 2007 W tym sezonie postanowilam nie "dojść" a ..."dobiec" ps.... pracowac mi sie nie chce duuuzo rzeczy do zrobienia a ja sie ociagam kopniaka mobilizujacego poprosze!!! Czy nie lepiej jednak "dochodzić" - będzie trwało dłużej ;-) Baaaaaaaczność!!!! Od lewej odlicz!!!! Do rboty marsz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts