remx 13.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 NIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 NIE !!! Co "nie"? Dobra, dołożymy Ci rower żebyś miał jakieś wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie???No dobrze, niech spłynie na ciebie nasze miłosierdzie,pozwolimy ci wyartykułować swoją ostatnią wolę.Proszę, słuchamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 NIE !!! Co "nie"? Dobra, dołożymy Ci rower żebyś miał jakieś wsparcie. Na rowerze dałam się przejechać 1950, jeszcze nie wrócił wystarczyć musi remx laska, leży tam, pod latryną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jak się puści z laską przez pole, to istnieje niebezpieczeństwo, że ktoś się nad nim ulituje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Możemy mu nogę urwać,ślepego i kulawego nikt nie będzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Zmarnuje się czyli . To może go zapeklować i w piwnicy razem z weronką na zimę zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie??? No dobrze, niech spłynie na ciebie nasze miłosierdzie, pozwolimy ci wyartykułować swoją ostatnią wolę. Proszę, słuchamy. Chciałbym abyście wysłuchały mojego przesłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Możemy... czemu nie. Matka, polej, gdzie fotele? Zapowiada się że szefo będzie truł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nadchodzi szatan. Wkrada się zdradziecko pomiędzy nas. Usiłuje na poróżnić. Musimy zewrzeć szeregi i być jednomyślnymi. Nie wolno nam okazywać różnic między nami. W związku z powyższym:Przyjmijcie moją naukę w pokorze. Tylko to przyniesie wam ratunek.Dokonajcie rytualnych ablucji z waszych drobnych grzeszków. Przyjmijcie moje słowo. Pokażmy szatanowi, że jesteśmy mocni wiarą którą wam przekazuję. Moje dziatki, aby dać odpór szatanowi, musicie odbyć pokutę. Udajcie się do Góry Kalwarii gdzie będę na was czekał z dobrą nowiną. Aha, byłbym zapomniał. Podróż ma się odbyć na klęczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 matka, czegoś mnie nie obudziła!? Zdrzemnęłam się chyba. remx może zamiast tyle gadać to byś się rozebrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A kcesz go na golo zobaczyc??? Takiego lekarza , ??na golo?? ja bym nie mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A co remx robi na rurze z tymi dularami za gumą od majtek??? Aggi? To Twoja robota? Bo coś podejrzanie zadowolona jesteś... I czemu rrmi pod stołem leży i jęczy, taka czerwona? Co ona zobaczyła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A co remx robi na rurze z tymi dularami za gumą od majtek??? Aggi? To Twoja robota? Bo coś podejrzanie zadowolona jesteś... I czemu rrmi pod stołem leży i jęczy, taka czerwona? Co ona zobaczyła??? dulary, to mu rrmi zatknęła a jak leży i jęczy to chyba nie tylko zobaczyła ustaliłam, że długi tu jednak bywa, ale świniak ani kwiatów nie przynosi, ani zupy w słoiku, nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ustaliłam, że długi tu jednak bywa, ale świniak ani kwiatów nie przynosi, ani zupy w słoiku, nic... Gdzie się czaił? Zabezpieczyłaś odciski palców? I słoik po zupie? Podwieczorek powinni już podać, a tu nic... puchy... lodówka pusta... śmieci wyniesione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Remx, nie odpowiedziałeś na moje pytanie.Wzywam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ustaliłam, że długi tu jednak bywa, ale świniak ani kwiatów nie przynosi, ani zupy w słoiku, nic... Gdzie się czaił? Zabezpieczyłaś odciski palców? I słoik po zupie? nie widziałam - głos słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ale co z tym dlugim??? i wychudl? mam nadzieje , ze sie nie wydluzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Remx, nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Wzywam Cię. Jestem instancją ostateczną. Nie możesz mnie wzywać. Możesz się np odwołać do mojego autorytetu moralnego, możesz poprosić o wskazówki jak postępować w swoim nędznym życiu. Możesz też modlić się do mnie. Wszystkie te rzeczy są dopuszczalne. Możesz wreszcie przepisać na mnie swój majątek - jeżeli jakikolwiek posiadasz w co szczerze wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A ja tez juz wazniejsza jestem , bo mi sie objawilo , he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts