Aggi 08.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 konkurs na babkę klozetową foremki do babek mi ani nie świecą, ani nie chodzą to chyba dobrze, ale nie wiem gdzie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 konkurs na babkę klozetową foremki do babek mi ani nie świecą, ani nie chodzą to chyba dobrze, ale nie wiem gdzie są.... foremki do babek ostatnio robia za nocniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Selimm mi sie zwierzal kiedys na cyku ze zawsze marzyl o takiej posadzie przeczytałam "na cycku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No to dalej nie wiem po co Ci ta kasa.... drapanie po pleckach -darmocha sprzatanie latrynki- darmocha napoje iinne takie - darmocha powiedz - komu dajesz i za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Selimm mi sie zwierzal kiedys na cyku ze zawsze marzyl o takiej posadzie przeczytałam "na cycku" jedno nie wyklucza drugiego podgladalas nas?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 powiedz - komu dajesz i za co ? RENT A NOCNIK LTD ja chce prowizje od foremek, bo moje były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No to dalej nie wiem po co Ci ta kasa.... drapanie po pleckach -darmocha sprzatanie latrynki- darmocha napoje iinne takie - darmocha powiedz - komu dajesz i za co ? zbieram na nowy kombajn do ziemniakow dla Zenusia dofinansowania z EU nie dostal chlopina a recznie zbierac kartofle to .... sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 powiedz - komu dajesz i za co ? RENT A NOCNIK LTD ja chce prowizje od foremek, bo moje były moze holding zalozymy ? RENT A NOCNIK & RENT A KIBELEK C.o na gieldzie wystartujemy i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 powiedz - komu dajesz i za co ? RENT A NOCNIK LTD ja chce prowizje od foremek, bo moje były moze holding zalozymy ? RENT A NOCNIK & RENT A KIBELEK C.o na gieldzie wystartujemy i wogole firma "wogóle LTD" ehhh, rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 tiaaaaaaaa pomyślcie jakie walory moglibyśmy wrzucic na parkiet warto życ dla takiej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 powiedz - komu dajesz i za co ? RENT A NOCNIK LTD ja chce prowizje od foremek, bo moje były były Twoje, były Twoje ale sama wiesz --były teraz juz holdingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 tiaaaaaaaa pomyślcie jakie walory moglibyśmy wrzucic na parkiet warto życ dla takiej chwili hossa by byla czy bessa bo mi sie te dwa slowa zawsze myla?! a walory mozna wrzucic tylko czyje? casting na najwieksze walory trzeba by zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hossa by byla czy bessa bo mi sie te dwa slowa zawsze myla?! zaraz Ci wyłumaczę: hossa to jest jak ho! ho! idzie w górę hosanna a bessa - jak jest beeee-znadziejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 tiaaaaaaaa pomyślcie jakie walory moglibyśmy wrzucic na parkiet warto życ dla takiej chwili na bazar wchodzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hossa by byla czy bessa bo mi sie te dwa slowa zawsze myla?! zaraz Ci wyłumaczę: hossa to jest jak ho! ho! idzie w górę hosanna a bessa - jak jest beeee-znadziejnie oooo!!!! aaaa!!! to juz zapamietam!!! hopsasaaa!!!!! u nas bedzie hossa :) czuje to! nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? To zalezy. Jakie prezentujesz walory, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? wezmiemy... ale walówke przynies bo sie zapasy koncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to ja w takim razie swoje walory musze odkurzyc i przepastowac. Nie TY jedna , tylko czy weźmiecie mnie z sobą? To zalezy. Jakie prezentujesz walory, he? A jakie potrzebne , bo nie wiem czy sprostam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts