Maxtorka 10.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Boszssz .... Kilka dni człowieka nie ma a tu taki sajgon Złote muchy , latające kowbojki , zewsząd bzzzzzzzzy......kanie słychać No tak , siostry oddziałowy ni ma to i kroplówki nie te podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ps. gdzie rrim? Zlotego zeba szuka. Tego od muchi. Aktualnie przebywa pod lezanka. Wypieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jak w karcerze bede ryczec chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jak w karcerze bede ryczec chyba. Ze niby a propos czego ty tak...? Tej muchi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ta muchi to nie problem siostrę przełożoną widziano wczoraj na Okęciu, podobno skończyła budowę i wróciła do Hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jak w karcerze bede ryczec chyba. Ze niby a propos czego ty tak...? Tej muchi? a czegos mi tak... sama nie wiem , moze ta jesien... bierzemi muchi w paluchi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jak w karcerze bede ryczec chyba. Ze niby a propos czego ty tak...? Tej muchi? a czegos mi tak... sama nie wiem , moze ta jesien... Ty, ty jakas opozniona, czy co? Zima juz dawno, a nawet wiosna zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ta muchi to nie problem siostrę przełożoną widziano wczoraj na Okęciu, podobno skończyła budowę i wróciła do Hameryki To znaczy, ze muchi zeba znalazla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ty, ty jakas opozniona, czy co? Zima juz dawno, a nawet wiosna zaraz. opozniona to swoja droga ale Ty matka na tym piecu siedzisz i nic za okno nie patrzysz a tu liscie opadli ,jak ten kurs plna do franka a rrmi w piwnicy siedzi i ogorki kisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a rrmi w piwnicy siedzi i ogorki kisi Czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 normalnie. unijne. ale biorac pod uwage to chyba ogluchla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ogórki czy nie-ogórki .... ja sie martwię gdzie ta rrmi-a ??? ona była smutna ostatnio ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ogórki czy nie-ogórki .... ja sie martwię gdzie ta rrmi-a ??? ona była smutna ostatnio ........... a może pance jom bolom klikać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 11.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Aggi - Ty poważnie? Jeśli tak to najgorsze się chyba nie stało bo wczoraj późną nocą wysłała posta na innym forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1570170&highlight=#1570170Znaczy żyje. Ale rzeczywiście lakoniczna była. Wiesz, nie chcę rozważać tej możliwości, ale może ona ..... po prostu przestała nas potrzebować? Się wyleczyła? Albo postanowiła emigrować - gdzie indziej pielęgniarką oddziałową zostać? Może już jej ten nasz kraj - coraz bardziej umuzykalniony - się przestał podobać? Ale nie - tak być nie może. Przecież ciągle słyszymy z TV że jest dobrze, rewelacyjnie, że najlepsi są wybierani na stanowiska, że wszyscy są z tego zadowoleni, że nikt nie kupczy stanowiskami, że w ogóle jest super. To ja nie wiem skąd mi się wzięło to moje przypuszczenie. Zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ogórki czy nie-ogórki .... ja sie martwię gdzie ta rrmi-a ??? ona była smutna ostatnio ........... No.... ale chyba nie doszła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ogórki czy nie-ogórki .... ja sie martwię gdzie ta rrmi-a ??? ona była smutna ostatnio ........... No.... ale chyba nie doszła ? dojść nie doszła, ale gorzej jak poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ogórki czy nie-ogórki .... ja sie martwię gdzie ta rrmi-a ??? ona była smutna ostatnio ........... No.... ale chyba nie doszła ? dojść nie doszła, ale gorzej jak poszła Nie, no nie strasz Może to tylko chwilowy odwyk ? Tak serio martwię się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a moze real ja wciagnal i sie uzaleznila jakies poszukiwania trzaby oglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a moze real ja wciagnal i sie uzaleznila jakies poszukiwania trzaby oglosic ohh! nie!!!! to by bylo strrraszne! a.. moze sie gdzies zatrzasnela?! a moze ktos ja uprowadzil (a ten post to porywacz podszywajacy sie pod nia napisal?!?!??!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ona chyba teraz zyje "unplugged". Znaczy bez kroplowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts