remx 13.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Rrmi jesteś moim najzdolniejszym uczniem.Dzięki tobie wiem, że moja niedoceniana praca nie idzie na marne.Zuch dziewczyna, więcej nam takich trzeba. Powiedz nam więcej o swoim objawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie moge powiedziec , bo to tajemnica Glowa mnie boli po tym objawieniu , to traumatyczne bylo przezycieMysle , ze otumaniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 rrmi, wreszcie objawiła Ci się prawda o remx`e już wiesz, że chce opanować nasze dusze, cały czas rżnie głupa, udając guru, strzeż się dziewczyno, strzeż, przecież widać jak jesteś podatna na podstępne działania remx`a a przecież bez Ciebie, cóż wart byłby świat jak Aggi schowała Weronkę? dzisiaj widziałem ją w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 jak Aggi schowała Weronkę? dzisiaj widziałem ją w TV tzn ,co widziales ??? veronke jako zywo? dziekuje za slowo pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nie moge powiedziec , bo to tajemnica Glowa mnie boli po tym objawieniu , to traumatyczne bylo przezycie Mysle , ze otumaniona jestem Odpocznij sobie drogie dziecko To za pierwszym razem zawsze tak wygląda, później przychodzi olśnienie i zrozumienie spraw tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 To jak mam odpoczac , zakopujac kolejnych??czy po prostu polezec na swiezym powietrzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 podatna jesteś, oj podatna. i cóż zrobić, trzeba walczyć, całe szczęście, jestem w koalicji z matką i Aggi, nie odpuścimy, uwolnimy Ciebie ze szponów remx`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 1950 a jak on sie zechce zemscic?moze nas zamuruje? nie wiem co robic , on jakiejs cegly szuka , moze chce nas w glowy uderzac , ja sie boje wiem tez , ze od matki majatku zada , ale matka to juz wszystko ojcu R zapisala chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Udawaj, że go nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Udawaj, że go nie widzisz znaczy sie kogo? Nikogo tu nie widze , ciemno jest jak cholera veronka tylko czuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.09.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ale matka to juz wszystko ojcu R zapisala chyba r jak możesz, jakiemu ojcu R? matka zacną kobietą jest, jak już coś to na biedne dzieci, to zbożny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja nic nie wiem , nic nie wiem , takie sluchy krazyly to przepowiadam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.09.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 plotkara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 13.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Coś słyszę, jakby brzęczenie muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 do laryngologa, albo poczekać na Aggi, ona poprawia słuch granatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Coś słyszę, jakby brzęczenie muchy to wiatr, taki arktyczny , zimno bedzie A moze to lata ten chlopiec , ktory zawsze marzyl o tym zeby miec skrzydla? Kto wie . Taki byl zafascynowany ruchami powietrza i trzepotaniem skrzydel .Ptasiek bylo mu na imie .Siedzial tak biedny calymi dniami w kaciku , nagusienki .Kochal matke swoja , bardzo . Potem kiedy juz prawie sie wzniosl , kiedy poczul opor powietrza , zrozumial wiele rzeczy Pozujmy po sliwce , oddajmy sie zadumie , zdetonujmy w imie Ptaska po 2 granaty na lebka, nie robmy z tego laski Tak bedzie dobrze , to nas wyciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 do laryngologa, albo poczekać na Aggi, ona poprawia słuch granatami he no! Poprawiam. i słuch i wyględnym się jest bardziej rrmi, a ptasiek to dalej siedzi, jak go złapali po tym jak skoczył, to posadzili i siedzi i tylko kupy sadzi po całej izolatce siedzi i sadzi, gadać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ptasiek , Ptaskiem , ale gdzie matka??? Mam nadzieje , ze ma sie dobrze , ze Jej nie porwali , ze remx nie zabral Jej wszystkiego i nie zamknal z weronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ptasiek , Ptaskiem , ale gdzie matka??? Mam nadzieje , ze ma sie dobrze , ze Jej nie porwali , ze remx nie zabral Jej wszystkiego i nie zamknal z weronka matka sie dalej ze stoickim spokojem ostrzeliwuje i chwilowo nie ma do niej dostępu. Jest też szansa, że gołego remx wyprowadza właśnie w szczere pole z zamiarem porzucenia. Tak, czy owak robi cos pożytecznego, może naleśniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 a z czym te nalesniki? z twarogiem lubie , z bita smietana i z czekolada dlaczego ta nasza latrynka jest taka wysoka? http://picture.funnyjunk.com/pics/0064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts