anowi 15.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 a czego moją laske remx owi oddaliście? ja ją schowałam na czarną godzinę i na spaderek poszłam i co, laski niema tylko jakis goły faceyt lata po polu , do naszego doktora podobny , wrzeszczy, pianę z ust toczy. chcialam mu zabrać (no bo na czym będę latała ) a 1950 ty tu nie udawaj nowego doktora, rrmi to zapatrzona w tamtego i te oczyny matki i aggi na niewiele się zdadzą może te naleśniki pogogą z serem a jak nie to spagetti może. makaronem sie zwiąże coby nie kopała i nie poleciała do tego gołego na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.09.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 remx na górze a gawiedź na dole.Czy to z góry zlatuje na dól wolnym kanałem powietrznym i czy trzeba sie w związku z tym uchylać? to chyba długi nam w prezencie takie caco zbudował cichcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 remx sie pojawil , chowac sie obchod bedziematka latryny (tej nowej) nie posprzatala, a miala za kare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 remx sie pojawil , chowac sie obchod bedziematka latryny (tej nowej) nie posprzatala, a miala za kare Martwiłem się o ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 I my wszyscy sie o Ciebie martwilismy . A Oni powiedzieli , ze Ciebie zamkneli Czy mamy dzisiaj grilla , tak przy niedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Całe zapeklowane mięsko już poszło.Trzeba by znów.Nie widziałaś gdzieś 1950? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 A dlaczego pytasz?Jakies plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Chciałbym cię zaprosić na uroczystą kolację przy grillu.Ale nie mam mięska. Wprawdzie od 2 tygodni leży u mnie na działce zdechły kot, ale sama rozumiesz, zresztą decyzja należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 2 tygodnie to malo jak na kota .Nie moglbys zamowic chinczyka na wieczor?Oni maja koty hodowane w tym celu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 2 tygodnie to malo jak na kota . Nie moglbys zamowic chinczyka na wieczor? Oni maja koty hodowane w tym celu . Mam nadzieję, że nie trzymają ich wcześniej w lodówkach. Kot, aby był dobry musi wcześniej dojść na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Wydaje mi sie , ze chinczycy celuja w kotach .Co bedzie do picia na tej kolacji?Znowu sok z weronki?Ostatnio rozrzedzales go z woda , nie byl dobry.A co jest dobre na rozterki duchowe?Kazdy z nas ma takie , malo czasu nam poswiecasz ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Było już mało tego soku. Musiałem coś zrobić. Tylko ty się poznałaś.Reszta była już podchmielona. Awanturowali się nad jakimś trupkiem. Przywlekli go z cmentarza. Wykręca mnie na samą myśl, że nie czekali aż dojdzie. Ja też boleję nad tym że nie mam dla was czasu. Najbardziej obawiam się o moją najzdolniejszą uczennicę aby nauka nie poszła w las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Zobacz , ze ja tego z trupiem wogole nie pamietam Chyba korzonki dodales do jedzenia , te na wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Miałaś wizje? Czy ty nie piłaś przypadkiem z tej długiej szklaneczki co się chłodziła w sedesie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Nie pamietam , a dlaczego? Wiem, ze matka cos takiego mowila , ze moze to swiadczyc o tym , ze pila z dlugiej szklanki, ale przeciez my nie mamy sedesu To o co chodzi z ta szklanka wkoncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Tam była ...., no wieszMieliśmy tym wypić bruderszaft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 wyrzuc to , bo jest zbyt obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Chcesz przepis na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Tak , ale zobacz , ze ja nic nie pamietam z tego bruderszaftu , poza tym 1950 bardzo krzyczal , nie wiem co sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 On protestował. Nie lubi upuszczania krwi. Ale robiłem koktail, sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts