niktspecjalny 15.01.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 przyjamają, przyjmają - dziś jest dzień otwarty... masz pasożyty ??? ja sobie do siebie tylko tak rozmawiam, bo nie jestem tu ordynusem.... ordynansem... ordy- ee tym czymś Ja się tak będziesz sadził to się wcale nie doczekasz... u nas najwyżej to som siostra przyłożona ten tego robale? czy glizdy (nie mylić glistami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 W związku z tym, że każada niezaakceptowana przeze mnie ingerencja w moje ciało kończy się bardzo źle dla ingerującego..... a przydzie czas na Ciebie, przyjdzie czas na Ciebie... chirurgią plastyczną zajmuje się u nas 1950 ja osobiście jestem chodzącą reklamą jego talentu Czasem tylko kurtki nie mogę zapiąć przez tę trzecią pierś na plecach.... ale poza tym fiu fiu... tak ale zawsze jest więcej robót ręcznych, "w tym szaleństwie jest metoda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Oddział jest tylko jeden ( jak matka ) . Możesz se wybrać łóżko , o ile jest jakieś wolne I dzień na sprzątanie latrynki ( tu się dogadaj z daggulką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 W związku z tym, że każada niezaakceptowana przeze mnie ingerencja w moje ciało kończy się bardzo źle dla ingerującego..... a przydzie czas na Ciebie, przyjdzie czas na Ciebie... chirurgią plastyczną zajmuje się u nas 1950 ja osobiście jestem chodzącą reklamą jego talentu Czasem tylko kurtki nie mogę zapiąć przez tę trzecią pierś na plecach.... ale poza tym fiu fiu... Aggi, a mnie mówiłaś wtedy, że to w porządku, że chodzi o to, żeby było jak najwięcej prac ręcznych, to uległem, nie wiedziałem, że zmieniłaś zdanie, no cóż do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Oddział jest tylko jeden ( jak matka ) . Możesz se wybrać łóżko , o ile jest jakieś wolne I dzień na sprzątanie latrynki ( tu się dogadaj z daggulką ) Sami se sprzatamy? a ona co ? o grafika czy od porzadków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Oddział jest tylko jeden ( jak matka ) . Możesz se wybrać łóżko , o ile jest jakieś wolne I dzień na sprzątanie latrynki ( tu się dogadaj z daggulką ) Sami se sprzatamy? a ona co ? o grafika czy od porzadków? Ona , daggulka znaczy nowa jest , dziś o azyl poprosiła , to i latrynkę pod swoje skrzydła wzięła ( to największy przywilej nowych pacjentów ; starsi stażem już tego zaszczytu nie dostępują , mogą co najwyżej tam nabrudzić ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a ja sie najadlam... zrobilam sobie obiadek w przyszpitalnej kanciapie danie glowne - to glutaminian sodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Oddział jest tylko jeden ( jak matka ) . Możesz se wybrać łóżko , o ile jest jakieś wolne I dzień na sprzątanie latrynki ( tu się dogadaj z daggulką ) Sami se sprzatamy? a ona co ? o grafika czy od porzadków? Ona , daggulka znaczy nowa jest , dziś o azyl poprosiła , to i latrynkę pod swoje skrzydła wzięła ( to największy przywilej nowych pacjentów ; starsi stażem już tego zaszczytu nie dostępują , mogą co najwyżej tam nabrudzić ) . nigdzie jej nie widac siostry samemu w latrynce?we dwoje to i o du..pie marynie by sie pogadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a ja sie najadlam... zrobilam sobie obiadek w przyszpitalnej kanciapie danie glowne - to glutaminian sodu Nie mów tak głośno że gluty zjadłaś One były 1950 do operacji plastycznych potrzebne Kurna , pacjentka już prawie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac oddział? Oddział jest tylko jeden ( jak matka ) . Możesz se wybrać łóżko , o ile jest jakieś wolne I dzień na sprzątanie latrynki ( tu się dogadaj z daggulką ) Sami se sprzatamy? a ona co ? o grafika czy od porzadków? Ona , daggulka znaczy nowa jest , dziś o azyl poprosiła , to i latrynkę pod swoje skrzydła wzięła ( to największy przywilej nowych pacjentów ; starsi stażem już tego zaszczytu nie dostępują , mogą co najwyżej tam nabrudzić ) . nigdzie jej nie widac siostry samemu w latrynce?we dwoje to i o du..pie marynie by sie pogadało. Sprzątanie latrynki to bardzo intymne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no tak! cos te glutaminowe gluty jak 1950 smakowaly!!! wiem bo go kiedys ugryzlam w łokieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 widzialam ze siostra przelozona byla jakies wizje miala ale frruuu , juz odleciala. ale dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Maxtorka !! skoro tak jest to niech tu przyjdzie bo od was siostry to tylko o intymności w kib....w latrynce można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no tak! cos te glutaminowe gluty jak 1950 smakowaly!!! wiem bo go kiedys ugryzlam w łokieć to byłaś Ty w życiu bym się nie spodziewał tego po Tobie podejrzewałem............. a z resztą, nie powiem, niech to zostanie owiane mgłą tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 widzialam ze siostra przelozona byla jakies wizje miala ale frruuu , juz odleciala. ale dlaczego moze dlatego ze ja tez ugrylam w kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no tak! cos te glutaminowe gluty jak 1950 smakowaly!!! wiem bo go kiedys ugryzlam w łokieć to byłaś Ty w życiu bym się nie spodziewał tego po Tobie podejrzewałem............. a z resztą, nie powiem, niech to zostanie owiane mgłą tajemnicy nic nikomu nie mow ja spisze autobiografie tam wszystko bedzie... no i zostane obrzydliwie bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 i moge se wybrac...? nie wybrać tylko wy-iskać i nie sam, tylko ja Ci wy-iskam .... toż to u nas przysmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Nooo, jestem, jestem..... Jazdy odbyte.....osób poszkodowanych zero.....zabieram sie do sprzątania latrynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Nooo, jestem, jestem..... Jazdy odbyte.....osób poszkodowanych zero.....zabieram sie do sprzątania latrynki . No , nareszcie Ns czekał , czekał i się doczekał Razem będzie Wam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts