rrmi 18.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Ja myslalam , ze z innego powodu , ale skoro Ty tak mowisz , to tak jest.Ciekawe gdzie On sie podziewa , mam nadzieje , ze nie zaslabl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.09.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Przepraszam za brak odpowiedzi.Pracuję teraz nad pewną perspektywiczną sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi. 18.09.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Ja to wogole jestem , a jakby mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Wróciłam.Stwierdzam niedobór znaczny granatów i ruskich, tudzież rozdwojenie jaźni coponiektórych z kropoką przy końcu.Kropka może być w zasadzie skutkiem ubocznym spożywania niedojszłych kotów.Długa szklanka stoi w emplojesie, jest z góry napełniana sukcesywnie.To taki proces.Remxa puściłam jeno w skarpetkach pod lasem, on tam jeszcze lata, zdechłego kota szuka, co mu 1950 wywlókł jego przez dziurę w płocie.Ogólnie dobrze nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Właśnie że jest dobrze. Przynajmniej ja bawię się dobrze.Nie mogę was w to wciągać. Musicie być czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Właśnie że jest dobrze. Przynajmniej ja bawię się dobrze. Nie mogę was w to wciągać. Musicie być czyści. no ja jestem czysta jak lza , po zbanowaniu jak nowonarodzona i grzeczna , i sie staram , i glupot nie wypisuje juz , i bede sie dobrze prowadzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no ja jestem czysta jak lza , po zbanowaniu jak nowonarodzona i grzeczna , i sie staram , i glupot nie wypisuje juz , i bede sie dobrze prowadzila no to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 no ja jestem czysta jak lza , po zbanowaniu jak nowonarodzona i grzeczna , i sie staram , i glupot nie wypisuje juz , i bede sie dobrze prowadzila no to koniec Flagi do połowy opuścić... minutę ciszy zarządzić... już nigdy nie będzie tak, jak przedtem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.09.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 rrmi, a Ty byś nie mogła się chociaż trochę źle prowadzić, tu u nas? Nikomu nie powiemy, a poza tym u wariatów wolno... Co...? zupełnie przypadkiem okazało się, ze jest na rynku nowy środek. Nadzwyczajnie jakowyś skuteczny. Zbanowanie - czy to też w zastrzyku? Pfe! Do bani z taka terapią, to już wolę remx'a, chyba mu rentę zapiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 No dobrze , to tu bede , dla zdrowia psychicznego . Flagi podniesc, zastrzyk podac , zabawa ma trwac kole latryny sa 3 kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 No dobrze , to tu bede , dla zdrowia psychicznego . Flagi podniesc, zastrzyk podac , zabawa ma trwac kole latryny sa 3 kozy były kozy ale uwiódł je długi i one teraz są zbananowane i świata poza długim nie widzą, więc nie pogadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 wpadlem sie podleczyc !! bom grzeszne mysli miał snila mi sie gwiazda polarna spadla na mnie i dalej nie pamietam ....sztywny sie obudzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Namaszczam olejkami wonnymi drugiego gatunku wyprodukowanymi z Weronki Będę was obserwował z oddali.Jak będziecie się czuli za pewnie to naprostuję. Pamietajcie że czeka was nagroda - spodnie "Odry" - po mnie. Rrmi ubieraj się ciepło, ostatnio noce są chłodne - byłoby mi przykro gdybyś zachorowała. Przy okazji dziekuję za kartkę. Aggi - przeczytałem jeszcze raz twoje początkowe posty z tego wątkuMatka postaraj się zrozumieć 1950, jemu też się coś należy od życiaSelimm i 1950 jesteście przecież mężczyznami, jakoś to przetrzymacie Chyba się wzruszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 wpadlem sie podleczyc !! bom grzeszne mysli miał snila mi sie gwiazda polarna spadla na mnie Nie będę nawet zgadywać, jakie pomyślałeś sobie życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pamietajcie że czeka was nagroda - spodnie "Odry" - po mnie. Jak "marmurek" to ja nie chcę. Chyba się wzruszyłem Znowuż się żeś rozbulwersował? Podregulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 No dobrze , to tu bede , dla zdrowia psychicznego . Flagi podniesc, zastrzyk podac , zabawa ma trwac kole latryny sa 3 kozy były kozy ale uwiódł je długi i one teraz są zbananowane i świata poza długim nie widzą, więc nie pogadasz.... ..................na długiego każda koza wskoczy........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 sztywny sie obudzilem ze tak zapytam w calosci czy czesciowo? jakos tak mnie to niepokoi. Remx ja jeszcze mam goraco , wiec nie moge sie za grubo ubierac , tylko skora z weronki sie okrecam na wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 ..................na długiego każda koza wskoczy........................... jestes siostro , jak sie ciesze opowiedz jak zaczarowales te kozy , widze , ze leca na Ciebie i oddaj te sliwki wkoncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 20.09.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pamietajcie że czeka was nagroda - spodnie "Odry" - po mnie. Jak "marmurek" to ja nie chcę. Chyba się wzruszyłem Znowuż się żeś rozbulwersował? Podregulować? Właśnie cię naprostowuję, nie będzie spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Chyba się wzruszyłem Znowuż się żeś rozbulwersował? Podregulować? Właśnie cię naprostowuję, nie będzie spodni Naprostowywujesz bez spodni??? No to ja nie wiem, kto tu czuje się zbyt pewnie! Ale koza na pewno będzie wielce ukontentowana! Długi śliwki zjadł, pestki wypluł, zarąbałam mu je specjalnie dla ciebie, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts