rrmi 21.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 nie spiom , znaczy ja nie spie Jako , ze przeprowadzam sie za tydzien musze wyznaczyc kogos na moje stanowisko w szpitalu , bo nie bede mogla miec juz dyzurow . I nie wiem kto sobie zasluguje ? ps. Male lapowki nie wchodza w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 to ns musi załatwić dodatkowe dwa oczka, rozwalił z dagulką to niech teraz odrobi Latryna zla -NS wszysto co sie dzieje obok niej teżNS a lewatywe cocacolą może też NS(bo sie tyłki jak walce porobili) na kaca najlepsza praca(trzyma jak w parniku) bez daggulki nie ide i nawet siostry mie nie zmuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 nie spiom , znaczy ja nie spie Jako , ze przeprowadzam sie za tydzien musze wyznaczyc kogos na moje stanowisko w szpitalu , bo nie bede mogla miec juz dyzurow . I nie wiem kto sobie zasluguje ? ps. Male lapowki nie wchodza w gre Ach, siostro wyjatkowo przylozona !! Ja bym sie bardzo nadawala. Tez lubie duze lapowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 co się dzieje, tym pacjentom to już siem we łbach poprzewracało, trzeba być zdrowo walnientym, żeby po pierwszym dniu pobytu jako pacjentka, żądać wysoce odpowiedzialnego stanowiska, Aggi bendzie, ma warunki i kfalifiakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 a Ty ns, sie nie stawiaj, latrynę naprawić, tyle zachodu mnie ona kosztowała, a Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 , Aggi bendzie, ma warunki i kfalifiakcje to ze ma 3 cycki i to duze jeszcze nic nie znaczy Ciekawe ile ma Bosia ? aha siostra przylozona nie moze nosic stringow reformy do kolan byc musza taka tradycja jest NS nie dyskutuj , do roboty potem dostaniesz lepsze zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 co się dzieje, tym pacjentom to już siem we łbach poprzewracało, trzeba być zdrowo walnientym, żeby po pierwszym dniu pobytu jako pacjentka, żądać wysoce odpowiedzialnego stanowiska, To sie nazywa szybki awans . Myslalam, ze glupich znalazlam , ale jak nie, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 , Aggi bendzie, ma warunki i kfalifiakcje to ze ma 3 cycki i to duze jeszcze nic nie znaczy Ciekawe ile ma Bosia ? aha siostra przylozona nie moze nosic stringow reformy do kolan byc musza taka tradycja jest NS nie dyskutuj , do roboty potem dostaniesz lepsze zajecie Czy ja dobrze słysze?Myslalem,że ten tego kiblo-latryne będe chorcowal do końca kontraktu z NFZ.A daggulki ście nie dali do pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Myslalam, ze glupich znalazlam Moze Ty sie i nadasz , ale poki co to se zwazaj z kim tancujesz , co? ale nie , nie mozesz Nie Wiesz kiedy kto co tutaj potrzebuje , kogo kiedy przewinac , bo nawali w gacie , kiedy kogo podrapac po pleckach i takie tam boszzz, przeciez beze mnie tu sie wszystko zwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 zwali to siem, czasem, pacjent w gacie, Aggi bendzie, nikt tu nie ma lepszych warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 boszzz, przeciez beze mnie tu sie wszystko zwali rrmi, nie becz juz, bo sie wzrusze . Dam Ci jedna kanapke od selimma ok? Takie zielone samotne byly, to je przygarnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 te kanapki to w Lodzi byly przedwczoraj , poza tym Selim ma w zyczaju opluwac swoje ja nie rycze , ja widze , ze tutaj beze mnie bedzie koniec swiata a pzed koncem to wiadomo wszyscy uzywaja ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Koniec Swiata, to cos dla mnie. Wiedzialam, kiedy przyjsc. Kanapki byly na Okeciu. Mowily, ze spadaja i nie wroca Co Selim im zrobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 a ja szukałem kanapek w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 a ja szukałem kanapek w Katowicach po co? tam ino "wungiel" a "wungiel" to na niestrawnosc i bol brzucha - wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 ale do Katowic mam blisko, to dlaczego miałem szukać daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 ale do Katowic mam blisko, to dlaczego miałem szukać daleko no bo ... nie wiem... tyo co? tak po najmniejszej lini oporu? hmmm.... w sumie ... why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 zwali to siem, czasem, pacjent w gacie, Aggi bendzie, nikt tu nie ma lepszych warunków to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 zwali to siem, czasem, pacjent w gacie, Aggi bendzie, nikt tu nie ma lepszych warunków to prawda F ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 zwali to siem, czasem, pacjent w gacie, Aggi bendzie, nikt tu nie ma lepszych warunków to prawda F ?????????? tak ale tylko ta na plecach te frontowe, to normalnie... takie poręczne B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts