bosia 22.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja nie wiem co się tu stało Leżę sobie i rozmyślam o s..e z kulką i Maxi a tu sami nowi... Kurcze czy oni coś robią. Biega ta chalastra tu i tazm wieszjaa sie na żyrandolach a ten w tej piwnicy siedzi i się smieje - cały sok z weronki co się ostał tam schowałwm (na specjalnom okazjem) a ten wypił cham jeden sam wszystko. KTO GO TAM WPUŚCIŁ !!!! Sebo8877 Ach, Sebo! zaraz tam wieszaja, pohustac sie nie mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ach, Sebo! zaraz tam wieszaja, pohustac sie nie mozna ? skąd miałaś flaki do podwieszenia huśtawki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ach, Sebo! zaraz tam wieszaja, pohustac sie nie mozna ? skąd miałaś flaki do podwieszenia huśtawki ??? z kozy wyciaglam. Miala wiecej, chcesz troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 z kozy wyciaglam. Miala wiecej, chcesz troche ? bardzo się darła ?? w sumie, to chcę, procę sobie zrobię nie wiem tylko czy długi nas nie zgniecie jak zobaczy, że mu koza słabuje. musiałby się wtedy na inszy inwentarz przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.01.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 z kozy wyciaglam. Miala wiecej, chcesz troche ? bardzo się darła ?? w sumie, to chcę, procę sobie zrobię nie wiem tylko czy długi nas nie zgniecie jak zobaczy, że mu koza słabuje. musiałby się wtedy na inszy inwentarz przerzucić Jak tak dalej pójdzie, niedługo zacznie kumkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jak nie chopoki żaby to tera bosia kozę męczy.... czy wy dacie spokój tym zwierzakom w końcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.01.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 z kozy wyciaglam. Miala wiecej, chcesz troche ? bardzo się darła ?? w sumie, to chcę, procę sobie zrobię nie wiem tylko czy długi nas nie zgniecie jak zobaczy, że mu koza słabuje. musiałby się wtedy na inszy inwentarz przerzucić Doszły mię słuchy że ma już na oku Żabkę Ale kozy żaaaaal Taką fajną bródkę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 z kozy wyciaglam. Miala wiecej, chcesz troche ? bardzo się darła ?? w sumie, to chcę, procę sobie zrobię nie wiem tylko czy długi nas nie zgniecie jak zobaczy, że mu koza słabuje. musiałby się wtedy na inszy inwentarz przerzucić Wcale sie nie darla, w depresji byla, bo dlugi przerzuca sie na zabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jak nie chopoki żaby to tera bosia kozę męczy.... czy wy dacie spokój tym zwierzakom w końcu.... daggulka , koza poddala sie liftingowi, sama chciala. Jeszcze ma nadzieje biedaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jak nie chopoki żaby to tera bosia kozę męczy.... czy wy dacie spokój tym zwierzakom w końcu.... daggulka , koza poddala sie liftingowi, sama chciala. Jeszcze ma nadzieje biedaczka... Czego te baby dla urody nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Doszły mię słuchy że ma już na oku Żabkę tak bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 hmmm...dla urody powiadacie....macie rację .... ja od dziś jestem na takiej wstrętnej zupie kapuścianej bleeeeee....jeszcze tylko 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.dusky.sk/pics/2004-04/103_ZeSeToNepoznaPodleNohou.jpg czy to jest nasz długi ? uwaga - poza Długim prosze nie wchodzić na linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a tak wogle to ciekawe jaki nr.buta ma Długi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie no....selimm....jestem zażenowana..... od takich zdjatek to macie męski watek ....a tak swoją drogą to on jest za krótki na długiegio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a tak wogle to ciekawe jaki nr.buta ma Długi ? 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie no ..pisało nie włazić !!! i wlazła ...kurna ,baby juz takie somm http://www.dusky.sk/pics/2004-04/146_NGM1997_SabahXMalaysia.jpg dostałem kartke od Pawiana - mozna włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 od takich zdjatek to macie męski watek daggulka naprawdę myślisz, że to jest zdjęcie akuratne do wątku "tylko dla samców" ??? poza tym ten koleś jakis taki cherlawy jest, poszło mu widać w jeden gabaryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 poza tym ten koleś jakis taki cherlawy jest, poszło mu widać w jeden gabaryt Dajmy go kozie, niech ma cos z tego zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts