remx 27.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Leki z szafki już zjedliśmy. W ten sposób nie rozwiążesz swoich problemów. Otwórz się na ludzi, porozmawiaj z nimi. Kiedy ostatnio byłaś w operze Kiedy ostatnio podarowałaś mężowi pierścionek Czy przechodzisz obojętnie obok ślepego grajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aggi, martwię się o ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mam czekoladę w plecaku. Jak mi krowy nie rąbną to wystarczy dla wszystkich. Z tym pierscionkiem to kłopot jest, na paluszek mu nie wchodzi Doktorze, czy myslisz, ze ja mam znieczulicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 a wyciąga sie tą czekoladke z dołu czy z góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Mam czekoladę w plecaku. Nie mówisz mi wszystkiego. TY BYWASZ NA INNYCH FORACH Okłamujesz mnie albo kupiłaś drugi plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 a wyciąga sie tą czekoladke z dołu czy z góry ? Jakie to ma teraz znaczenie w sytuacji gdy Aggi nie mówi mi wszystkiego Żądam szacunku i respektu jeżeli już nie dla mnie to przynajmniej dla tej krowy. Jak ona się może czuć posądzona niesłusznie o kradzież plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 a wyciąga sie tą czekoladke z dołu czy z góry ? pleśniową z dołu, a szpinakową z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 biedaczka pewnie tak sie zestresowała że kwasne mleko odrazu daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Przepraszam za chwilowe uniesieniePowinienem podejść do tego profesjonalnie. Co mnie obchodzi z kim Ona gada. Nie powinno mnie obchodzić co Ona robi w danym momencie. Zawsze nam mówią, nie angażuj się. A ja głupi myślałem, że.....Ech szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Jak niesłusznie?! Jak niesłusznie?! Ja naocznie widziałam.A jak jej się skwasiło to dobrze! A plecak oddały jak zjadły śliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 sliwki robaczywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Przepraszam za chwilowe uniesienie Powinienem podejść do tego profesjonalnie. Co mnie obchodzi z kim Ona gada. Nie powinno mnie obchodzić co Ona robi w danym momencie. Zawsze nam mówią, nie angażuj się. A ja głupi myślałem, że..... Ech szkoda gadać Opuściłeś mnie... Poszłam Cię szukać. Znikąd pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 sliwki robaczywki? Selimm, skąd wiesz?! Pomogłeś im to zeżreć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 wizje miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 sliwki robaczywki? Selimm, skąd wiesz?! Pomogłeś im to zeżreć?! Selimm, to byłeś TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Przepraszam za chwilowe uniesienie Powinienem podejść do tego profesjonalnie. Co mnie obchodzi z kim Ona gada. Nie powinno mnie obchodzić co Ona robi w danym momencie. Zawsze nam mówią, nie angażuj się. A ja głupi myślałem, że..... Ech szkoda gadać Opuściłeś mnie... Poszłam Cię szukać. Znikąd pomocy Ja ciebie też szukałem. Przepraszam, że tak na Ciebie nakrzyczałem. Byłem niedobry dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 TAK - wreszcie mi ulzyło , nie moglem dłuzej tego skrywać w sobie to był lafcadio ,on sie darł mam cie zjem cie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Powiedz mi więcej o tym co czułeś gdy wreszcie wyrzuciłeś to z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 poczułem ze moje zycie sie nagle odmienia ..no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Ja ciebie też szukałem. Przepraszam, że tak na Ciebie nakrzyczałem. Byłem niedobry dla ciebie Tak się wzruszyłam... nie moge mówić.... Nie byłeś niedobry, byłeś taki profesjonalny. A ja nie mam znieczulicy i drąc swą duszę pazurami znalazłam miłosierdzie, które pozwala mi ... eee zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts