Gość 22.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 byłem ostatnio w supermarkecie i wyobraźcie sobie, na półce stał "Sok z Weronki" bez komentarza Zaczęło się od wyciskania soku w komórce za latryną za pomocą kopyści metodą ciś-ciś, obecnie posiadamy jedną z nowocześniejszych w Europie linni produkcyjnych do wyciskania weronki, pracujemy na trzy zmiany, dajemy zatrudnienie całej rzeszy podejrzanych elementów, w najbliższym czasie wchodzimy na giełdę. W kuluarach mówi się coś o gigant fuzji. Proszę się odsunąć, proszę mnie przepuścić, przepraszam bardzo, nie mam nic więcej do powiedzenia. Ochrona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 czy Grzegorz 40 jeszcze tu bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 czy Grzegorz 40 jeszcze tu bywa? Tak, dokręca słoiki, na akord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Tak, dokręca słoiki, na akord. od soku z weronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ta, na zapleczu, bo to brudna robota, sok się burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ta, na zapleczu, bo to brudna robota, sok się burzy. ale dochodzi do konca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No z tym mały problem jest, bo koniec coraz dalej się znajduje.Ale nadziei nie tracimy i do celu wytrwale dążymy dając z siebie ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No z tym mały problem jest, bo koniec coraz dalej się znajduje. Ale nadziei nie tracimy i do celu wytrwale dążymy dając z siebie ile wlezie. No tak wlasnie widze ze strasznie powoli zbliżacie się do końca Z ekipy ubył jeden pracownik ( Grzegorz 40) . Mowisz ze na zapleczu siedzi? hmmm widze ze kilku ciągnie robotę , powoli , ale dokładnie........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Z ekipy ubył jeden pracownik ( Grzegorz 40) . Mowisz ze na zapleczu siedzi? No 27 lat, tfuuu! stron znaczy, temu jeszcze siedział, miał te wszystkie słoiki dokręcić, nie sądzę by skończył, znaczy doszedł do końca. hmmm widze ze kilku ciągnie robotę , powoli , ale dokładnie........................................... Kilku jest na umowę zlecenie, łapią fuchy. reszta na czas nieokreślony. A nad wszystkim czuwa kapitalista i wyzyskiwacz remx, wyciska z nas wszystkie soki i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 O Agniesia przyszła! Ty ze skarbówki, czy z PIPy że się tak rozpytujesz ? A może sanepid!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 O Agniesia przyszła! Ty ze skarbówki, czy z PIPy że się tak rozpytujesz ? A może sanepid!!! e tam od razu takie instytucje, jaaa,jaaa, jaaaa ......................... no ja poprostu pracy szukam no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 e tam od razu takie instytucje, jaaa,jaaa, jaaaa ......................... no ja poprostu pracy szukam no. Nowa Oddziałowa!!!!! Wiesz, bo mały tu miał robić za oddziałową, ale ma permanentną absencję. Tylko się zastanów, czy nie wolisz zostać jednak pacjentem, bo naużerasz się z nami, a przyjemności żadnej. Pacjenci natomiast - a to zastrzyk, a to pigułka, a to biesiada przy jodynie, a to grzybki, a to ślizgawka koło latrynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 e tam od razu takie instytucje, jaaa,jaaa, jaaaa ......................... no ja poprostu pracy szukam no. Nowa Oddziałowa!!!!! Wiesz, bo mały tu miał robić za oddziałową, ale ma permanentną absencję. Tylko się zastanów, czy nie wolisz zostać jednak pacjentem, bo naużerasz się z nami, a przyjemności żadnej. Pacjenci natomiast - a to zastrzyk, a to pigułka, a to biesiada przy jodynie, a to grzybki, a to ślizgawka koło latrynki... grzybki ,biesiada, ? no i nie dziwota ze pozniej konczy sie latrynką oddzialowa? a ja myslalam ze podokrecac mi troche dacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a dokręcaj sobie co tam chcesz, albo poukręcaj w prosektorium, tam dojrzewają na soczek. Tylko żebyś nam od razu wszystkich pigułek nie zeżarła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 oddzialowa? a ja myslalam ze podokrecac mi troche dacie Dokręcanie to nasza uboczna działalność gospodarcza, zyski przeznaczamy na rzecz Fundacji "Latryną do Europy", musisz najsamwpierw pokonać kolejne szczeble kariery we wyścigu szczurów, kopanie dołków i podkładanie świn, tudzież kóz jak najbardziej dozwolone, więc i droga do rzeczonego stanowiska może być krótka, trzeba tylko odpowiednie predyspozycje mieć i bezwzględnym oraz przebiegłym być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 oddzialowa? a ja myslalam ze podokrecac mi troche dacie Dokręcanie to nasza uboczna działalność gospodarcza, zyski przeznaczamy na rzecz Fundacji "Latryną do Europy", musisz najsamwpierw pokonać kolejne szczeble kariery we wyścigu szczurów, kopanie dołków i podkładanie świn, tudzież kóz jak najbardziej dozwolone, więc i droga do rzeczonego stanowiska może być krótka, trzeba tylko odpowiednie predyspozycje mieć i bezwzględnym oraz przebiegłym być. ło matko z corka - ale wymagajacy ten oddzial nie wiem czy podolam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 za późno na refleksje - stąd nie ma ucieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ło matko z corka - ale wymagajacy ten oddzial nie wiem czy podolam Spokojnie, nie bój, firma zapewnia szkolenie przedwstępno-integracyjne, w programie gry i zabawy zespołowe, ujeżdżanie zdziczałej kozy, kątem plowanie na odległość i do celu, chytanie na lasso gołej kury z galopującej krowy, czołganie w maskach przeciwgazowych wokół latryny i te rzeczy, rozumiesz. Na koniec wykłady naszego naczalstwa połączone ze striptizem i już wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a dlaczego nie mowicie Agnieszce o najgorszym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dowie się w odpowiednim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts