Aggi 22.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A może ten cycek to nie cycek tylko p-kt G taki wywalony ??? zresztą wcale nie G, tylko F jedyne jakie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Aggi, zapodaj jakąś kroplówkę, albo lewatywę i nie pytaj kiedy muszę spytać, bo Ci kartę zakładam No bo wiesz - Wy tam w Sanatorium pod wezwaniem "Rekord wpisów" to tak macie kiziu miziu, ach "witaj kochana", ach "nagniotki mi się odnowiły", och "jakie to musi być straszne" - no taka grupa słoneczna społecznego wsparcia i Ty z tej sielanki ładujesz sie tutaj, w ten hardcore, gdzie łajno płynie szerokim strumieniem, gdzie kanibalizm i nekrofilia... hmmm Lewatywa wydaje się nieunikniona o zoofilii zapomniałaś napomknąć no to laduj a ja ...ja .... mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nowe pacjenta. A sprawdzili czy fundusz za nich zapłaci? eee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to laduj a ja ...ja .... mogę możesz... bo ja się jednak trochę boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 22.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jeżeli to tylko F to delikatnie masować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żaba czyżby aż tak było źle, że z sanatorium prosto do szpitala ??? Aggi, zapodaj jakąś kroplówkę, albo lewatywę i nie pytaj kiedy muszę spytać, bo Ci kartę zakładam No bo wiesz - Wy tam w Sanatorium pod wezwaniem "Rekord wpisów" to tak macie kiziu miziu, ach "witaj kochana", ach "nagniotki mi się odnowiły", och "jakie to musi być straszne" - no taka grupa słoneczna społecznego wsparcia i Ty z tej sielanki ładujesz sie tutaj, w ten hardcore, gdzie łajno płynie szerokim strumieniem, gdzie kanibalizm i nekrofilia... hmmm Lewatywa wydaje się nieunikniona Żabki szukam Co jej zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 poproszę..... mętny sok wyciśnięty z kiszonki z odrobiną gnojówki..jesli mozna .......................... milczę..... długo milczę............ dup-ę Ci po tym rozerwie, wiesz ? CO wyście jej zrobili - gadać mi ino wartko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Żabki szukam Co jej zrobiliście? taa żabki ... z porodówki zwiałeś, cooo ? nic nie zrobiliśmy... sama chciała, no i wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 CO wyście jej zrobili - gadać mi ino wartko Kochany inżynierze jeśli na tę intencję zamierzasz najechać Malbork to tutaj się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Cześć Jakie kuracje dzisiaj som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Maxi - byl tu taki jeden i Cie szukal hasla nie podal. wszyscy udają glupich . czyli normalnie. over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 CO wyście jej zrobili - gadać mi ino wartko Kochany inżynierze jeśli na tę intencję zamierzasz najechać Malbork to tutaj się nie da Ty mię tu Aggi nie bierz pod włos ino nawijaj co z Zabką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ej no... kurnia... normalnego jakiegos szukam.Potrzebny mi jest.Nie widzieliscie moze...? Interes mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Cześć Jakie kuracje dzisiaj som? Cześć okłady z łajna na potencjał intelektualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Maxi - byl tu taki jeden i Cie szukal hasla nie podal. wszyscy udają glupich . czyli normalnie. over Maxi kłopota z netem ma... w domu chiba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ty mię tu Aggi nie bierz pod włos ino nawijaj co z Zabką.. nie bierę przeca wstydzę się powiedzieć popatrz wyżej i wniosek wyciong sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Cześć Jakie kuracje dzisiaj som? Cześć okłady z łajna na potencjał intelektualny a od kogo to łajno szczypie chociaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nie wiem czy szcypie, bo się nie poddałam.. Żabę spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no wlasnie a gdzie Maxti jest? i co ten Janek od Niej chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ej no... kurnia... normalnego jakiegos szukam. Potrzebny mi jest. Nie widzieliscie moze...? ni Interes mam. oddaj panu Jankowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts