Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przyszlam tu na reperacje..,chyba w psychologu mi miejsce.., bo zbanowali mnie na FG..,po tych slynnych juz przepychankach... :-?

qurka staralam sie nie obrazac innych a jednak mnie wywalili... a was nie??? No moze jednak??? Dajcie slowo otuchy... :roll: Czy jeszcze ktos mnie lubi ... :( zabiora mi mojego dobrego duszka???

przyszlam tu na reperacje..,chyba w psychologu mi miejsce.., bo zbanowali mnie na FG..,po tych slynnych juz przepychankach... :-?

qurka staralam sie nie obrazac innych a jednak mnie wywalili... a was nie??? No moze jednak??? Dajcie slowo otuchy... :roll: Czy jeszcze ktos mnie lubi ... :( zabiora mi mojego dobrego duszka???

Brawo Dobry Duszku :D

Za czyn ten zostaniesz odznaczona :D

I na rencach noszona :D

I będziesz druga po siostrze przyłożonej :D

I sok z weronki sie należy :lol: ( tylko nie wiem kto go aktualnie uszlachetnia :wink: ) .

Ciebie zbanowali :o :o :o :o ???? Nie wierzę!!!

Moze dlatego, ze sie wtracalam..,sama mam wyzuty sumienia, po sie tam pchalam...swiat i bezemnie sie kreci..,na szczescie... :cry: :cry: :cry:

dobrze ze soczek dostalam bo nie wiem...,no..,wywalili mnie...,

im wiecej ten soczek popijam tym bardziej zaczynam myslec, ze wyjdzie mi to na dobre... :lol: 8) :p :roll: :wink: :o :o

O właśnie... Gdzie ta dyskusja... Ja też chcę bana... zielonej nie będzie, Zeljka zbanowana, to jak mnie zbanują to się wezmę i zajmę duchowym rozwojem :-) W ciszy i spokoju.

ludzie tam na prawde nie jest zabawne...,prosze zostac tutaj...

Ciebie zbanowali :o :o :o :o ???? Nie wierzę!!!

Moze dlatego, ze sie wtracalam..,sama mam wyzuty sumienia, po sie tam pchalam...swiat i bezemnie sie kreci..,na szczescie... :cry: :cry: :cry:

dobrze ze soczek dostalam bo nie wiem...,no..,wywalili mnie...,

im wiecej ten soczek popijam tym bardziej zaczynam myslec, ze wyjdzie mi to na dobre... :lol: 8) :p :roll: :wink: :o :o

Już wychodzi ........o widzę , coś tam za sobą ciagniesz :D :D

Hurrrra ! To dobry nastrój :D :D :D

Ziejka....ale gdzie cię zabanowali....podaj linka...ja nic nie wiem :o
Wybacz dag ,ale nie podam..nie warto, na prawde...

Naprawdę nie wiem, za co ten ban. Ani jednego brzydkiego słowa i tylko drobna wycieczka osobista, bardzo prawdopodobna zresztą...

Tak na prawdę, to mi nie zaszkodzi, bo ja tam wpisywać i tak już nie chciałam ale wróciłam po to aby magdejeden przeprosić za zdanie które tutaj na naszym forum do niej powiedziałam, a brzmiało ono ; nie będę sobie Panią umysłu zaśmiecać... :-? Przyznaje, poniosło mnie tutaj i to było z grubej rury...

Nie powinnam tego ująć tak obraźliwie... :oops:

ale ten bań to po prostu chyba dla wszystkich "nie swoich" uczestniczących w rozróbie...

No i jakby tu powiedzieć, przyjmuje go..., a do bledu sie przyznaje po rycersku.., tutaj...,jak tam juz nie mozna... :oops:

Zeljka - mnie się wydaje że po prostu chodziło o pracę. M1 w ramach pracy pisała coś, Ty zaś traktowałaś ją jak normalnego forumowicza, który jest w miarę sympatyczny, pisze bezinteresownie i bardziej dla zabawy. Zeljka - tak naprawdę to co tam wypisywali to pusty śmiech ogarnia - ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś mógłby to pisać z innego powodu niż za pieniądze.