magda72 24.01.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Sądy sądami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A tu co, nikt nie pracuje, przeciez tu powinno byc 24h na dobe, co to jest? strajk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A tu co, nikt nie pracuje, przeciez tu powinno byc 24h na dobe, co to jest? strajk? Fszyscy som na łorgii z powodu wyjazdu Zielonej... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eee tam....taka łorgia to nie łorgia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A tu co, nikt nie pracuje, przeciez tu powinno byc 24h na dobe, co to jest? strajk? Fszyscy som na łorgii z powodu wyjazdu Zielonej... Sebo8877 mnie siostra przełożona ( niejednokrotnie) kazała kamieniami napierdzialać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eee tam, to nie były kamienie...to były kulki do paintballa.....taką fajna zabawę nam sp..... my tu się zabieramy do grania....a ten w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 przyszlam tu na reperacje..,chyba w psychologu mi miejsce.., bo zbanowali mnie na FG..,po tych slynnych juz przepychankach... qurka staralam sie nie obrazac innych a jednak mnie wywalili... a was nie??? No moze jednak??? Dajcie slowo otuchy... Czy jeszcze ktos mnie lubi ... zabiora mi mojego dobrego duszka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 przyszlam tu na reperacje..,chyba w psychologu mi miejsce.., bo zbanowali mnie na FG..,po tych slynnych juz przepychankach... qurka staralam sie nie obrazac innych a jednak mnie wywalili... a was nie??? No moze jednak??? Dajcie slowo otuchy... Czy jeszcze ktos mnie lubi ... zabiora mi mojego dobrego duszka??? Brawo Dobry Duszku Za czyn ten zostaniesz odznaczona I na rencach noszona I będziesz druga po siostrze przyłożonej I sok z weronki sie należy ( tylko nie wiem kto go aktualnie uszlachetnia ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nie, ja tylko mojego duszka chce zatrzymac bo sie do niego przywiazalam Nie chce byc druga po..., ja wole zloty srodek... soczek chce, dziekuje... smutno mi...,ale soczek dobry jest na smutki..,nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciebie zbanowali ???? Nie wierzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 To ta dyskusja jeszcze trwa? Wpadnę poczytać, może coś napiszę... Chyba bana nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciebie zbanowali ???? Nie wierzę!!! Moze dlatego, ze sie wtracalam..,sama mam wyzuty sumienia, po sie tam pchalam...swiat i bezemnie sie kreci..,na szczescie... dobrze ze soczek dostalam bo nie wiem...,no..,wywalili mnie..., im wiecej ten soczek popijam tym bardziej zaczynam myslec, ze wyjdzie mi to na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 O właśnie... Gdzie ta dyskusja... Ja też chcę bana... zielonej nie będzie, Zeljka zbanowana, to jak mnie zbanują to się wezmę i zajmę duchowym rozwojem W ciszy i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 O właśnie... Gdzie ta dyskusja... Ja też chcę bana... zielonej nie będzie, Zeljka zbanowana, to jak mnie zbanują to się wezmę i zajmę duchowym rozwojem W ciszy i spokoju. ludzie tam na prawde nie jest zabawne...,prosze zostac tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ciebie zbanowali ???? Nie wierzę!!! Moze dlatego, ze sie wtracalam..,sama mam wyzuty sumienia, po sie tam pchalam...swiat i bezemnie sie kreci..,na szczescie... dobrze ze soczek dostalam bo nie wiem...,no..,wywalili mnie..., im wiecej ten soczek popijam tym bardziej zaczynam myslec, ze wyjdzie mi to na dobre... Już wychodzi ........o widzę , coś tam za sobą ciagniesz Hurrrra ! To dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ziejka....ale gdzie cię zabanowali....podaj linka...ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ziejka....ale gdzie cię zabanowali....podaj linka...ja nic nie wiem Wybacz dag ,ale nie podam..nie warto, na prawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ziejka....ale gdzie cię zabanowali....podaj linka...ja nic nie wiem Wybacz dag ,ale nie podam..nie warto, na prawde... Naprawdę nie wiem, za co ten ban. Ani jednego brzydkiego słowa i tylko drobna wycieczka osobista, bardzo prawdopodobna zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ziejka....ale gdzie cię zabanowali....podaj linka...ja nic nie wiem Wybacz dag ,ale nie podam..nie warto, na prawde... Naprawdę nie wiem, za co ten ban. Ani jednego brzydkiego słowa i tylko drobna wycieczka osobista, bardzo prawdopodobna zresztą... Tak na prawdę, to mi nie zaszkodzi, bo ja tam wpisywać i tak już nie chciałam ale wróciłam po to aby magdejeden przeprosić za zdanie które tutaj na naszym forum do niej powiedziałam, a brzmiało ono ; nie będę sobie Panią umysłu zaśmiecać... Przyznaje, poniosło mnie tutaj i to było z grubej rury... Nie powinnam tego ująć tak obraźliwie... ale ten bań to po prostu chyba dla wszystkich "nie swoich" uczestniczących w rozróbie... No i jakby tu powiedzieć, przyjmuje go..., a do bledu sie przyznaje po rycersku.., tutaj...,jak tam juz nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zeljka - mnie się wydaje że po prostu chodziło o pracę. M1 w ramach pracy pisała coś, Ty zaś traktowałaś ją jak normalnego forumowicza, który jest w miarę sympatyczny, pisze bezinteresownie i bardziej dla zabawy. Zeljka - tak naprawdę to co tam wypisywali to pusty śmiech ogarnia - ciężko mi sobie wyobrazić że ktoś mógłby to pisać z innego powodu niż za pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts