_bogus_ 25.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 zielona - ja nie narzekam (gdzieżby ) ale miały być balety. Orgia miała być. I ja się zapytowywuje - gdzie ona - ta orgia - jest? I dlaczego mnie tam nie ma? Bo chciałłbym być. Nawet się umyłem. I w tik-taki zainwestowałłem. Ma się to zmarnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 podobno juz mnie odbanowali... ale lepiej temat zmienic...,u nas zima przyszla wczoraj z dzialki i na dzialke jechalismy 30 -stka... A ja, jak zawsze sniegu nie lubilam, to teraz go lubie... ucieszylam sie jak dziecko, jak go zobaczylam... dobrze, ze mam choinke i swiatelka to sobie powtorke Swiat zrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zawsze dla odmiany możesz przeczekać w izolatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Znaczy się "wteiwewte"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Czujesz - czułkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Czujesz - czułkami? cos Ty , przeciez Ona nie ma czucia . Dzisiaj to na 100% Zeljko Ty dla nas najfajniejsza jestes i juz nie rycz , bo mi serce peknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Czujesz - czułkami? cos Ty , przeciez Ona nie ma czucia . Dzisiaj to na 100% Zeljko Ty dla nas najfajniejsza jestes i juz nie rycz , bo mi serce peknie. No na rescie ktos mnie docenil...rrmi wie po co ja tu dzis przyszlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Nawet margie cię doceniła i bana zdjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 eeee w różne strony się czuję Czujesz - czułkami? cos Ty , przeciez Ona nie ma czucia . Dzisiaj to na 100% Zeljko Ty dla nas najfajniejsza jestes i juz nie rycz , bo mi serce peknie. No na rescie ktos mnie docenil...rrmi wie po co ja tu dzis przyszlam... na łorgie...? za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 qurka, wiem, ze tu nie powinno sie tak powaznie gadac, bo w koncu to nie ten odzial, ale zapytam co mi szkodzi..., bo są tutaj gusta z ktorymi sie licze... Robiony jest u nas kominek, jedna czesc gotowa, jak wyschnie to we wtorek zaczna konczyc...jest taki prosty, przypomina piece kaflowe, co byly kiedys, ale z nowoczesniejsza nota, bo kafle sa inne, takie dlugie i waskie...no i bedzie naklejony taki szamotowy aniolek...piekny jest, slowo daje, ale mial byc jeden, a Forest przyjechal z trzema i mam teraz dylemat, bo one takie na prawde anielskie sa, recznie wszystko roboione i w ogole, niebo na ziemi...,ale czy nie przedobrze jak nakleje wszystkie trzy... Dwa byly by z przodu a jeden z boku...mialo to ozywyc troche ta cala prostote... Co Wy na to ? Forest mowi, ze bedzie ladnie (a forest tez ladny jest skubany ) ...Moj facet mowi, no nie rob mi tu kosciola...,a mnie sie aniolki bardzo podobaja i teraz sama juz nie wiem...czy isc tak za glosem serca czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 jea Tobie tyle wit. A w koncu zaszkodzi, wiesz Ty o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ja tam gust mam dobry tylko w wązkim zakresie (kobiecej bielizny i kobiet jako takich ) Ale: 1) Aniołków nigdy dość ... Moja teściowa kolekcjonuje aniołki. I w efekcie mam prosto - jak chcę zrobić prezent - znajduję ładnego aniołka i po krzyku ... 2) Jak Ci się podoba to się nie wachaj - bo po co? Twój kominek? - twój, no to o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 jea Tobie tyle wit. A w koncu zaszkodzi, wiesz Ty o tym??? jakoś daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 jea Tobie tyle wit. A w koncu zaszkodzi, wiesz Ty o tym??? jakoś daje rade Jak widzialam, ze jest posto od Ciebie to pomyslalam, ze spytasz, czy te aniolki ubrane czy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 bogus dzieki za wsparcie w sprawie duchowej...Mysle, ze tak zrobie.. kobitki mezow zmieniaja jak im przestana sie podobac, a ja z aniolkami tez nie bede miala problemow jak do tego dojdzie...,nie...a nie dojdzie, bo som pikne...i juz... ale dzis duzo od Was tu dostalam, i soczek, i wsparcie i w ogole...,czy jestescie pewny, ze NFZ za to zaplaci, bo ja nie?! Jak tak dalej bedzie to przyjdzie odzial zamykac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 jea Tobie tyle wit. A w koncu zaszkodzi, wiesz Ty o tym??? jakoś daje rade Jak widzialam, ze jest posto od Ciebie to pomyslalam, ze spytasz, czy te aniolki ubrane czy jakie? zapodaj fote to zirniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Hahahah, pokaz zdjecie, dobre to bylo!!! p.s. Czy mi sie wydaje, czy dzis snieg wszystkich zasypal??? No ja rozumiem ta rozpacz, ze Zielonooka nas zostawia, opuszcza i tym podobne..,ale ze by az tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 i ja bede sie powoli zegnala Tyle , ze mam nadzieje otrzymywac telefoniczne raporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 i ja bede sie powoli zegnala Tyle , ze mam nadzieje otrzymywac telefoniczne raporty a Ty dokąd? co za samowola!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts