Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podobno juz mnie odbanowali... :roll:

ale lepiej temat zmienic...,u nas zima przyszla wczoraj z dzialki i na dzialke jechalismy 30 -stka... :D A ja, jak zawsze sniegu nie lubilam, to teraz go lubie... :o ucieszylam sie jak dziecko, jak go zobaczylam...

dobrze, ze mam choinke i swiatelka to sobie powtorke Swiat zrobie... :lol:

eeee :roll:

w różne strony się czuję :-?

Czujesz - czułkami?

cos Ty , przeciez Ona nie ma czucia .

Dzisiaj to na 100% :D

Zeljko Ty dla nas najfajniejsza jestes i juz nie rycz , bo mi serce peknie.

No na rescie ktos mnie docenil...rrmi wie po co ja tu dzis przyszlam... 8) :D

eeee :roll:

w różne strony się czuję :-?

Czujesz - czułkami?

cos Ty , przeciez Ona nie ma czucia .

Dzisiaj to na 100% :D

Zeljko Ty dla nas najfajniejsza jestes i juz nie rycz , bo mi serce peknie.

No na rescie ktos mnie docenil...rrmi wie po co ja tu dzis przyszlam... 8) :D

na łorgie...? :o

za wcześnie 8) :wink:

qurka, wiem, ze tu nie powinno sie tak powaznie gadac, bo w koncu to nie ten odzial, ale zapytam co mi szkodzi..., bo są tutaj gusta z ktorymi sie licze... :wink:

Robiony jest u nas kominek, jedna czesc gotowa, jak wyschnie to we wtorek zaczna konczyc...jest taki prosty, przypomina piece kaflowe, co byly kiedys, ale z nowoczesniejsza nota, bo kafle sa inne, takie dlugie i waskie...no i bedzie naklejony taki szamotowy aniolek...piekny jest, slowo daje, ale mial byc jeden, a Forest przyjechal z trzema i mam teraz dylemat, bo one takie na prawde anielskie sa, recznie wszystko roboione i w ogole, niebo na ziemi...,ale czy nie przedobrze jak nakleje wszystkie trzy... :oops: Dwa byly by z przodu a jeden z boku...mialo to ozywyc troche ta cala prostote...

Co Wy na to ? Forest mowi, ze bedzie ladnie (a forest tez ladny jest skubany :wink: ) ...Moj facet mowi, no nie rob mi tu kosciola...,a mnie sie aniolki bardzo podobaja i teraz sama juz nie wiem...czy isc tak za glosem serca czy jak... :roll:

Ja tam gust mam dobry tylko w wązkim zakresie (kobiecej bielizny i kobiet jako takich ;-) ) Ale:

1) Aniołków nigdy dość ... Moja teściowa kolekcjonuje aniołki. I w efekcie mam prosto - jak chcę zrobić prezent - znajduję ładnego aniołka i po krzyku ...

2) Jak Ci się podoba to się nie wachaj - bo po co? Twój kominek? - twój, no to o co chodzi???

bogus dzieki za wsparcie w sprawie duchowej...Mysle, ze tak zrobie..

kobitki mezow zmieniaja jak im przestana sie podobac, a ja z aniolkami tez nie bede miala problemow jak do tego dojdzie...,nie...a nie dojdzie, bo som pikne...i juz...

ale dzis duzo od Was tu dostalam, i soczek, i wsparcie i w ogole...,czy jestescie pewny, ze NFZ za to zaplaci, bo ja nie?! :lol: :wink:

Jak tak dalej bedzie to przyjdzie odzial zamykac... 8)