Agnieszka1 22.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 za późno na refleksje - stąd nie ma ucieczki matrix ? a jednemu sie udalo, wrocil podobno na slask i tam siedzi ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a dlaczego nie mowicie Agnieszce o najgorszym?? no jak nie juz pisali o striptizie,a to jest cos gorszego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a jednemu sie udalo, wrocil podobno na slask i tam siedzi ....... To nasz informator na stanowisku przyczółkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 no jak nie juz pisali o striptizie,a to jest cos gorszego????? Owszem, mianowicie to, co po striptizie następuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a jednemu sie udalo, wrocil podobno na slask i tam siedzi ....... To nasz informator na stanowisku przyczółkowym. no tak teraz rozumiem, siatka informatorow, no tak pamietam Grzegorz o niej mowil ze schowana , pochowali sie ale to nie ich wina tylko naroznikow - no w koncu naroznikowe stanowisko niebezpieczne nie? hmmm zaczynam kapowac coraz lepiej, ale striptizu nie bede robic i juz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 hmmm zaczynam kapowac coraz lepiej, ale striptizu nie bede robic i juz ! Ty masz na striptiz patrzeć i podziwiać i dulary wtykać, no chyba, że zostaniesz poproszona do pokoju zwierzeń, a wtedy to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 hmmm zaczynam kapowac coraz lepiej, ale striptizu nie bede robic i juz ! Ty masz na striptiz patrzeć i podziwiać, dulary wtykać, no chyba, że zostaniesz poproszona do pokoju zwierzeń, a wtedy to już... patrzec moge , podziwiac jak bedzie co tez moge, ale wtykac? wtykanie to jakies takie nie higieniczne sie zdaje No a tak na marginesie do pokoju zwierzen to nadal brat wola? czy matka teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 patrzec moge , podziwiac jak bedzie co tez moge, ale wtykac? wtykanie to jakies takie nie higieniczne sie zdaje Agnieszko! A fe! Tu mowa o wtykaniu za gumę... od majtek. No a tak na marginesie do pokoju zwierzen to nadal brat wola? czy matka teraz? Póki co, to guru, ale to może zmienić się, niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jestescie pewni ze grzesiek nie wrocil? kolezanka mnie wlasnie pytala czy mam ochote na grzeska bo ona ma go przy sobie i moze sie ze mna podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jestescie pewni ze grzesiek nie wrocil? kolezanka mnie wlasnie pytala czy mam ochote na grzeska bo ona ma go przy sobie i moze sie ze mna podzielic grześka zjedli kanibale u zakochanych, możemy więc tylko liczyć na odchody i to nie na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jestescie pewni ze grzesiek nie wrocil? kolezanka mnie wlasnie pytala czy mam ochote na grzeska bo ona ma go przy sobie i moze sie ze mna podzielic grześka zjedli kanibale u zakochanych, możemy więc tylko liczyć na odchody i to nie na pewno! no fakt wspominala ze ma go w torebce ............ no caly to by sie tam raczej nie zmiescil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 grześka zjedli kanibale u zakochanych, możemy więc tylko liczyć na odchody i to nie na pewno! Odchody można przechwycić potajemnie w długą szklankę w latrynie, latryna jedna jest, więc nie ma obawy, że dawca bokiem przemknie. Czyli w zasadzie można przyjąć, że wrócił grześ przetworzony nieco. Ale dzięki temu bardziej pracowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 pracujemy na trzy zmiany, dajemy zatrudnienie całej rzeszy podejrzanych elementów, w najbliższym czasie wchodzimy na giełdę. W kuluarach mówi się coś o gigant fuzji. chcesz powiedziec , ze ONI wciaz u nas sa? Myslalam , ze remx zajal sie ta sprawa Gigant to bedzie , ale nie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 tu wszyscy są tylko się niemoty nie odzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 matka i inni pacjenci oraz zwyrodniali felczerzy. Tam: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=850690#850690 jest zdjecie anowi* w strasznej kraksie z drzewem. Tak się zmasakrowała, że oni mówią, że to paproć z czym ja się nie zgadzam, bo niezgadzanie się jest teraz na forum bardzo modne. paproć to czy nie paproć - trzeba by dziewczynę do spitala przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jestem sfrustrowany poziomem intelektualnym waszych wypowiedzi.Żenada. Cała praca na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jestem sfrustrowany poziomem intelektualnym waszych wypowiedzi. Żenada. Cała praca na nic. Czego jęczy? Przecież wyładowywuje swoje frustracje gdzie indziej, tu ma czysty przychodzić, z sercem na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jestem sfrustrowany poziomem intelektualnym waszych wypowiedzi. Żenada. Cała praca na nic. jaka praca , jaka praca? co bys chcial nowa Mese tu otwierac? a my jak te Dody mamy tu wystepowac? te matka cos z Nim nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Jestem sfrustrowany poziomem intelektualnym waszych wypowiedzi. Żenada. Cała praca na nic. czyżby chodziło z "zwyrodniałych felczerów"? to poziom świadomości naszej oświeconej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 te matka cos z Nim nie tak Ja myślę, że on do końca dochodzi, wypalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts