Żelka 26.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja widze, ze tu bez Zielonookiej nic nie bedzie...Do tego rrmi nie bedzie miala netu.., nie wiem jak Aggi.., no dobra..,to dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 acha, osioł jest git....wstawiaj jak kawa sie skonczy..,szkoda wywalac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Pozegnalan wirtualna "impra" bedzie w niedziele (wieczorkiem) a co! rrmi - tez chwilowo ucieka z forum - ale jak ja znam to przekopie sie kablem albo co i net skombinuje jakos w najblizszym czasie Aggi - ? nie wiem jak tam stoisz z netem? nobo jak to tak? tak nas w trojke nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Greenooka, ale ty masz piekne dlugie wlosy na tym awatarku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Greenooka, ale ty masz piekne dlugie wlosy na tym awatarku... chce zebyscia mnie tak zapamietali jak latryne zmywalam i wlosy rozsypywaly sie po podlodze jak ganialismy kroplowke i pawson sie o nie potknał ...i wyrabal na schodach... jak zochna mi je drzwiami do izolatki przyciela i o malo nie oskalpowala jak startowalam ramie w ramie z kozą na konkurs najdluzszych kłakow (koza wygrala ] o wlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Slonko Ty nasze! Dla nas i tak zawsze bedziesz najpiekniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Aggi - ? nie wiem jak tam stoisz z netem? nobo jak to tak? tak nas w trojke nie bedzie? ja mam blueconnect'a a poza tym zawsze moge podziałać z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Aggi - ? nie wiem jak tam stoisz z netem? nobo jak to tak? tak nas w trojke nie bedzie? ja mam blueconnect'a a poza tym zawsze moge podziałać z pracy Polam .... i wszystko jasne Bo przerwanie terapiii jest wielce dla zdrowia niebezpieczne Dojść można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 eeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh ale sie wspałem.... cichutko i przytulnie tu u was, no i najwazniejsze - żadnych igieł no i pastylek zółtych się pozbyłem czy masaż też w tym lokalu serwują?? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Aggi - ? nie wiem jak tam stoisz z netem? nobo jak to tak? tak nas w trojke nie bedzie? ja mam blueconnect'a a poza tym zawsze moge podziałać z pracy Skubaniutka sie nie da!!! no i slusznie, cos w pracy robic trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Aggi - ? nie wiem jak tam stoisz z netem? nobo jak to tak? tak nas w trojke nie bedzie? ja mam blueconnect'a a poza tym zawsze moge podziałać z pracy Skubaniutka sie nie da!!! no i slusznie, cos w pracy robic trzeba... I ktoś musi tym interesem zarządzać pod nieobecność Sis Przyłożonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 no, ja też mam w pracy neta.....zamiast pracować..... .....jakby to szef widział....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 no, ja też mam w pracy neta.....zamiast pracować..... .....jakby to szef widział....... to ja mam lepiej to ja zarządzam netem w pracy jak mi ktoś podniesie ciśnienie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaaa, nieźle...maxiu..... to ja mam jeszcze lepiej... prowadzę biuro ....a szef zaszczyca mnie swą obecnościa raz na tydzień albo dwa(mieszka daleko), trzymam kasę, nikt na mnie nie wrzeszczy.....mam święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaaa, nieźle...maxiu..... to ja mam jeszcze lepiej... prowadzę biuro ....a szef zaszczyca mnie swą obecnościa raz na tydzień albo dwa(mieszka daleko), trzymam kasę, nikt na mnie nie wrzeszczy.....mam święty spokój a odstresowywujesz się z NS demolując latrynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 aaaa, nieźle...maxiu..... to ja mam jeszcze lepiej... prowadzę biuro ....a szef zaszczyca mnie swą obecnościa raz na tydzień albo dwa(mieszka daleko), trzymam kasę, nikt na mnie nie wrzeszczy.....mam święty spokój faktycznie, to jeszcze lepszy wariant :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 1950.....no a jak się mam inaczej odstresowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 1950.....no a jak się mam inaczej odstresowywać no..... sposób odstesowywania z założenia jest dobry ale co Wam zrobiła latryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 1950 ma rację. przecież mamy takie przytulne pokoiki. nawet bez klamek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.01.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 czy jest dzisiaj jakas kolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts