Zochna 11.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 mysle , ze musimy sie zabezpieczyc dobrze Po tym wszystkim co bylo w zwiazki z okazaniem tego to ja sadze , ze mamy taka koniecznosc . Jak Kulka wroci w koncu to sama zobaczy najlepiej Razem z Maxti . I to wlasnie jest naszym powolaniem w tej misji , ktora tak praedko nie dobiegnie konca w tym wszechswiecie , ale gdybym sie zagubila to zostawcie mi wolna droge nagromadziło się wiele i idee przeniknięte duchem w praktyce uległy i nie znalazy pokrycia , ktore dawało nam oczekiwane owoce przez lata ktore minęły bezpowrotnie w przeszłosc. zgadzam sie - tylko Kulka i Maxi moze to zobaczyc razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 wiedzialam Zosiu , ze spotkam sie ze zrozumieniem z Twojej strony.Ustalmy teraz szcegoly naszych poszukiwan i wypada chyba dac dowody do okazania , bo inaczej to wszystko nie ma przeciez sensu , chociaz w tej dobie to moze i ma , w sumie pewnosci to ja nie mam.czuje sie zaklopotana , ale i taka wzmocniona tym faktem , ze jednak mimi wszystko spelniaja sie nasze oczekiwaniaTo budujace jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ale gdybym sie zagubila to zostawcie mi wolna droge nie mozesz sie zgubic, bo siostry przelozone sa naogol przykute do grzejnika... tylko Kulka i Maxi moze to zobaczyc razem. kazda na jedno oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mohag o tym jak daleka jestes od prawdy i jak bardzo zaciazylas w temacie wiemy tylko my z Zosia.idze tylko jeden rodzaj ratunku , ale nie moge teraz zastosowac poznanych w tamtym roku praktyk , w zwiazku z czym pozostaniesz w nieiwedzy do konca tego spektaklu.Calosc naszego wyboru zalezy od istity tego przedsiewziecia wlasnie .I tutaj sa wlasnie te mrowki pogrzebane.Nie mieszajmy juz naszych Siostr Maxti i Kulki , im i tak ciezko jest i niedomagaja. Nie chcialam byc taka stanowcza w swoich sadach ,to zycie mnie tak zmusiloWybacz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mohag o tym jak daleka jestes od prawdy i jak bardzo zaciazylas w temacie wiemy tylko my z Zosia. idze tylko jeden rodzaj ratunku , ale nie moge teraz zastosowac poznanych w tamtym roku praktyk , w zwiazku z czym pozostaniesz w nieiwedzy do konca tego spektaklu. Calosc naszego wyboru zalezy od istity tego przedsiewziecia wlasnie . I tutaj sa wlasnie te mrowki pogrzebane. Nie mieszajmy juz naszych Siostr Maxti i Kulki , im i tak ciezko jest i niedomagaja. Nie chcialam byc taka stanowcza w swoich sadach ,to zycie mnie tak zmusilo Wybacz mi niewiedza jest najlepszym sposobem na przetrwanie myslisz ze mrowki to przezyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mohag to nie tak , to jest dosc skomplikowane i wiem , ze ciezko Ci teraz to objac swoim umyslem, ale bede sie starala wspierac Cie w tych trudnych chwilach . Mrowki sa juz w stanie RiP. To dobry stan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Nie chcialam byc taka stanowcza w swoich sadach ,to zycie mnie tak zmusilo Wybacz mi ja wybaczam. one sa pogrzebane tez tam obok , ale to nie zmienia tego wyboru ktorego rodzaj musi wyjsc od nas samych i podporządkowac się scisle wskazaniom od ktorych zalezec bedzie realizacja celow wytknietych i ksztaltowanie sie. nadszedl czas ze wezmy te dowody, niech swiadcza naga prawde, zeby nigdy nie stanela w tej sytuacji w jakiej dzisiaj jest Mohag - a nie mozemy jej wyjawic ani ściśle ani bezwzględnie. Bo potem juz niczego nie bedzie. Jestem wyczerpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Nic nie rozumiem tz rozumiem ze skomplikowane ale wspierania nigdy nie za wiele... nawet dla mrowek ... kurcze no zmuszaja mnie na wklejenie tego Phila no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 I poznasz prawde i prawda da Ci wolnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dla jasnosci , oto mrowki ---->http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Juz sie pokajalam i Phila wkleilam... tylko jak spojrzalam na date, to i prawda mi nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 mozna znaczy juz stype jaka organizowac , tak? mozna przygotowac sosy z mrowek i w ogole ma,a tez szynke z Pawsona na lepsze okazje trzymana ps.Zosiu ale powiedz Jak juz tak sie wygadalas i ten tego to lepiej Ci prawda? ps2. Mohag nam zwiala , poszla Phila szukac , niejakego Collinsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Phila znalazlam, ale siebie cos nie moge jednak czas jesionke szykowac albo sie zalac w trupa a zwiac to teraz zwiewam... bosh jak bym juz chciala na emeryture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 No, dobrze, ze chociaz tu ktos normalnie gada...,bo chodze po watkach i nic nie kumam a tu owszem, wszystko jasne... No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 nie boj nic , zaraz jakis wlewik do tego musku zrobiem i bedzie git , a gdzie to Jea jest ? Musze zliczyc Was niebozeta na noc , zeby sie kto nie kotlowal pod plotem z kims Jestem siostro niejednokrotnie przełożona Na swoje usprawiedliwienie powiem, że byłem na szkoleniu z wtyków nie bez kozery powiem, że wtyki damskie były śpitalik godnie reprezentowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobra , jestes juz zaewidencjonowany , a gdzie sie mmmad podziewa? mmmad masz 15 minut na okazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobra , jestes juz zaewidencjonowany , a gdzie sie mmmad podziewa? mmmad masz 15 minut na okazanie mmmad jest na odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ida du dom sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 No jo już jezdem Właśnie zjechałam Na nartach Bez kulki nie mogę się obiektywnie przyjrzeć więc wnioski się nie nasunęły . I nagiej prawdy też nie ma . Ciekawe kto ją wziął ? I czy aby nie wykorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 No jo już jezdem Właśnie zjechałam Na nartach Bez kulki nie mogę się obiektywnie przyjrzeć więc wnioski się nie nasunęły . I nagiej prawdy też nie ma . Ciekawe kto ją wziął ? I czy aby nie wykorzystał A gdzie kulka ??????? Oby jej tylko w śniegu nie obtoczyli i nie wykorzystali.............do budowy bałwanaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts