Aggi 01.10.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 ale to Ty bylas bardziej winna , ja jestem jakby z wianuszkiem jeszcze taaa, z wianuszkiem nadgryzionym.... przez kozę. Podżegałaś mnie, podawałaś narzędzia, odciągałaś oberwane fragmenty w krzaczory, stałaś na czatach... to mało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 to ja wczoraj caly dzien , jako mankut , pisalam prawa noga to co matka kazali Rrmi, mańkuctwo nie zwalnia z zadań zleconych, trza było najsamwpierw podanie wystosować z pieczęcią i podpisem własnonożnym, a tak, masz poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 taaa, z wianuszkiem nadgryzionym.... przez kozę. Podżegałaś mnie, podawałaś narzędzia, odciągałaś oberwane fragmenty w krzaczory, stałaś na czatach... to mało?! Ja nie wiem, co tu się dzieje, jakieś wianki napoczęte się walają po kątach, bliżej niezidentyfikowane części nie wiadomo czego po podwyrku rozwłóczone, koza ze śmiechu tarza się po klepisku w konwulsjach ( ma łaskotki, czy co? ). Tylko remxa tu brakuje. Ale jakby cuś, to ja nic nie wiem, nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 to ja wczoraj caly dzien , jako mankut , pisalam prawa noga to co matka kazali Rrmi, mańkuctwo nie zwalnia z zadań zleconych, trza było najsamwpierw podanie wystosować z pieczęcią i podpisem własnonożnym, a tak, masz poprawkę. naprawde mam wciaz pisac? toz nogi wyciagne Aggi nie spodziewalam sie tego po Tobie , jak moglas odebrac mi resztke nadziei , wianek... ale nic to bede teraz jak przecinak , jak niestrudzony podroznik , idac wciaz te sama droga , wkoncu dojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 dlugi widzialam Cie juz wczesniej i rozpaczalam , ze nas nie odwiedziles , zazdrosna jestem o ta koze Nawet nie pytaj I tak nie powiem co Aggi powiedziala o tych sprawach paczcie co mi ktos zrobil tam w cialku to samo serce bije http://images.net3media.com/funnyfreepics/frogprince.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 choć rrmi ja Cię pocałuję! Lubię takie ślozgotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 choć rrmi ja Cię pocałuję! Lubię takie ślozgotki a w nos czy w usta?? zobacz , ze dlugi byl wczoraj i ani mru , mru , podle to bylo. Tak chcialam , zeby oproznil te worki z przelezalym szajsem , te wiesz , co leza za latryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.10.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 to długi jeszcze zyje ?? ...po premi ...jedna koza wspak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.10.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kto to jest długi?Nie byliśmy sobie przedstawieni, nie wymienialiśmy biletów wizytowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 długi obawiam się, że czas sie tutaj porządnie przedstawić i przywitać, bo mi jeszcze doctore zacznie wmawiać, że istniejesz tylko w mojej wyobraźni, a moja wyobraźnia nie jest aż tak sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 długi obawiam się, że czas sie tutaj porządnie przedstawić i przywitać, bo mi jeszcze doctore zacznie wmawiać, że istniejesz tylko w mojej wyobraźni, a moja wyobraźnia nie jest aż tak sprawna ja tez tak uwazam , pozostaje jeszcze kwestia lapowki , albo tzw .wkupnego . Mam nadzieje , ze dlugi nie jest zbyt normalny , a jesli jest to co? Elektrowstrzasy? Tak odrazu z grubej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wy się tu głupotami zajmujecie, a potajemnie, z naszego archiwum tajnego ktoś wynosi teczki! I rozpowszechnia powszechnie ich treść! Nawet mam pewne podejrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 03.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Wy się tu głupotami zajmujecie, a potajemnie, z naszego archiwum tajnego ktoś wynosi teczki! I rozpowszechnia powszechnie ich treść! Nawet mam pewne podejrzenia... Archiwum Tajne ???!!! Matko przypominam Ci żem był jednym z pierwszych pacjentów kliniki... Gdym ja tu terapię przechodził Tyś błąkała sie nieboże pełna uprzedzeń lęków i fobii tak teraz nie dyskutuj na tematy zbyt wzniosłe bo ręka wielkiej odziałowej załatwi Ci u remx'a darmowe podłączenie do gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 teczki były już puste, ja tam sobie zielnik zrobiłam... chcesz powiedzieć, ze mi to wynieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Matko przypominam Ci żem był jednym z pierwszych pacjentów kliniki... Gdym ja tu terapię przechodził Tyś błąkała sie nieboże pełna uprzedzeń lęków i fobii I tu odkrywam właśnie sedno sprawy. Ponieważ jako jeden z nielicznych znasz szyfr dostępu do naszego archiwum, moje podejrzenia powoli nabierają znamion pewności. Przyznaj, ile ci zaproponowali? I, na mój dusiu, nie mam zamiaru odbierać ci palmy... pierwszeństwa oczywiście. tak teraz nie dyskutuj na tematy zbyt wzniosłe bo ręka wielkiej odziałowej załatwi Ci u remx'a darmowe podłączenie do gniazda Oj uważaj, bo mogę wywalić system zasilania całego oddziału. A dynamo zabrał długi, razem z rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 darmowe podłączenie do gniazda czy moglbys rozwinac ten temat? remx chyba nam sie polowanie szykuje i grill bedzie ze swiezynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.10.2005 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dla mnie za szybko !!! Wymiękam... To była pierwsza wizyta lafcadio na tym forum. Niedopasowany chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.10.2005 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 darmowe podłączenie do gniazda czy moglbys rozwinac ten temat? remx chyba nam sie polowanie szykuje i grill bedzie ze swiezynka Skończyła mi się saletra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 04.10.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To była pierwsza wizyta lafcadio na tym forum. Niedopasowany chyba http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dla mnie za szybko !!! Wymiękam... To była pierwsza wizyta lafcadio na tym forum. Niedopasowany chyba I jak powiedział, tak zrobił. Wymiękł znaczy. A teraz działa na zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts