Aggi 04.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 nie działa Luminal mu dałam w czopku, zobacz jak ziewa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 nie działa Luminal mu dałam w czopku, zobacz jak ziewa.... Pozoruje. I dalej filuje. Chyba czopki za małe były. Nie masz większych? Remx jakieś czopki ostatnio lepił zawzięcie za latryną, zarąbać mu trzeba i zrobić w końcu porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 te czopki remx'a zza latryny to są na trądzik. A luminal był wielkości naboju do strzelby myśliwskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Aaaa, a więc "to" u remxa to trądzik jest? To wiele wyjaśnia. A strzelba myśliwska najwyraźniej za cienka... Moździeżem może lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 parchy - od kóz przelazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To dlatego remx tak się drapie zawzięcie???Żeby na nas nie przelazło!Ty, weź no zobacz mi, bo mnie już coś na pleckach świerzbi,a lustro zbił dlugi,po tym, jak ujrzał w nim swoje odbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Lustro to samo pękło jak długiego zobaczyło - pomyślało, że Giertych, nie przyjrzało się dobrze i brzdęk... Pokaż te plecy - parchów nie masz, chyba pchły to są, błędy i wypaczenia. Weny szukam, nie widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Oj, to poiskaj mnie ździebko dobra kobieto,pchły możesz zjeść, ale błędy i wypaczenia zapakuję we worek i proiorytetem do remxa wyślę.Niech sobie je rozbierze.Na czynniki pierwsze. Wena w latrynie się zatrzasnęła, niedobory uzupełnia,może się natchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 może powinnaś dla mnie jeszcze trochę te pchły podtuczyć? Wynędzniałe takie, prawie wcale smaku nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Może mają solitera?I grzybicę, bo coś takie wyleniałe też są.Ale to nic.Trzeba je doprawić.Masz tu trochę łoju,podsmażymy i łupieżem posypiemy tuż przed podaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Z cukrem też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 To na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 P: Doktorze, czy zanim pan rozpoczął sekcję, sprawdził pan puls? O: Nie. P: Ciśnienie? O: Nie. P: Sprawdził pan czy pacjent oddycha? O: Nie. P: Czyli istnieje prawdopodobienstwo, ze pacjent żył, kiedy rozpoczął pan sekcję? O: Nie. P: Na jakiej podstawie pan to twierdzi, doktorze? O: Ponieważ jego mózg znajdował sie w słoju leżącym na moim biurku. P: Czy mimo wszystko pacjent mógł wciąż być żywy? O: Ależ oczywiście! Możliwe jest, ze wciąż żył i praktykował gdzieś prawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 no i mam dla Was nową /protegowaną/ pracownicę http://www.well.ox.ac.uk/flint/images/octer_pipetty2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Tutaj każdy musiał złożyć swój mózg do depozytu. To było warunkiem przyjęcia na oddział. Martwię się, bo ja mojego nie podpisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 wystarczy, ze naplułas. Naplutego nikt nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Jest gorzej. Remx napluł do wszystkich. I wymieszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.10.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 mam, mam, poszedłem za latrynę po te czopki od rmmx`a, znalazłem teczki, które wyniósł lafcadio, co z nimi zrobić?, widzę zbliżające się kozy a one nie dość że skaczą na pochyłe drzewo, to jeszcze żrą wszystko, boję się......, zatrudniłyście kozokrada i nakradł ich tyle, że chyba nie obronię tych teczek, paszły won.... paszły... no nie, oddajcie teczki..................................... zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 no nie, oddajcie teczki..................................... zeżarły Znaczy nasze dane zostały przetworzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ja chyba doszlam juz , dla pewnosci prosze o potwierdzenie, objawy sa zwyczajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts