michal_m 27.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Przeciwwskazań nie ma, tylko wszystko się od brudu lepi przez to nie-mycie. Musimy chyba poczekać aż brud poodpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 czy są jakieś przeciwwskazania ..typu :napięcie ,ekstaza , dekadencja grzybowa ? napiecie jest ale bez typu za to grzybowej nie ma w kolko tylko krupnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 eee to kaszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 eee to kaszanka kaszanka jest luksusem, na który nas nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 noo to kicha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 27.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Aggi, ten Twój post o luksusowej kaszance miał numer 4000. Może oddziałowa się zlituje i z okazji święta jaki dodatkowy przydział wyfasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Aggi, ten Twój post o luksusowej kaszance miał numer 4000. Może oddziałowa się zlituje i z okazji święta jaki dodatkowy przydział wyfasuje? salicylowy bedzie jezdem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czesc Pasqudy!!!! Chwilowo jestem na łonie Ojczyzny [ takie tam sprawy rodzinne )] do konca swiat wielkanocnych najprawdopodobniej [thx. Sebo ze na mnie w sztormiaku czekales ) ] Śjakoś pustawo na forum - Moze byscie choc coś fajnego wypili z okazji odwiedzin (ja moge zpodac irlandzkiego whiskacza - ostatnio sie nim naduzywam .... oby sie w to nieleczony alkoholizm nie przeodzilo ) Kaszanka tez moze byc - a pal szesc linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Informuje , ze nie moge chwilowo pelnic funkcji oddzialowej siostry przekladanej wielokrotnie. Poszukuje zastapstwa na ten czas. Moze Kulka albo Maxi , sa wystarczajaco rozgarniete moim okiem patrzac. Ostrzegam , ze bede kontrolowala co sie dzieje Czesc Zielona franco Jak stawiasz to sie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wrocila... jak bummerang albo... niezplacone podatki albo... tesciowa albo... ok starczy rrmi - SZtawiam - np. Jamesona http://www.spirituosenworld.de/produkte/irish/details/jameson_1780_gr.jpg ew. jak ktos chce piwko to Murphye'go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 któż to zawitał w nasze niskie progi no dobrze bez pierdół, trunki możesz zostawić w szafce na lekarstwa, później rozlejemy pacjentom salicylowy i chciałem Ci przypomnieć, że skoro już przyjechałaś z tej zielonej wyspy to należało by posprzątać latrynę. nie ma, że boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 fiu fiu fiu ale wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Hmmm... to jeszcze nie dorobiliscie sie kanalizacji?!?!?!?!?!? Caly czas latrynka w uzyciu????? o matko no dobra zakasuje rekawki i ide sprzatac ps. czesc Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 chciałem założyć, ale mi powiedziano, że nie będzie żadnych ekstrawagancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Hmmm... to jeszcze nie dorobiliscie sie kanalizacji?!?!?!?!?!? Caly czas latrynka w uzyciu????? o matko no dobra zakasuje rekawki i ide sprzatac ps. czesc Zochna selek podobno rure trzyma i rozprowadza na prawo i lewo... ino kogo obleje...uciekajta, ma sponsoring chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ekstrawagancji niet za to "ekskrementa" jka najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ekstrawagancji niet za to "ekskrementa" jka najbardziej a Ty sie podstawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Informuje , ze nie moge chwilowo pelnic funkcji oddzialowej siostry przekladanej wielokrotnie. Poszukuje zastapstwa na ten czas. Moze Kulka albo Maxi , sa wystarczajaco rozgarniete moim okiem patrzac. Ostrzegam , ze bede kontrolowala co sie dzieje Czesc Zielona franco Jak stawiasz to sie napije Boszszzsz , się tak zwruszyłam że nie wiem czy afekt utrzymam A pampersów nie dowieźli i w latrynie się ktoś zamknął i puścić nie chce kulka , chyba Ci te majtosy muszę zabrać bo z gołą latać nie będę a moje już jakby nieaktualne Sis już my z kulką przypilnujemy interesu Głownie własnego ale innym też dobrze zrobimy Kulka over Czujesz ten zaszczyt na Cię spływający ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Sis już my z kulką przypilnujemy interesu Głownie własnego ale innym też dobrze zrobimy No to ja na Was licże kochane dziewczęta Zielona Lux malyna podjechałaś pod Nasz oddzialik na Białym rumaku - ten espumisan to tak na mnie działa że mam zwidy... Ty i na koniu - kto to widział.. Miło że sprzontłaś latrynkę.. Sell weź te fusekle bo nie idzie strzimać.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts