Gość 05.10.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No nie wiem... czy Jolka cokolwiek teraz pamięta... A karmienie? Też, oczywiście. Zaraz będzie zadawanie, musisz dobrze zaprzeć się tu, w tym rogu, bo jak cała reszta falą z gumna przyleci, to może Cię poturbować troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No nie wiem... czy Jolka cokolwiek teraz pamięta... A karmienie? Też, oczywiście. Zaraz będzie zadawanie, musisz dobrze zaprzeć się tu, w tym rogu, bo jak cała reszta falą z gumna przyleci, to może Cię poturbować troszkę. wole tamten rog jest jakis taki bardziej owalny a ja lubie koła . hmmm tylko owal to nie kolo , kolo to nie owal, no niewazne - wole tamten rog ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Owalny nie zapewni Ci odpowiedniej przyczepności.Zniesie Cię.Radzę jednak ten, jak fala przejdzie, pójdziesz do tamtego. Ale czy róg owalny może być? Róg... to róg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Owalny nie zapewni Ci odpowiedniej przyczepności. Zniesie Cię. Radzę jednak ten, jak fala przejdzie, pójdziesz do tamtego. Ale czy róg owalny może być? Róg... to róg. eh tam, widzialas w psychiatryku rogi? same owale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.10.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Widze ze tu krojus.... i lufek sie zadomowił trzeba uwazac oni cos knują !!! jeden to centus galicyjski a drugi to szpieg od kulczyka Reszta - rzecz płocha. Tralalalala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.10.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 a selimm to ma Manię, Manię Prześladowczą, tralalala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 I Selimm te swoją Mańke P. do nas na zmasowanie zapisał?Musi być bardzo zdeterminowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 za mały rozstaw - nie wyciągnę chyyyyyyyyyyyyyyyyybaaaaaaa - bum!!! Wyciągnęłam ! wiecie co zrobilyscie?? nigdy juz nigdy nie bede mogla jesc rozerwalyscie mi cala gebe , jezyk wyszedl mi okiem poza tym pytanie : Czy nowi lokatorzy szpitala juz szorowali? Jak nie oddzialowa ma po premii Jutro z rana jak przyjde wszystko posprawdzam W razie problemow powiem remxowi i juz Zarty sie skonczyly Selimkowi mala lewatywke , posiedzi chwilke to sie otrzasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Rrmi chwilowo nie może odpowiedzieć na Twoją ofertę z powodu utrata weny. ja oswiadczam , ze nigdy nie mialam zadnej weny . Prosze traktowac mnie jak kazda inna koze w tym szpitalu , a nie tylko skarzyc o kradzieze. ech , kiedys mialam jednak , ale tylko troche, po tym jak owalnie nastapilo to zejscie stracilam tam pod latryna to bylo , wtedy jak dlugi to robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.10.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 do wszystkich Pań: nie mówi się owalnie, ale oralnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 do wszystkich Pań: nie mówi się owalnie, ale oralnie wogole nie wiem o co Ci chodzi ani jak to sie ma do kozy , tej co ja uprowadziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 to nie była koza, jeno owca tak bardzo wystrzyżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 to nie była koza, jeno owca tak bardzo wystrzyżona nie wiem juz jak mam Ci wierzyc , najpierw mowiles o kozie ? Chyba z dlugim sie dogadales , tak przeczuwam Poza tym to ja wlasnie ide , ide w tamta strone , gdzie podobno sie dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.10.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 r, ale chyba nie w okolice nadmorskie, mogę Ci powiedzieć, że jedynie możesz dobrze dojśc na zielonym Śląsku, cieszy mnie, że idziesz w jedynie słuszną stronę i wreszcie Cię zobaczę, nie tylko w bryzgach oceanu jedynie u nas możesz dojść do końca a kozami się nie przejmuj, długi wszystkie opanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 1950wiesz co , sama nie wiem , teraz mnie Maly bardzo zainspirowal tym Trojmiastem jednak.Ale wiem , ze Twoje okolice sa piekne Trudna decyzja , bo moze juz ostatnia w zyciu , nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Trudna decyzja , bo moze juz ostatnia w zyciu , nie wiem o a skąd ten pesymizm matka, cza jom wziąść na kuracje, coś z jej pojmowaniem świata jest nie tak, biedactwo przejeła sie rmmx`em, zalecam płukanie żołądka a później lewatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 moze masazyk bedzie lepszy? gdzie ten osolek co to robi ? a moze to koziolek , juz mie sie miesza przez ten pesymizm nie bylo to pesymistyczne , mialo byc dojrzale , ze juz , raz na cale zycie ze ustatkowac sie trza , ze tulaczka niedobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.10.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 nie dobra tułaczka jest. ale to nie było dojrzałe, wybaczam Ci córko boś zbłądziła, ale nie dziwię Ci się, daleko od domu, chcesz dojść do końca, cza wrócić i tu i teraz, przy pomocy życzliwych Ci dusz, podjąć decyzję, ale nie za bardzo na cale życie, nic ostatecznego, chociaż z drugiej strony cza się ustatkować, ciężki orzech do zgryzienia masz, jedyna nadzieja w matce , ona Ci pomoże, widać u Ciebie wpływ tego szarlatana co to kreował sie na guru Aggi zrobi Ci lewatywę i jak już się tak upominasz o masaż, to zrobi Ci masaż kostek (granitowych) może to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 To takie madre co napisales Moze Ty zostan naszym dochtorem? A tak na powaznie czy mozna masazyk kostki brukowej? Aggi to sie nawiedzona zrobila slyszales? Slyszalam naprawde , ze ktos Ja nawiedza , a Ty cos wiesz na ten temat?Ja nie wiem , ale sadze , ze zaczyna miec wizje , normalne wizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.10.2005 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts