Żelka 29.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 rrmi czy Ty wiesz kobito, ze Ciebie reklamuja we watku "najlepszy wykonawca"??? Podobno murujesz na 10 z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Nic nie wiem o tym Zmienily mi sie wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 O tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1788531#1788531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Pochwalala z ust Pana naszego Ojca Dyrektora jest dla mnie wielkim zaskoczeniem i wyroznieniem. Nie wiem czy godna jestem takiej nagrody ps.Chyba za malo weronki zjadl to i od rzeczy gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ochotnikom udzielam wolnego na dlugi weekend . Tylko na litosc strzezcie tajemnic swojej alkowy Do meldunku proszony jest mmmad i 1950 Poza tym ostrzegam , ze wrredna krwawi i to bardzo , a tak w ogole to sloik z weronka jest juz spozyty i nawet smrod nie pozostal. Ja sie nie melduje. Inny spitalik zalatwil mi dlugi weekend juz tydzien temu. Nie to, zebym mial uraze do PPPersonelu... ale jak pomysle, ze dostalem tutaj przepustke tylko na 2 dni Swiat i to za pozadnie podlozonego swiniaka, to az mnie skreca. A tam wystarczylo wylegitymowac sie pokreceniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 A czego tak wymandrza sie , co? domagalam sie meldunku , bo mi sie stan nie zgadzal Nie chcialam wizji zmieniac . Czy ktos wie dlaczego nie nakrecono filmu Zapach mezczyzny? ( nie mam na mysli skarpet Selima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 A czego tak wymandrza sie , co? domagalam sie meldunku , bo mi sie stan nie zgadzal Nie chcialam wizji zmieniac . Czy ktos wie dlaczego nie nakrecono filmu Zapach mezczyzny? ( nie mam na mysli skarpet Selima bo facet powinien walić trzema rzeczami i trzeba by kręcić trylogię a budżet był skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A czego tak wymandrza sie , co? domagalam sie meldunku , bo mi sie stan nie zgadzal Nie chcialam wizji zmieniac . Czy ktos wie dlaczego nie nakrecono filmu Zapach mezczyzny? ( nie mam na mysli skarpet Selima Slyszalem taka teorie: "Dlaczego kobiety sie maluja? - Bo sa brzydkie. Dlaczego kobiety sie perfumuja? - Bo smierdza. Dlaczego mezczyzni sie perfumuja? - Bo za dlugo przebywali z kobietami." Wiec moze chodzi o to, ze Al CaPucino to 2w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 a może pewnego dnia przyjdzie tu józef k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ... oby się tylko proces nie rozpoczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 a może pewnego dnia przyjdzie tu józef k. nie przyjdzie Zapewniam Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 a może pewnego dnia przyjdzie tu józef k. nie przyjdzie Zapewniam Cie Taaaa, on tu od dawna jest Czeka tylko na okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Maxi Tobie sie tak marzy , niestety naga prawda jest brutalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Maxi Tobie sie tak marzy , niestety naga prawda jest brutalna. To z kim ostatnio tak mądrze dyskutowałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Maxi nie wymandrzaj sie tylko pozamiataj w korytarzu . Ja nic nie wiem , ja nic nie wiem Prosze wiecej tematu jozefa k. nie poruszac i myslec nawet o nim , pomimo wszystko pomimo bolu pomimo lez pomimo rozpaczy i pomimo ogolnego zdruzgotania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Wiśta wio łatwo powiedzieć Ciekawe czym zamiatać jak ktoś , nie powiem kto , na ostatniej miotle wczoraj odleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 widzialas mnie jednak ?tak czulam i sie wydalo Miotla zaprakowana jest u weronki, zreszta mam dzisiaj nocke , moge sama pozamiatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Nic się nie wyda Ja bredziłm w gorączce , jakieś omamy miałam A dziś jest jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 a co pijesz?czy moze od slonca? Zatanczymy moze na wieczora jakiegos kazaczoka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.05.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Pod warunkiem że mnie postawi na nogi . Od wczoraj piję ......herbatki rozgrzewające Ha ha , w ogóle nie śmieszne A do czwartku muszę być jak młody Bóg bo mam gości ( Dobry Duszek mnie nawiedzi ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts