mmmad 09.05.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 mmmad nie udawaj , ze mozesz zyc beze mnie Ja nie udaje. Ja sie ukrywam nooooo a obiecał ,że flaszke postawi a bilet na powrot MPK kupil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Mam kierowce i nie potrzebuje biletu . To kiedy? Tego siusiaka trzeba zatoastowac , bo inaczej to no sie nie wylgasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.05.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 czy ja tez mogę tostowac siusiaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ja też bym się wkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 19-ty, Urzut? Albo znajdziemy jakas havire na mete w okolicy... Aggi, siusiaki sa do podlewania. Testowac to mozesz ziecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 19-ty, Urzut? Albo znajdziemy jakas havire na mete w okolicy... jak zwykle ma mnie pada Nie namawiaj Aggi do testowania , bo normalnie zobaczysz Czuje sie jak w domu od kiedy przestales udawac normalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Czuje sie jak w domu od kiedy przestales udawac normalnego Dwa miesiace intensywnych prac budowlanych (ze styropianowymi podbitkowcami oraz Wiesiu jego mac) potrafi zrobic swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 nie "testować" tylko "tostować" na ciepło czyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 podobno juzef.k zgwalcil weronike i zabiera sie za wredna, wrredna to wie , ze jej sie nie zmydli , ale sie obawia , ze no ..ten tego Nie wiem co Zosia o tym wie, ale moze lepiej Jej nie mowic , oddala juz serce temu juzkowi . mowilam Jej , ze nie warto , ale jakos tak sie upierala , jak ten kozil za latryna co stoi i nie chce wejsc do szpitala , a przeciez on taki jest na dlugiego ciety , bo wiadomo , ze jak ten sie zaczal do naszek kozy dobierac , to koziol byl na Melediwach na panienkach , ajak wrocil to juz sie kozie zmydlilo prawie , bo miala jekies parcia i potem to juz sie wszytsko potoczylo jakos tak lekko ale zeby nie bylo , ze wymyslam , to mam nawet swiadka jednego , co moze przysiegac , ale ja nie chce , bo wiem , ze on klamie tez czasem , to jakby sie wydalo , ze krzywoprzysiega to razem by nas zamkneli , a ja nie chce z nim siedziec , bo nie mam oka na niego , ale jak co to pojde w sina dal to co? isc? wiem wiem , troche mi sie pogorszylo , ale to nic , minie i nie wroci , bo to pooc nie wraca ps.przepraszam , ze bledy , ale nie moglamprzeciez tych bzdur czytac , zeby sprawdzic jesli ktos doczytal do konca , to wspoczuje tak sie zastanawiam dodatkowo czy Aggi to jest taka pindowata czy nie ? bo moze ja jestem tez ? no juz nie wiem , ale z pewnoscia ktos nam tutaj pomoze rozwiazac nasze problemy i pokaze nam nowa droge zycia tak zwyczajnie rozswietli nasze drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Gorzej siostro sie rozpisała... pewnie przez te lustryfikacje, czy siakoś tak sobie ćwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Gorzej siostro sie mowi siostro pomocy, a nie gorzej gorzej to bedzie tylko wtedy kiedy juz znajdziemy winnego trzeba bedzie dojsc do konkretow i pmedytowac , ale czasu juz nikt nie wroci o nie!!! w zwiazku z ta sytuacja , ze jea nie wie co i dlaczego tak sie ze mna porobilo to ja wyjawie pewien sekret albo nie bo w sumie to chodzi wlasnie o to wszystko o nasze w ogole i poza tym to nie takie proste jak mawial Gianelli , ale tez nie pogiete , bo to sa prety 12 zebrowane przeciez ale co wy tam wiecie , no co mozecie wiedziec w tym temacie , jesli rozchodzi sie o ludzie losy i przejscia te wlasnie dla pieszych no co? niech ktos madry sie wypowie AnSi taka niby madrzejsza jest , ale jak sobie wychyli z gwinta to co? no wlasnie , bo to sie rozchodzi o te rzeczy w zwiazku z powyzszym chyba zejde na droge poboznosci ps.a Majka to co? slyszalam , ze kreci z nowym pracownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 o zesz w morde ale Ci sie nagromadzilo rrmi ja tez tak czasem czuje ze musze inaczej sie udusze jezeli jednak sie rozchodzi o droge pobocznosci to jak dojdziemy do rozstaj to i tak nas zawroca . i po co po nocy lazic, jak psa by nie wypuscil. szczegolnie ze juz nie pada. no zwlaszcza tutej. a jozek podobno nie daruje Ci tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ten juzek jest przez uto pewnie masz juz innego , ja nie wiemz ta pobocznoscia to moze i calkiem do rzeczy gadasz , ale nie wierze juz w nic , bo cokolwiek by rzec to jakies takie sa dziwne , Wiesz?rozchodzi sie o to , ze w tym miejscu jest takie cosi jakby tak nie bylo takiego czegos to kicha jak ze skladu tamtego , bo to wlasnie te miejsca sa po to zeby isc i sie uwydatnicczy Ty rozumiesz o co mi chodzi Zosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.05.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ...AnSi taka niby madrzejsza jest , ale jak sobie wychyli z gwinta to co?... strasznie wiele odgaduje/ tak po polsku cos miarkuje/ Chopin gdyby jeszcze zyl/ toby pil... rrmi - wyciaglas moja najwieksza tajemnice, a ja - chcialam, zeby w tlumie zginac, zeby sie tak zniwelowac, indywidualnosc zdusic, do prostoty sie przymusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 oszywiscie i przepraszam za tego juzka mam dysleksje oraz pranie. ale przeciez nie o to chodzi. tylko o cos , o te miejsca. one sa jak ten punkt g albo jak samo g. nieodgadnione. a moze to i h jest witaj AnSi niech Cie nie niepokoja cierpienia i bledy ani nawet ortograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Patrz Zochna!... z zaulkow w zaulki kaukaskie sie konie rwa -jak przed burza jaskolki, wysmigajac przed pułki...no i jak sie ma ten Juzkowy punkt g do h czy nawet ceha, kiedy taki mi sie snuje dramat piekny, szumny, posuwisty, jak polonez gdzies z kazamat, jek i zgrzyt i wichrow swisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 nie "testować" tylko "tostować" na ciepło czyli Ten PiSiorek to akurat jest u mnie pod ochrona. Na pozostalych mozesz cwiczyc strzelanie. Udzielam Ci licencji. Bedziesz miala numer 0,7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ten PiSiorek to akurat jest u mnie pod ochrona. Na pozostalych mozesz cwiczyc strzelanie. Udzielam Ci licencji. Bedziesz miala numer 0,7. ale czy Ty nie masz napisane , ze "postowac z rozsadkiem "? AnSi nie martw sie , kazdy popelnia bledy , nawet siostra przekladana, tyle , ze nie wiem co ten posuwisty ma oznaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tyle wspólnych lat za latrynką , tyle kroplówek , szalone wieczory z piciem z pantofelka a ja goopia się nie poznała że tu takie poety się leczą . I trzynastozgłoskowcem do mię przemawiają Za mocne te kroplówki chyba żem prawdziwej kurtury i sztuki nie doszczegła Od dziś proszę tylko na prawą rączkę A Posuwisty to chyba jakiś daleki krewny weroniki , tylko skąd on się w kazamatach znalazł nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 on sie ukrywal w kazamatach przed ilustracja chyba , bo nie mam pewnosci , ale AnSi raczej jest zorientowana znaczy wiem , ze jest zdezorintowana , ale to sie jakos wyjasni juz niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts