Maxtorka 10.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 on sie ukrywal w kazamatach przed ilustracja chyba , bo nie mam pewnosci , ale AnSi raczej jest zorientowana znaczy wiem , ze jest zdezorintowana , ale to sie jakos wyjasni juz niebawem Nieba bym wew to raczej nie mieszała , czuję że to wręcz przeciwny kierunek I dobrze , ja tam lubię jak jest ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Posuwisty to tak dwa fpszod, jeden nazad la-Wirowal, w blednym kole sie poruszal, no i nawet nie przypuszczal, ze niesprawiedliwe wichry za latryne go pszywiejom Wielkich mu sie chcialo rzeczy, a tu...duch Weronki zza latryny skrzeczy Ehh, nielatwo jest dzisiaj byc poetom, zwlaszcza, gdy napoju brak a kroplowke w ramach oszczednosci tylko na prawom reke dajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 I ja cieplolubna Bedzie nam wesolo a i tluszcz sie wysmazy , to figura lepsza sie zrobi AnSi uwazam ja jako siostra przekladana , ze jestes najlepsza poetka nasz kliniczna Poza tym nic nowego , wiekszych zmian w glowie nie odnotowano Oprocz wiadomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jak go za latyrnę przywiało to miał chłop szczęscie , tam doborowe towarzystwo , z kozą na czele . I raz dwa trzy i raz dwa trzy ....I raz do koła ...Wszystkie pary tańczą.... Tak se z kozą tańcowały że uszyły fartuch cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 oj mamuniu bieda bedzie kiedy zaczna kopulowac wszedzieza latryna za weronkagdzie okiem nie siegnac kompanija calabedzie sobie kwiatkiw polu haftowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Rym cym cym Rym cym cym Gdzieś mi z głowy uciekł rym .... Co ja biedna teraz pocznę Tak bez melodyjki skocznej Gospodarzu naaaaasz Gospodarzu naaasz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tak bez melodyjki skocznej . moge zaspiewac jak co Dzwon Maxi po taxi dawaj na zabawe bo zagubisz wprawe* *w piciu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Oj dana dana Nie martw się kochana Wprawy nie zagubię Bo to* bardzo lubię .... *to......bardzo szerokie pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ALE TU FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ALE TU FAJNIE jak zawsze moja Droga , jak zawsze z tym szeroko pojetym to ja nie bardzo rozumiem , ale sie domyslam nie wiem na ile sensowne sa moje domysly i boje sie zeby mi nie prysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jak zawsze moja Droga , jak zawsze Widze, ze skromnosc Ci dzis nie doskwiera. A mury jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Widze, ze skromnosc Ci dzis nie doskwiera. A mury jak??? bo my tu gadu gadu ,a roboty ani sladu No z ta skromnoscia to nie wiem , powiem wiecej , ze w swojej naiwonosci liczylam na jakas laurke za te moje poswiecenie dla Was Pacjentow, za te nocne dyzury i w ogole a tu nic , taka niedzwiecznosc Nawet potrzymania za ducha ni nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jak to nic? Jak pojedziesz na zjazd to z pewnoscia dyplom dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A mury jak??? wysokie mury tato grodzil zeby do erermi do erermi zeby nikt nie choooooooodzillllll........... ale sie nie udalo. burja mgloju niebo krojet ... a ide do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 a ide do domu. a czy zosia przepustke posiada ? zle ze mna , slimaki widzialam .... milioooony biegaly w trampkach na czerwonym swietle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 nie jest z Toba najgorzej Froszko, ale uwazam , ze remx powinien Ce przebadac. Tyle , ze sie wzial i zbiesil Jak chcesz to Cie podlacze Zosiu dochodzil nie wchodzil a dzieci naplodzil po murku po sznurku co Ci za difrens Potem przybiezeli nasi i zobaczyli , ze im nie pasi Kiedy byli w sadzie , zastali Zeljke w nieladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 a ten remx , to kto? mam szanse sie do niego zalapac? pewnie nie , bo on bierze sie a nie inne podlacz kochaniutka , podlacz niech zobacze prawde ..o tych slimakach a ci w sadzie ? w jakim byli skladzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Frosiu skład był stały Duży , średni , mały Wybierać przebierać Okienko otwierać I tyle uciechy Trafiło pod strzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Qurka, to juz drugi dzien, nikt do konca nie dochodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Qurka, to juz drugi dzien, nikt do konca nie dochodzi... Qurka Zeljka ja dochodzę do końca a raczej dojrzewam do decyzji pożegania sie z forum i przekazania narzędzi dyscyplinujących młodszym, bardziej kompetentnym forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts