rrmi 12.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ty sie Edzia popukaj Jesli to JoShi Cie dzisiaj wkurzyla to chyba popuszcze ze smiechu Podlacze Cie na chwilke i bedzie git ps.Pomysl przezylas jakos nasze hamerykanskie ataki , a teraz sie poddasz? Poza tym jak wroci mimilapa to kto bedzie negocjowal? no way Zeljka no ja mam nocke , to co w dzien bede pisala? Edzie bede molestowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 No Edzia Ty nie badz taka zlosliwa... Daj mlodym zyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 rrmi-ka - ta pogoda nie da nam sie spotkac przy kiebasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 rrmi-ka - ta pogoda nie da nam sie spotkac przy kiebasie... ekhmmm chyba w koncu bedzie cieplo bedzie dach bym chcial juz polozyc , bo naprawde zle jak na glowe pada ps.Droga Zeljko , wyczytalam w innym wewatku , ze masz wizje z gloymi chlopami , czy opowiesz o tym wiecej , zaintrygowalo mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.05.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ty sie Edzia popukaj Jesli to JoShi Cie dzisiaj wkurzyla to chyba popuszcze ze smiechu Podlacze Cie na chwilke i bedzie git ps.Pomysl przezylas jakos nasze hamerykanskie ataki , a teraz sie poddasz? Poza tym jak wroci mimilapa to kto bedzie negocjowal? no way Zeljka no ja mam nocke , to co w dzien bede pisala? Edzie bede molestowala Hmmm. obiecujesz podłączenie To muszę sie zastanowić. Choć tak po prawdzie faktycznie ostatnio forum traktuję po macoszemu, nie mam czasu czytać ... starość nie radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 rrmi-ka - ta pogoda nie da nam sie spotkac przy kiebasie... ekhmmm chyba w koncu bedzie cieplo bedzie dach bym chcial juz polozyc , bo naprawde zle jak na glowe pada ps.Droga Zeljko , wyczytalam w innym wewatku , ze masz wizje z gloymi chlopami , czy opowiesz o tym wiecej , zaintrygowalo mnie to No wiesz nie bede o tym pisac, choc nadaje sie to do psychologa jak najbardziej.... To w pewnym sensie byla rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 starość nie radość no co Ty siostra, chyba Cię straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 13.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Za kazdym razem jak widze "starosc nie radosc", przypomina mi sie pointa - "paraliz..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Doszłam do ściany a tam drzwi , otwarte w dodatku , więc przez nie przeszłam Ciekawe gdzie dojdę ? Końca nie widać Końca nie widać Nie widać Nie widać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ten szpital chyba na prawde pomaga ludziom, bo coraz mniej ich tu zaglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 14.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 No ja zajrzalam... ale ja tylko w zastepstwie za koze, ktora sie zlustrowac poszla... A Maxtorka chyba ciagle konca szuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.05.2007 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 maxi chce wiazac koniec z koncem nie dajmy sie trzeba ja zwiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Widzę, ze przewlekle chorzy tu jednak zaglądają - włącznie zemną. Tylko gdzie personel się podział? Zjazd nie długo, kto dyplomy odbierze? Biedny długi, będzie miał co dźwigać z powrotem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 maxi chce wiazac koniec z koncem nie dajmy sie trzeba ja zwiazac Ino nie sznurówkami bo bo ostatnim razie jeszcze nie doszłam Leżę za latrynką i kontempluję . A może kontestuję . Jeszcze się nie zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 maxi chce wiazac koniec z koncem nie dajmy sie trzeba ja zwiazac Ino nie sznurówkami bo bo ostatnim razie jeszcze nie doszłam Leżę za latrynką i kontempluję . A może kontestuję . Jeszcze się nie zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 no i co. ale kto to wiedzial. zwlaszcza, ze z duzym prawdopodobienstwem mozna to przewidziec. tylko trzeba chciec. a tak co. jeden sie na drugiego oglada. ladnie to tak. ale taki swiat. teraz. wlasciwie to kwestia gustu. Maxi Ty dalej kontem plujesz za latryna ? bo sie wiatr podobno bedzie zmienial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Maxi Ty dalej kontem plujesz za latryna ? bo sie wiatr podobno bedzie zmienial To poleci na mnie... Biednemu zawsze na te krzywe drzewo... czy moze to o koze chodzilo... no nie wiem, ale chyba przezyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 nie poleci ja myslę, na buty jej upadniew końcu przecież nie mozna tak kropelkowo wszystkiego roznosić,są jakieś zasady! i ograniczenia! ziobro se pomacaj to Ci sie przypomni...chociaż z drugiej strony....ja to sie teraz troche brzydzę swoich zioberprzez to wszystko.I uważam, że mi to szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tego ziobra to mi ciutek jakby brakuje... wyciela chyba jakas zaraza, moze grilla robili albo tez inne barbekju i co oni w te kroplowkie nalali, no... ze nawet nie wiem jak i kiedy... mam nadzieje, ze chociaz w maseczkach cieli, jakby tez na kontem pluwanie im sie zebralo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 jak niejaka Cher? Tylko ona swoje zdaje się wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts