frosch 03.06.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 kijanki ? bez aluzji , prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 kijanki ? bez aluzji , prosze Wiedziałam że tego tak nie zostawisz .....Chiquita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Faktycznie Zeljka cos niedobrze z Toba Moze jestes w ciazy? Tak, na pewno to ciaza , nie wiem co teraz zrobimy z potomstwem , bo jak beda bliznieta to kicha w ogole , koza ich nie wykarmi Nastepnych blizniat kraj nie wytrzyma to raz, a drugie gdzie bym ja tam byla do tego zdolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Zeljko to nie kwestia zdolnosci Twojej wylacznie. Poszukamy jakiegos z ogonkiem i bedzie git. Kto wie , moze Zosia swojego wlasnego wypozyczy. Zawsze chytra byla , ale w takiej sytuacji sie nie odmawia Kraj w potrzebie , moze nawet trojaczki by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.06.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Zeljko to nie kwestia zdolnosci Twojej wylacznie. Poszukamy jakiegos z ogonkiem i bedzie git. Kto wie , moze Zosia swojego wlasnego wypozyczy. Zawsze chytra byla , ale w takiej sytuacji sie nie odmawia Kraj w potrzebie , moze nawet trojaczki by sie przydaly no ostatecznie moglabym, gdyz rozumiem sytuacje, ale obawiam sie, ze z tym ogonkiem sie zbyt wiele nie osiagnie on taki jakis nie-specjalny... moze froszka moglaby jakos pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 moj nie jest zwyklym ogonkiem to ogonek Chiquita mysle , ze dalby rade i czworaczkom rrmi niezle kombinujesz z tym trojaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Lezę i jem mielonke ..sam czyz to nie jest perwersyjne ? Długi ,a Ty nie wal kozy w lesie ...bo Cię poniesie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Lezę i jem mielonke ..sam czyz to nie jest perwersyjne ? ani troche perwersyjne by bylo jakbys lezal i mielonke wydalał a tak przy okazji - buziak w pyszczek bo cie dawno "nie widzialam" i sie stesknilam za toba siersciuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Zeljko to nie kwestia zdolnosci Twojej wylacznie. Poszukamy jakiegos z ogonkiem i bedzie git. Kto wie , moze Zosia swojego wlasnego wypozyczy. Zawsze chytra byla , ale w takiej sytuacji sie nie odmawia Kraj w potrzebie , moze nawet trojaczki by sie przydaly rrmi-ko Tobie sie cementu za duzo udziela! Tu o ogonek wcale nie chodzi. Mowie, ze nie dam rady a Ta swoje gada. Zaadoptowac moge, ale niech Matka urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 a tak przy okazji - buziak w pyszczek bo cie dawno "nie widzialam" i sie stesknilam za toba siersciuchu toszz choć skrzyżujemy te pyszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.06.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 a tak przy okazji - buziak w pyszczek bo cie dawno "nie widzialam" i sie stesknilam za toba siersciuchu toszz choć skrzyżujemy te pyszczki muuuuahhhh....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 to teraz co innego może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.06.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 to teraz co innego może ... nakarm mnie mielonka to sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 mielonka jest po ...nie przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 bardzo zaluje, ze nie poznalam Leona dziekuje za wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 a ja mam mydelko Fa i muzyka u mnie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a ja mam mydelko Fa i muzyka u mnie gra Umyć Ci plecy ??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 a u mnie kichy marsza graja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Osiemnaście mieć lat to nie grzech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 u mnie szafa gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts